En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
içerde- kara sevda- ALA gibi anında yüklemiyor kösem kanalı 4-5 gün sonra yüklüyor zaten forumda açtığım konulardan da bunu çıakrabilirsin izleyen izler arada:D kösem gibi sonradan yüklenen vatanım sensin falan da pek izlenmiyor :D

yok ben biseksüel dicektim sen lez dedin:F
Dirilişin bölümlerini de yüklemiyorlar artık totoşlar ne güzel abone kasıyorlardı.ss

ay neyse geceyi netfixte yayınlanan türk dizileriyle sonlandırayım )türkiye dışında izlenebilenler): my - çalıkuşu - suskunlar zaten izlenebiliyordu son - binbir gece ve aşk ve ceza eklenmiş bunlara @Forumdash la @batuhankaralar ın şirkette sorun var zaar:A @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @eskici @dosimosi @Aserat @denizz19

hangi diziyi izlicenn totoşumm :F:F ben totoş demesini çok sevdim izninle totoşum diyecem sana ben:F

O değil de dizinin Youtube izlenmeleri de çökmüş, paylaşılan içerikler 100 bin'i bile zor görüyor, çoğu görememiş hatta. :D @Forumdash
Ama nasıl olur? youtube'a yüklendiğinde hemen ruslar çöküyordu :F

ay neyse geceyi netfixte yayınlanan türk dizileriyle sonlandırayım )türkiye dışında izlenebilenler): my - çalıkuşu - suskunlar zaten izlenebiliyordu son - binbir gece ve aşk ve ceza eklenmiş bunlara @Forumdash la @batuhankaralar ın şirkette sorun var zaar:A @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @eskici @dosimosi @Aserat @denizz19
Çünkü hala biz satıyoruz :A

Ama nasıl olur? youtube'a yüklendiğinde hemen ruslar çöküyordu :F

Çünkü hala biz satıyoruz :A
hala yükleniyorlar melun :A bnm yükleniyorlar dediğim zaten arapça-rusça altyazıı versiyonlarıydı onlar da resmi kanallarda olmuyor sen de biliyorsun laf değiştirmeye kalma bu konuda usta olan bnm :A

hala satmakla alakası ne ne yani şimdi çalılık kuşu , ezel ve fgsn den daha fazla satıldı da son durağı netflix mi :F

hala yükleniyorlar melun :A bnm yükleniyorlar dediğim zaten arapça-rusça altyazıı versiyonlarıydı onlar da resmi kanallarda olmuyor sen de biliyorsun laf değiştirmeye kalma bu konuda usta olan bnm :A

hala satmakla alakası ne ne yani şimdi çalılık kuşu , ezel ve fgsn den daha fazla satıldı da son durağı netflix mi :F
Sen resmi youtube sayfası için diyordun hemen ruslar çökuyor diye :A O altyazılı olayları vk için diyordun hatırladiğim kadarıyla:T:

Tabiki de son durak netflix :A Eskide o saydığın diziler :A

Sen resmi youtube sayfası için diyordun hemen ruslar çökuyor diye :A O altyazılı olayları vk için diyordun hatırladiğim kadarıyla:T:

Tabiki de son durak netflix :A Eskide o saydığın diziler :A
kuru iftira rus kullarımız vk.com da çökerler timoşcupum youtubede sıkıyönetim uyguluyor fan videoları bile kaldırılıyor:A

ay hoşt başarısılzığınız işte binbir gece 2006-2008 di aşk ve ceza 2011 de bitmişti galiba :D hem son u satmışsınız demeki ki öemli olan kalite :F

kuru iftira rus kullarımız vk.com da çökerler timoşcupum youtubede sıkıyönetim uyguluyor fan videoları bile kaldırılıyor:A

ay hoşt başarısılzığınız işte binbir gece 2006-2008 di aşk ve ceza 2011 de bitmişti galiba :D hem son u satmışsınız demeki ki öemli olan kalite :F
Son Enginciğimin dizisi :A

Son Enginciğimin dizisi :A
nehir erdoğanın dizisi o :A

Geçen sezonla karşılaştırdığında ciddi düşüş var isterse 10 gün sonra yükle 20 bin'de kalmak nedir. :D Ki tüm Dünya ve Türkiye'ye açık videolar bunlar.
2.sezon araplarda yayına girsin yükseliriz :A ayol zaten yeni bölümden 5 gün sonra yüklüyorlar videoları o ka sürede fox 8 tekrar koyuyor izleyen izler türkiyede:A

Ben ne dedim? rusça altyazılı olan vkya yukluyorlardır. Zamanında öyle diyordun. Sıkı yönetime göre @mrt-06 'in araştırmasına göre 100bini görememişsiniz:A

2012'den beridir satılmayan, satılmadık yer kaldi mi:A Daha nereye satacaklar? son durak netflix:A

Ben ne dedim? rusça altyazılı olan vkya yukluyorlardır. Zamanında öyle diyordun. Sıkı yönetime göre @mrt-06 'in araştırmasına göre 100bini görememişsiniz:A

2012'den beridir satılmayan, satılmadık yer kaldi mi:A Daha nereye satacaklar? son durak netflix:A

@mrt-06 kulumuz ne ka güvenilmeyen bir kaynak olsa bu konuda haklı :Aaz izlenmesinin nedeni geç yüklenmesi videoalrın :D anında yüklenen diziler izleniyor geç yüklenince düşük sonuç alınıyor vatnaım sensin de düşük gidiyor youtubede reytingte ilgi görmesine rağmen :D
ayol my-binbir gece-aşk ve ceza da her yere satıldı ama netflixteler:F

nehir erdoğanın dizisi o :A

2.sezon araplarda yayına girsin yükseliriz :A ayol zaten yeni bölümden 5 gün sonra yüklüyorlar videoları o ka sürede fox 8 tekrar koyuyor izleyen izler türkiyede:A
Bunlar bahane değil... Hiç mütevazi olamıycam Youtube'nin kurdu oldum, bahsettiğin gibi tüm Dünya'dan izleyicisi varsa günler sonra yüklese bile en az 100 bin'i görmesi lazım. 8 tekrar da fazla abartı mesela 2 haftadır hiç tekrarını görmedim, hafta içi tekrarı zaten olamaz yayın akışından ötürü. :D

Şimdi de Araplar diyor. :A

@mrt-06 kulumuz ne ka güvenilmeyen bir kaynak olsa bu konuda haklı :Aaz izlenmesinin nedeni geç yüklenmesi videoalrın :D anında yüklenen diziler izleniyor geç yüklenince düşük sonuç alınıyor vatnaım sensin de düşük gidiyor youtubede reytingte ilgi görmesine rağmen :D
ayol my-binbir gece-aşk ve ceza da her yere satıldı ama netflixteler:F
Kanal d dizileri youtuba da varda ben mi görmuyorum(b)
Ne diyorum cocuk:F O diziler her yere satıldı alanda olmaz daha eskidiler artık, son durak netflix onlar. Yeni dizilerden say bana :A

Bunlar bahane değil... Hiç mütevazi olamıycam Youtube'nin kurdu oldum, bahsettiğin gibi tüm Dünya'dan izleyicisi varsa günler sonra yüklese bile en az 100 bin'i görmesi lazım. 8 tekrar da fazla abartı mesela 2 haftadır hiç tekrarını görmedim, hafta içi tekrarı zaten olamaz yayın akışından ötürü. :D

basbaya bahane :A vatanım sensin bile 2 gün sonra yükleniyor o da aynı durumda atatürklü yerler hariç düşük gitmiş:A diriliş de geç yükleniyor @EFE UYSAL kulumuza göre o da kötü gidiyor: kösem 4-5 günsonra yükleniyor :Dhaftasonu 2 tane çıkıyor zaten bir gün öğlen diğer gün gece :F

Kanal d dizileri youtuba da varda ben mi görmuyorum(b)
Ne diyorum cocuk:F O diziler her yere satıldı alanda olmaz daha eskidiler artık, son durak netflix onlar. Yeni dizilerden say bana :A
kendi kanalından yüklüyor total d :D 1 milyou geçmiş takipçisi netd gibi önermelerle izlenmesi lazım :A

çalılık gayet yeni dizi 2013 müydü 2014 müydü zaten daha 40 ülkede anca yayınlanmış :F

Araplardan sonra kamboçyalılar hemen yuklenmediği için izlemiyor der:F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan