senin muratla ertuğrulu ilk 20 den şutlamışlar @EFE UYSAL la ağlayınŞevket Çoruh yani mesut sonuna kadar hak ediyor ayoll yeni bölümleri izlemesemde youtubede bölüm sahnelerine hep bakıyorum mesutun ve Özgür Ozan hüsnüyede tebrikelr son bölüm reytingleri onun sayesinde geliyor zaten
Hüsen Avni Danyal bu yıl Çetin Tekindor kadar başarılı tarık ünlüoğlunud unutmamak lazım 3 ustayada tebrikler Onur Tunada kendisini baya geliştirdi sesinede alıştık artık , Oktay Kaynarcada hala iş var maşşllah onlarada tebrikler
Onur BüyükTopçu ve Ufuk Özkanda bu sıkıntılı dönemde yüzümü güldürenler oldu
@xemrexxx in buruşuk kösemi Nurgülde hernekadar muratımın yanıdna ezilsede iyi iş çıakrıyor bence ve Yüksek Sosyeteden Zuhal Olcay zaten listede sadece bu 2 kaıdn oyuncu kalitlei oyuncular diğerlerin hepsini özelikle burcu biriciği başta olmak üzere çöp sepetine atın gitsinler ayoll
muratı fazla izleyen yok ma ertuğrulum nasıl listede olmaz ayoll 😕😕😕senin muratla ertuğrulu ilk 20 den şutlamışlar @EFE UYSAL la ağlayın
bu ay paramparcaya bakmaya firsatim olmuyor onu listemden cikar@Çiğdem- @destere @yader @dosimosi @mrt-06 @Bully @Forumdash @cookies @vadikızı @MEnes @Harunnn60 @Dka @FaJi @denizz19 @Aserat @pompy @MasacRE- @papuleoo @Diyar Semran @gizem ak @MayısKralı @EFE UYSAL @Billy Kane @tolgab @soo @Ahmad @ozmoturk @halukerogluFOX @hasancrtk16 @turkuazz @Felon @batuhankaralar @sürgünüm
ocak ayı oylaması 27 ocak-1 şubat arasında olacak;
izlemeyi bıraktığınız dizileri
yeni başladığınız dizileri
aklınızda var dizilerden ayrılan isimleri bu konuda söyleyebilirsiniz
@Çiğdem- @destere @yader @dosimosi @mrt-06 @Bully @Forumdash @cookies @vadikızı @MEnes @Harunnn60 @Dka @FaJi @denizz19 @Aserat @pompy @MasacRE- @papuleoo @Diyar Semran @gizem ak @MayısKralı @EFE UYSAL @Billy Kane @tolgab @soo @Ahmad @ozmoturk @halukerogluFOX @hasancrtk16 @turkuazz @Felon @batuhankaralar @sürgünüm
Baba Candır'dan çıkart beni.@Çiğdem- @destere @yader @dosimosi @mrt-06 @Bully @Forumdash @cookies @vadikızı @MEnes @Harunnn60 @Dka @FaJi @denizz19 @Aserat @pompy @MasacRE- @papuleoo @Diyar Semran @gizem ak @MayısKralı @EFE UYSAL @Billy Kane @tolgab @soo @Ahmad @ozmoturk @halukerogluFOX @hasancrtk16 @turkuazz @Felon @batuhankaralar @sürgünüm
Sen bile bıraktın demek ha Uğruna yarım dalya konusu açtığın diziyi nasıl bırakırsınBaba Candır'dan çıkart beni.
Zamansızlık yüzünden.Sen bile bıraktın demek ha Uğruna yarım dalya konusu açtığın diziyi nasıl bırakırsın
Madem merak ettin elimize yapışacak değil açıklayalım sonuçları. https://fav10.net/forum/threads/fav...16-yabancı-dizi-adayları.264089/#post-2934321
ben isyan ettikten sonra @Bully durumu açıklama gereği duydu yoksa unutulup gidecekti yarışmaMadem merak ettin elimize yapışacak değil açıklayalım sonuçları. https://fav10.net/forum/threads/fav10-yılın-favorisi-Ödülleri-2016-yabancı-dizi-adayları.264089/#post-2934321
kullanırım tabiki ama sıralama değişmez biz kalbimizdekini kolay kolay silmeyizbu aralık ayıydı ocak ayında da kullanıcan
kalbinle mi veriyordun oyları 😱kullanırım tabiki ama sıralama değişmez biz kalbimizdekini kolay kolay silmeyiz
bazıları kalbimle bazılarına beynimle bazıların şeyimle işte nasıl denk gelirsekalbinle mi veriyordun oyları 😱