vazcaymış en son bilgiye göreNoldu bunun dizi işi?
vazcaymış en son bilgiye göreNoldu bunun dizi işi?
Ben de senaryo değiştirliyor Hülya için diye okumuştum o haberi görmedin demek Görseydin açardın zatenvazcaymış en son bilgiye göre
bizim için komple kanalı değiştirseler azdırBen de senaryo değiştirliyor Hülya için diye okumuştum o haberi görmedin demek Görseydin açardın zaten
şilili bacılarımız @Forumdash ın çağatayına göz koymuşlar meme gören @Çiğdem- ve @destere gibi kunçun kunçun ediyorlarmış zaten en son facebook sıralamasında @Bully nin beroşunu sollamıştı şiliden beğenen sayısı meryoşumdan sonra 2.di onu da geçmiştir şimdiye.ss kahrolsun çikinella kızlar.ss @cookies @vadikızı @dosimosi @denizz19 @mrt-06 @gizem ak Ekli dosyayı görüntüle 53113
kız yeminle aynştaynsın
Bulgaristanda aşıkmış bu adama fan clubu her hafta toplanıp beraber içerdeyi izliyomuş falan @Çiğdem- gibiler fan clubtakilerşilili bacılarımız @Forumdash ın çağatayına göz koymuşlar meme gören @Çiğdem- ve @destere gibi kunçun kunçun ediyorlarmış zaten en son facebook sıralamasında @Bully nin beroşunu sollamıştı şiliden beğenen sayısı meryoşumdan sonra 2.di onu da geçmiştir şimdiye.ss kahrolsun çikinella kızlar.ss @cookies @vadikızı @dosimosi @denizz19 @mrt-06 @gizem ak Ekli dosyayı görüntüle 53113
Yine ortaliği kasıp kavuruyoruz Ceo olarak gurur duyuyorum yineşilili bacılarımız @Forumdash ın çağatayına göz koymuşlar meme gören @Çiğdem- ve @destere gibi kunçun kunçun ediyorlarmış zaten en son facebook sıralamasında @Bully nin beroşunu sollamıştı şiliden beğenen sayısı meryoşumdan sonra 2.di onu da geçmiştir şimdiye.ss kahrolsun çikinella kızlar.ss @cookies @vadikızı @dosimosi @denizz19 @mrt-06 @gizem ak Ekli dosyayı görüntüle 53113
Yine ortaliği kasıp kavuruyoruz Ceo olarak gurur duyuyorum yine
Neler yokki