yanlız 3 ü de aynı kanalda peş peşe yayınlanıyor farklı kanal değil ki reyting bölünsünTek yapım olsaydık 6 reyting
yanlız 3 ü de aynı kanalda peş peşe yayınlanıyor farklı kanal değil ki reyting bölünsünTek yapım olsaydık 6 reyting
Başka kanalda olsaydık aynı yayınlasaydık görürdün gerçek reytingimiziyanlız 3 ü de aynı kanalda peş peşe yayınlanıyor farklı kanal değil ki reyting bölünsün
IYYY bu kadında heryerden çıkıyor ayoll sanki meryem evleniyor şuna bak@destere nin murat kaldırım ı evlenmiş fıstık gibi kızı kapmış düğünden fotolar @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Aserat @Forumdash @Jonsnow @gizem ak @yader Ekli dosyayı görüntüle 53259 Ekli dosyayı görüntüle 53260 Ekli dosyayı görüntüle 53261 Ekli dosyayı görüntüle 53262
çatlatıyor işte seni nanikIYYY bu kadında heryerden çıkıyor ayoll sanki meryem evleniyor şuna bak
Gelinden çok bunun fotosu var ayoll zaten dizimiZe kadar geldi bu salı nasıl izleyecem bilmiyorum vllaçatlatıyor işte seni nanik
ya işte bihteri izlicem diye behlüle katlanan arada gözü ve şeysi behlüle kayan @destere gibi düşün şimdiGelinden çok bunun fotosu var ayoll zaten dizimiZe kadar geldi bu salı nasıl izleyecem bilmiyorum vlla
@destere nin murat kaldırım ı evlenmiş fıstık gibi kızı kapmış düğünden fotolar @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Aserat @Forumdash @Jonsnow @gizem ak @yader Ekli dosyayı görüntüle 53259 Ekli dosyayı görüntüle 53260 Ekli dosyayı görüntüle 53261 Ekli dosyayı görüntüle 53262
Murat'ın eşi aşırı derecede Katy Perry'e benzemiyor mu? 😱 @Harunnn60Gelinden çok bunun fotosu var ayoll zaten dizimiZe kadar geldi bu salı nasıl izleyecem bilmiyorum vlla
ayy sen şu kıytırık yarışmanı başlatsana ayoll puan vermek için sabırsızlanıyorumya işte bihteri izlicem diye behlüle katlanan arada gözü ve şeysi behlüle kayan @destere gibi düşün şimdi
2 alt modeli gibi katy nin
meryem bu ay sadece 1 bölümde olduğu için listede olmıcak ayrıca artık düzgün puan ver valla oylarını saymam aha da kurana el bastım sen düşün artıkayy sen şu kıytırık yarışmanı başlatsana ayoll puan vermek için sabırsızlanıyorum
Bu fotoda tıpa tıp aynı gibi bence handenin deli bile klibindede vardı katy e benzeyen bir kız acaba kety makyajımı yapıyorlar benzerlik yerine özenti deniyor aslındaAaaa baktımda şimdi gerçekten de biraz benziyor. @Çiğdem- de pek dikkate almamış.
şimdi ben sanememi yoksa bunamı 1 verecem ayoll çünkü 2 puan bile fazla bunlara ikiside zorumlu olmaz umarım listedemeryem bu ay sadece 1 bölümde olduğu için listede olmıcak ayrıca artık düzgün puan ver valla oylarını saymam aha da kurana el bastım sen düşün artık
Ekli dosyayı görüntüle 53266
Hahah olabilri canım. Adele'nin de göz makyajlarını taklit edip yapan çok kız vardı. Siz daha iyi bilirsiniz bu işleri.Bu fotoda tıpa tıp aynı gibi bence handenin deli bile klibindede vardı katy e benzeyen bir kız acaba kety makyajımı yapıyorlar benzerlik yerine özenti deniyor aslında
Meryem çok güzel2 alt modeli gibi katy nin
işi esra bağlşamış diyolla senin sedaya nanikEkli dosyayı görüntüle 53265
ben diyeceğimi dedim yoksa seni de soka totoşu gibi kapının önüne koyarımBu fotoda tıpa tıp aynı gibi bence handenin deli bile klibindede vardı katy e benzeyen bir kız acaba kety makyajımı yapıyorlar benzerlik yerine özenti deniyor aslında
şimdi ben sanememi yoksa bunamı 1 verecem ayoll çünkü 2 puan bile fazla bunlara ikiside zorumlu olmaz umarım listede
Esra Erol mu evlendirmiş inş yarın o görüntüleri verir programda@destere nin murat kaldırım ı evlenmiş fıstık gibi kızı kapmış düğünden fotolar @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Aserat @Forumdash @Jonsnow @gizem ak @yader Ekli dosyayı görüntüle 53259 Ekli dosyayı görüntüle 53260 Ekli dosyayı görüntüle 53261 Ekli dosyayı görüntüle 53262
Aşağıdan çekilmiş o poz çok benziyor. Hatta Katy'nin öyle bi resmi var sanki
Bundada özellikle göz makyajında bir özenlik var evet ayrıca bir yüz makyajıda denenmiş gibi handenin klibindeki kızda saçını mavi yapmıstı ben benzerliktn çok özenti diyorum birine benzemek istesem saç boyası yüz makyajı bende benzerim yanıHahah olabilri canım. Adele'nin de göz makyajlarını taklit edip yapan çok kız vardı. Siz daha iyi bilirsiniz bu işleri.
Eee kadın dünya starı olunca şaşırmıyorum özenenlere.Bundada özellikle göz makyajında bir özenlik var evet ayrıca bir yüz makyajıda denenmiş gibi handenin klibindeki kızda saçını mavi yapmıstı ben benzerliktn çok özenti diyorum birine benzemek istesem saç boyası yüz makyajı bende benzerim yanı