En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Esra Erol mu evlendirmiş :F inş yarın o görüntüleri verir programda:A

Aşağıdan çekilmiş o poz çok benziyor. Hatta Katy'nin öyle bi resmi var sanki:F
Eee kadın dünya starı olunca şaşırmıyorum özenenlere. :F
Sana da özenen olur mu acaba. :A
bu zaten katy perry resmiymiş sanırım şimdi baktımda .A :A :A
https://www.google.com.tr/search?hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=662&q=Katy+perry&oq=Katy+perry&gs_l=img.3..0l10.1487.6140.0.6401.10.6.0.4.4.0.222.823.1j4j1.6.0....0...1ac.1.64.img..0.10.843.1TsUKi9APDY#imgrc=YAvniNPSmTXMZM:
@mrt-06 @xemrexxx

Murat'ın eşi aşırı derecede Katy Perry'e benzemiyor mu? 😱 @Harunnn60

MTE4MDAzNDEwNDEzMTkyNzE4.jpg
Esra Erol mu evlendirmiş :F inş yarın o görüntüleri verir programda:A

Aşağıdan çekilmiş o poz çok benziyor. Hatta Katy'nin öyle bi resmi var sanki:F
Eee kadın dünya starı olunca şaşırmıyorum özenenlere. :F
Sana da özenen olur mu acaba. :A
Bak harun atacanın mesajını alıntıladım eşi diye paylasmıs sankı forumdash da benim gibi yutmus zaten diyorki katyın öyle bir resmi vardı sanırım çok benziyor demiş o öyle diyince aratmıstım bende şu katy e bir bakayım diye :A :A :A

Ş
Hhahaha aa bende muratın eşi bu sandım bee diyorum katyın kopyası bu diye :F

acaba atacandamı eşidiye paylaştı ama mesajından öyle analsılıyor sonra baktım katymıs
:A :A :A
@mrt-06 Atacan trollüyor mu acaba seni. :A :A
@mrt-06 o resmi Katy için temsili koymuştur :F Yanliş resim koymuş ama :F
ay daha demin vadi konusunda dedim çiğdemi @mrt-06 fiştekliyor kandırıyor safoz çikinellayı diye resmen yarım saatte kanıt çıktı ortay 😱 kendimden korktum resmen 😱 @Harunnn60 @Forumdash @eskici NEYSE meryoşum gelinle dans ediyor gerçi niye gelin damatla dans etmiyor anlamadım ama neyse:X
Yahu kadın Katty'e ne kadar benziyor göstermek için Katty'nin bir fotosunu da meseja ekledim. Zaten kadının fotosu Emre'nin mesajında var neden bir daha paylaşıyım, karşılaştırma yapmak için Katty'i mesajıma ekledim. :A

Şarkı nece :F Murat napıyor? Esra'lı versiyon yok mu :A
yanlız meryoşa yaklaşma çabanız hiç hoş değil utanmasanız kareden geline atacakmışsınız:A
bgfdghfdh.png

Ş

Yahu kadın Katty'e ne kadar benziyor göstermek için Katty'nin bir fotosunu da meseja ekledim. Zaten kadının fotosu Emre'nin mesajında var neden bir daha paylaşıyım, karşılaştırma yapmak için Katty'i mesajıma ekledim. :A
içerik.jpg

Ş

Hhahaha ayy öyle desene sende ayoll bende bu kadını muratın eşi sandım katy e nekadar benziyor diyorum meğer zaten ketymiş senin yüzünden pot kırdık yine :A :A :A
@Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan