- Katılım
- 10 Mart 2013
- Mesajlar
- 80,909
- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Dediği gibi şarkımdan nefret ediyorsa verir, üst mesajda da yazmış zaten, 2 puanı kaptın hadi iyisin.Merak etme Ziynet dururken sana 1 vermez![]()
Dediği gibi şarkımdan nefret ediyorsa verir, üst mesajda da yazmış zaten, 2 puanı kaptın hadi iyisin.Merak etme Ziynet dururken sana 1 vermez![]()
panpa sen oylarını göndermişmiydin? 2 dizi izliyordun galiba (bb)Nasıl efsane o biz bilmiyoruz![]()
Kız Allah kahretmesin seni ters yazmışsın oyları ahahaha@Doğu oyları
1- Deniz Seki
2- İrem Derici
3- Ariana Grande
4- Shakira
5- Candan Erçetin
6- Sibel Can
7- Ziynet Sali
8- Gökhan Türkmen
Teşekkürler @MayısKralı
Bugün de aktif olmayacağın tuttu tam vermiştim sana Allah kahretmesin seni. ss
Çiğdem'le konuştuk az önce. Bir önceki konuda şutlandın dedim ama tamamen dikkat çekmemek amaçlı dedi. Aslında ilk ikideymişim.![]()
Bu sitede hitap şekillerine bayılıyorumpanpa sen oylarını göndermişmiydin? 2 dizi izliyordun galiba (bb)
Abla elenmedin ben Deniz Seki'yi ilk sıraya koymuştumÖnemli değil 11.haftaya gelebilmek bile güzeldi oy veren herkese teşekkürler😉
Ama işte o kadar sayı içinde biz yokuzJüri olmasan çok heyecanla anlatırdım aslında ama şey etmicem.Her klibi 500 milyon izleniyor büyük efsane bunlar.
Bu hafta kullandığım şarkı 460 milyon kişi tarafından izlenme sadece ve 1 belkide 1 milyar indirilmiştir ve milyarlarca kez dinlenmiştir.
Ayrıca eşlik eden kişi AND'nin en efsane söz yazarı. Çok büyüı şarkı yani.
![]()
Dolar hesabımız var değerleniyor sürekli ayoll gaddar umut bey![]()
![]()
Evet bully u unutma hiç bırakmıyor buraları@MayısKralı na bir güzellik düşünüyorum ben çeyrek finale onu bırakamam reytingi 0 basına birşey geldiğinde bu mesajımı delil olarakta kullanabilir mhkemede .A
![]()
![]()
Sıvacıların yüz karası @Doğu'nun oylarını tersten açıklamışsın, çok şey değişecek gibi.puan durumu eklendi asıl yarış şimdi başlıyor kalan 7 kişiden hangi 2 bomba üye elenecek çeyreğe hangi 5 li kalacak 12.haftayıkaçırmayın ayoll![]()
![]()
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
Vallaha Deniz Seki'nin kariyerinde yaptığı en iyi parçaya 1 verecek kadar midesiz değilim benden söylemesi listede düşük puan verdiğim gözüken arkadaşlar hakkını hukukunu arasın, benim oylar ters onu diyim deNee tam puanmı verdin sen banaa 😱![]()
Ama işte o kadar sayı içinde biz yokuzŞimdi yabancı müzik dinleme alışkanlığın yok falan diyeceksin
![]()
Vallaha Deniz Seki'nin kariyerinde yaptığı en iyi parçaya 1 verecek kadar midesiz değilim benden söylemesi listede düşük puan verdiğim gözüken arkadaşlar hakkını hukukunu arasın, benim oylar ters onu diyim de![]()