Keşke demeseydim o zaman, düşük falan vermeye kalkarsın üzülürüm sonra. ssHiç fark etmemiştim
Kullanacağım tabii ki Gökhan'ın youtube'ta en çok dinlenen şarkısı. Niye sordun
Haftaya gelecek olan şarkım şahaneElenmezsen bu kez haftaya sana yüksek puan vermeye çalışıcam
İlkleri seviyorumKeşke demeseydim o zaman, düşük falan vermeye kalkarsın üzülürüm sonra. ss
Yapacak bir şey yok, en popüler Gökhan şarkılarından birisini sen nefret ediyorsun diye kullanmamazlık yapamam üzgünüm.Nefret ediyorum çünkü. Gökhan Tepe sanıyordum onu söyleyeni az önce öğrendim.
sonuclar bitti özüne dönebilirsin tabikide yarışmamıza renk katması için para vermiştik @mrt-06 kusura bakma cnmay neyse özüme döndüm totalcan olmak çok kafa karıştırıcıydı
neyse buradan etiketliyim @OzaN @Tolstoyevski @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash ıncorporated izliyor musunuz? 2074 yılında geçiyor kıyamet sonrası senaryosu ))
yaoımcılar arasında ben affleck ve matt damon da var
Bu dizi mi film mi? Tam benlik çünkü. 😱ay neyse özüme döndüm totalcan olmak çok kafa karıştırıcıydı
neyse buradan etiketliyim @OzaN @Tolstoyevski @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash ıncorporated izliyor musunuz? 2074 yılında geçiyor kıyamet sonrası senaryosu ))
yaoımcılar arasında ben affleck ve matt damon da var
Nasıl efsane o biz bilmiyoruzÇok zor olmamalı bu efsanelere tam vermek.
Merak etme Ziynet dururken sana 1 vermezYapacak bir şey yok, en popüler Gökhan şarkılarından birisini sen nefret ediyorsun diye kullanmamazlık yapamam üzgünüm.
Yapacak bir şey yok, en popüler Gökhan şarkılarından birisini sen nefret ediyorsun diye kullanmamazlık yapamam üzgünüm.
anlaşmayı açığa çıkarırsın ha al sana cezasonuclar bitti özüne dönebilirsin tabikide yarışmamıza renk katması için para vermiştik @mrt-06 kusura bakma cnm
diziBu dizi mi film mi? Tam benlik çünkü. 😱
Nasıl efsane o biz bilmiyoruz