En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
okuyun da öğrenin bilmemek değil öğrenmemek ayıp demiş atalarımız:D @Forumdash @batuhankaralar ka yalan haber çıkarttınız kıvançka Tuba 130 bin alıyor diye yalan çıktı ayyy bu haberlerle anca @sürgünüm ü kandırırsınız:A

bu arada @Çiğdem- in ertuğrul oğlanına nanik yapmış leon ve murat oğlanlar:A dirilişe 3.sezonunda 1.1 milyon lira veriliyormuş nanik @HarzeM @EFE UYSAL @Billy Kane oyuncuları da trt onaylamak zorundaymış :F oyunculara dekolte yasak :F

timoş da estetik ameliyatı yasaklamış oyunculara:D @destere @dosimosi @denizz19 @Aserat @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @gizem ak

http://www.gazetevatan.com/muhtesem-setler--1018633-pazar-vatan/
Attığın haberle Kıvanç'ın aldiği para haberi ne ilişiği var? :F Sen ancak cahil müritlerini kandırırsın :Fayrıca vakko'nun reklamı yapılmış:A

o da yalandır nurgül sultanımız 60 bin alıyor haftalık :A faruk totoşu en büyük starlar bizde demek istiyor bu yalan haberlerle bence:A ama nanik ona :F
Saçmalama ya Nurgül'e 60 bin verirler mi adamlar paradan kısmak için figüranlara bile para vermiyorlar o kadına 60 bin mi verecekler. :A

ay hoşt haberdediyor kıvanç 100 bin Tuba 80 bin alıyor diye ortalığa dolu yalan haber atılmıştı aldıkları ücretlerle ilgili :A
Bu haberin doğruluğunu kanıtlayan ne? :F Öff ne boş şeylerle uğraştırıyorsun :F Başka haber yok mu?

Saçmalama ya Nurgül'e 60 bin verirler mi adamlar paradan kısmak için figüranlara bile para vermiyorlar o kadına 60 bin mi verecekler. :A
Aynen figuranlara para verilmiyor haberi neden forumda açılmadı acaba :F

Bu haberin doğruluğunu kanıtlayan ne? :F Öff ne boş şeylerle uğraştırıyorsun :F Başka haber yok mu?

öteki haberlerde söyleniyor diyordu burada şu ka alıyor diyor :A

ayol adam sete 45 milyon lira harcıyor hala da üstüne ekliyor o haber yayolsa anında yalanlanırdı ::A

Ben açacaktım da çok üşendim konudan paylaşmıştım yoksa başlığını bile tasarlamıştım kafamda. :F "Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Skandal Emek Hırsızlığı!" şeklindeydi. :A

ay bu arada meryoşun edho dan alacağı ücret için bazı sitler 50 bin lira diyor bazıları 50 bin dolar arada uçurum var ben en iyisi işime gelene inanayım :A

öteki haberlerde söyleniyor diyordu burada şu ka alıyor diyor :A

ayol adam sete 45 milyon lira harcıyor hala da üstüne ekliyor o haber yayolsa anında yalanlanırdı ::A
Peki o miktarın doğruluğu ne? :A Ben de yapımcı olsam sallarım bol keseden 70 milyon harcadım derim hadi aksini ispatla. :A

Ben açacaktım da çok üşendim konudan paylaşmıştım yoksa başlığını bile tasarlamıştım kafamda. :F "Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Skandal Emek Hırsızlığı!" şeklindeydi. :A
elem keder koktu buralar:A

Peki o miktarın doğruluğu ne? :A Ben de yapımcı olsam sallarım bol keseden 70 milyon harcadım derim hadi aksini ispatla. :A
türkiyeden 10-11 önde gelen tv yazarı geldi ,bbc den geldiler, hollywood reporter dan geldiler, rusya ve ukraynadan 13 gazeteci geldi ayol timur fetö mu da bunların hepsini kandırsın :A

elem keder koktu buralar:A

türkiyeden 10-11 önde gelen tv yazarı geldi ,bbc den geldiler, hollywood reporter dan geldiler, rusya ve ukraynadan 13 gazeteci geldi ayol timur fetö mu da bunların hepsini kandırsın :A
Harbi Lordly konuları gibi olurmuş bir daha başlığı okuyunca fark ettim. :A

Haçlı medyasına inanacak değiliz. :A

İki diziye göre çok daha eski tarihi anlatıyor ne bekliyordun ki sette. :F
ayol işte daha eskiyi daha gerçekçi anlatabilmek için daha fazla emek verilmeli bence mesela vatanım sensin izmir seti yapılmış izmirdeki eski mahallelerde yapılabilir:D kösem topkadıda çekiliyor izin alınıp çekim yapılabilir ama dirilişin döneminden bişi kalmadı geriye :F set dışında :

vatanım sensin 1.sezon: 2000 kostüm
my kösem 2.sezon: 3000 kostüm
diriliş: 800 kostüm resmen skandal :A @Çiğdem- @EFE UYSAL @Bully

Keşke açsaydın ben de üşengeçlikten açamadım. Oysa ne güzel birgün olurdu forumda herkes musmutlu günü geçirirdi 😛 :F