MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Jüri olmasan çok heyecanla anlatırdım aslında ama şey etmicem.:A Her klibi 500 milyon izleniyor büyük efsane bunlar.:D Bu hafta kullandığım şarkı 460 milyon kişi tarafından izlenme sadece ve 1 belkide 1 milyar indirilmiştir ve milyarlarca kez dinlenmiştir.:D Ayrıca eşlik eden kişi AND'nin en efsane söz yazarı. Çok büyüı şarkı yani.:D
Ama işte o kadar sayı içinde biz yokuz :D Şimdi yabancı müzik dinleme alışkanlığın yok falan diyeceksin :D

Dolar hesabımız var değerleniyor sürekli ayoll gaddar umut bey :A :A :A

Evet bully u unutma hiç bırakmıyor buraları :F @MayısKralı na bir güzellik düşünüyorum ben çeyrek finale onu bırakamam reytingi 0 basına birşey geldiğinde bu mesajımı delil olarakta kullanabilir mhkemede .A :A :A

Aa geçen haftalarda germiştin milleti diyen sen değil misin reyting benden sorulur sınavım vardı gelemedim. :A

puan durumu eklendi asıl yarış şimdi başlıyor kalan 7 kişiden hangi 2 bomba üye elenecek çeyreğe hangi 5 li kalacak 12.haftayıkaçırmayın ayoll :A :A :A

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
Sıvacıların yüz karası @Doğu'nun oylarını tersten açıklamışsın, çok şey değişecek gibi. :A

Nee tam puanmı verdin sen banaa 😱:Z
Vallaha Deniz Seki'nin kariyerinde yaptığı en iyi parçaya 1 verecek kadar midesiz değilim benden söylemesi listede düşük puan verdiğim gözüken arkadaşlar hakkını hukukunu arasın, benim oylar ters onu diyim de :A