kavak yellerinin nesi var ülkenin son yıllarda en uzun süren gençlik dizisiNeler yokki
hoşt ben korişin lafını dedimterbiyesizzzz bence sen fantazi kuruyon her lafı oraya çektiğine göre
kavak yellerinin nesi var ülkenin son yıllarda en uzun süren gençlik dizisiNeler yokki
hoşt ben korişin lafını dedimterbiyesizzzz bence sen fantazi kuruyon her lafı oraya çektiğine göre
kavak yellerinin nesi var ülkenin son yıllarda en uzun süren gençlik dizisi
hoşt ben korişin lafını dedim
Bak hemen anlamişsin başlıkta neler oldugunukavak yellerinin nesi var ülkenin son yıllarda en uzun süren gençlik dizisi
hoşt ben korişin lafını dedim
bu ikiliden kavak yelleri olmaz tüm ormanı söktürür bunlar @Çiğdem- in murad oğlanıyla @destere nin varoş farahına tur bindiriyorlarEkli dosyayı görüntüle 53116
ama @vadikızı nın parlak oğlanı kavak şeylenmesi olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 53117
sen böyle memeli parlak seviyorsun çiğdeminkiler daha sert erkekler seninkiler böyle oğlancık oluyorhayyy ben sanaaaa totoşşş nerden benimkiiii beee aaaa
sen böyle memeli parlak seviyorsun çiğdeminkiler daha sert erkekler seninkiler böyle oğlancık oluyor
O değil de dizinin Youtube izlenmeleri de çökmüş, paylaşılan içerikler 100 bin'i bile zor görüyor, çoğu görememiş hatta. @Forumdashbu ikiliden kavak yelleri olmaz tüm ormanı söktürür bunlar @Çiğdem- in murad oğlanıyla @destere nin varoş farahına tur bindiriyorlarEkli dosyayı görüntüle 53116
Farah olmasa dizi çekilmezbu ikiliden kavak yelleri olmaz tüm ormanı söktürür bunlar @Çiğdem- in murad oğlanıyla @destere nin varoş farahına tur bindiriyorlarEkli dosyayı görüntüle 53116
bölümler gayet iyi izleniyor türkiyeye kapalı olmasına rağmen (vpn kullanan görebiliyordur anca gerçi artık onlar da görmeiyormuş)O değil de dizinin Youtube izlenmeleri de çökmüş, paylaşılan içerikler 100 bin'i bile zor görüyor, çoğu görememiş hatta. @Forumdash
Farah olmasa dizi çekilmez
Bölümleri demiyorum diğer içerikleri, onlar açık.bölümler gayet iyi izleniyor türkiyeye kapalı olmasına rağmen (vpn kullanan görebiliyordur anca gerçi artık onlar da görmeiyormuş)
içerde- kara sevda- ALA gibi anında yüklemiyor kösem kanalı 4-5 gün sonra yüklüyor zaten forumda açtığım konulardan da bunu çıakrabilirsin izleyen izler arada kösem gibi sonradan yüklenen vatanım sensin falan da pek izlenmiyorBölümleri demiyorum diğer içerikleri, onlar açık.
yok ben biseksüel dicektim sen lez dedinBen demesen sen dicektin
ay neyse geceyi netfixte yayınlanan türk dizileriyle sonlandırayım )türkiye dışında izlenebilenler): my - çalıkuşu - suskunlar zaten izlenebiliyordu son - binbir gece ve aşk ve ceza eklenmiş bunlara @Forumdash la @batuhankaralar ın şirkette sorun var zaar @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @eskici @dosimosi @Aserat @denizz19@xemrexxx efe demezz o senin gibi fesatlık düşünürmü bee totoşşş @EFE UYSAL