MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Konu yine son dakika gümbürtüye gitti.:F

@Harunnn60 sen elendin o zaman ama keşke tavsiye mi dinleseydin yaa. Çok üzüldüm. La la la'yı bu hafta kullan dedim. Geçmiş olsun kardeşim.:(

Kardeşim bu arada final puanını kapmışsın tebrik ederim. :A

@MayısKralı beni yine geçememişsin üzüldüm :A

@Harunnn60 geçmiş olsun, bi ara yeniden doğdun ama düşüşün sert oldu maalesef. ss
Sana da tebrikler kardeşim. :bhr: Keza @MayısKralı sana da. :D

Herkese teşekkür etmiycem şaka bir yana sözüm sana değil @Doğu, ilk haftadan beri belli kişilerce hep düşük puan alıyorum ona rağmen biraz olsun atağa kalkmayı başardım. GERÇEKTEN ŞARKIMA OY VERENLERE teşekkürler. :)

Hayır ikinci sıraya koydum galiba
Şer ittifakına katılıp bizi arkamızdan hançerleyen @Doğu başarılı olamamış. :A @Bully
Kim elendi şimdi.:F

@Doğu çok iletişimim yok seninle ama tam puan bana vermişsin teşekkür ederim.:X
İkisi de güzel ama eşitler benim gözümde, Zorun Ne Sevgilim en sevdiğim idi. :A
şimdi güncelledim final puan alanlar değişmedi elenen shakira oldu @Doğu bu şekidle olucak değilmi oyların :F
8 DENİZ
7 İREM
6 ARİANA
5 SHAKİRA
4 CANDAN
3 SİBEL
2 ZİYNET
1 GÖKHAN

Aga oyların karıştırmış ortalığı ama her sunucu benim gibi değil ki senin oyları önceden hazırlasın. :A

Güçlü bir rakibi eledik ama geçmiş olsun @Harunnn60 :(
Aynen ya sen ne güzel anlamıştım benim sistemi kendin düzenliyordun :A Ben anolog dönem çocuğuyum oturup tek tek oy mu verecem Eurovision gibi :A @Çiğdem-'in aklı havada her seferinde uyarmak lazım :A

Herkese teşekkür etmiycem şaka bir yana sözüm sana değil @Doğu, ilk haftadan beri belli kişilerce hep düşük puan alıyorum ona rağmen biraz olsun atağa kalkmayı başardım. GERÇEKTEN ŞARKIMA OY VERENLERE teşekkürler. :)

Şarkıların harika kanaldaş. İkimizde birbirimizin sevdiği şarkıları sona bıraktık SHOW KARDEŞLİĞİ yakışır bence finale. :bhr:

@mrt-06
ben kendi adıma istediğim puanları sana veremedim sıralama yapmam lazımdı 2 saat düşünerek verdim oylarımı çakmak çakmak kış masalı galataya tam puan vereceğim şarkılar

şimdi güncelledim final puan alanlar değişmedi elenen shakira oldu @Doğu bu şekidle olucak değilmi oyların :F
8 DENİZ
7 İREM
6 ARİANA
5 SHAKİRA
4 CANDAN
3 SİBEL
2 ZİYNET
1 GÖKHAN
Evet işte o mükemmel ötesi oylarım şekil A'da görmüş olduğunuz gibidir, arz ederim :A

Son 4 hafta kaldı @Bully ve senden daha iyi hazırlandım. KALBİMİN TEK SAHİBİNE VE EVLENMENE BAK FARK ETMEZ İKİSİYLEDE FİNALDE DAYANAMAZSIN :A Tabi finale çıkarsam. :F

Güce taptı, codminler diktatoryasına boyun eğdi. Kaybeden o oldu biz değil :A Çarşı boydan boya eeeey batman amcanın müridleri :A
Korkma titre ey Doğu, hesap verip bedel ödeyeceksin. :A Bak @destere ne güzel puanlar verdi bize, rahat rahat takılabilecek kendisi :A
@Doğu nun oylrını ben düzenliyordum her hafta ama bu sefer geç gödnerdi bir sürü oklava tehditiyle akşam vakti oylarını zor aldık onuda metin belgesne koyup mutfağa gitmiştim bir yandan yemek yapıyorum sonra öyle koymusum tabloya :F

@Doğu şaşırmıştır ayoll @Bully 1 puan için beni neden göklere çıakrtıyor diye 1 puana okadar övgü aldı zaten banlanma zamanıda gelmişti :A