kadir topbaş evlendirmiş nikahı o kıymuşEsra Erol mu evlendirmiş inş yarın o görüntüleri verir programda
Aşağıdan çekilmiş o poz çok benziyor. Hatta Katy'nin öyle bi resmi var sanki
kadir topbaş evlendirmiş nikahı o kıymuşEsra Erol mu evlendirmiş inş yarın o görüntüleri verir programda
O adam kıymıssa nikahtan hayır çıkmazkadir topbaş evlendirmiş nikahı o kıymuş
Devlet destekli evlilik demek Esro'sh'um boşuna gitmemiş demekkadir topbaş evlendirmiş nikahı o kıymuş
Esra Erol mu evlendirmiş inş yarın o görüntüleri verir programda
bu zaten katy perry resmiymiş sanırım şimdi baktımda .AEee kadın dünya starı olunca şaşırmıyorum özenenlere.
Sana da özenen olur mu acaba.
Görseli mi arattın ahahahabu zaten katy perry resmiymiş sanırım şimdi baktımda .A
https://www.google.com.tr/search?hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=662&q=Katy+perry&oq=Katy+perry&gs_l=img.3..0l10.1487.6140.0.6401.10.6.0.4.4.0.222.823.1j4j1.6.0....0...1ac.1.64.img..0.10.843.1TsUKi9APDY#imgrc=YAvniNPSmTXMZM:
@mrt-06 @xemrexxx
Kızım iyi misin sen zatne on Katy'nin.bu zaten katy perry resmiymiş sanırım şimdi baktımda .A
https://www.google.com.tr/search?hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=662&q=Katy+perry&oq=Katy+perry&gs_l=img.3..0l10.1487.6140.0.6401.10.6.0.4.4.0.222.823.1j4j1.6.0....0...1ac.1.64.img..0.10.843.1TsUKi9APDY#imgrc=YAvniNPSmTXMZM:
@mrt-06 @xemrexxx
Kızım iyi misin sen zatne on Katy'nin.
@mrt-06 bu resmi paylastı burdakı kadın katy e benziyor bu fotoda dediGörseli mi arattın ahahaha
Ahaha sesli güldüm ya. Giresunlu'ları çok seviyorum neşe kaynaklarım her zaman.@mrt-06 bu resmi paylastı burdakı kadın katy e benziyor bu fotoda dedi
@mrt-06 o resmi Katy için temsili koymuştur Yanliş resim koymuş ama
Hhahaha aa bende muratın eşi bu sandım bee diyorum katyın kopyası bu diyeAhaha sesli güldüm ya. Giresunlu'ları çok seviyorum neşe kaynaklarım her zaman.
@mrt-06 Atacan trollüyor mu acaba seni.Hhahaha aa bende muratın eşi bu sandım bee diyorum katyın kopyası bu diye
acaba atacandamı eşidiye paylaştı ama mesajından öyle analsılıyor sonra baktım katymıs
Esra Erol mu evlendirmiş inş yarın o görüntüleri verir programda
Bak harun atacanın mesajını alıntıladım eşi diye paylasmıs sankı forumdash da benim gibi yutmus zaten diyorki katyın öyle bir resmi vardı sanırım çok benziyor demiş o öyle diyince aratmıstım bende şu katy e bir bakayım diyeEee kadın dünya starı olunca şaşırmıyorum özenenlere.
Sana da özenen olur mu acaba.
ay daha demin vadi konusunda dedim çiğdemi @mrt-06 fiştekliyor kandırıyor safoz çikinellayı diye resmen yarım saatte kanıt çıktı ortay 😱 kendimden korktum resmen 😱 @Harunnn60 @Forumdash @eskici NEYSE meryoşum gelinle dans ediyor gerçi niye gelin damatla dans etmiyor anlamadım ama neyse@mrt-06 bu resmi paylastı burdakı kadın katy e benziyor bu fotoda dedi
Şarkı nece Murat napıyor? Esra'lı versiyon yok muay daha demin vadi konusunda dedim çiğdemi @mrt-06 fiştekliyor kandırıyor safoz çikinellayı diye resmen yarım saatte kanıt çıktı ortay 😱 kendimden korktum resmen 😱 @Harunnn60 @Forumdash @eskici NEYSE meryoşum gelinle dans ediyor gerçi niye gelin damatla dans etmiyor anlamadım ama neyse
gelin faslı olduğuna göre arapça herhalde bnm meryoş fan databasem var esrayla ilgilenmiyorumŞarkı nece Murat napıyor? Esra'lı versiyon yok mu
Hhahaha aa bende muratın eşi bu sandım bee diyorum katyın kopyası bu diye
acaba atacandamı eşidiye paylaştı ama mesajından öyle analsılıyor sonra baktım katymıs
@mrt-06 Atacan trollüyor mu acaba seni.
@mrt-06 o resmi Katy için temsili koymuştur Yanliş resim koymuş ama
Yahu kadın Katty'e ne kadar benziyor göstermek için Katty'nin bir fotosunu da meseja ekledim. Zaten kadının fotosu Emre'nin mesajında var neden bir daha paylaşıyım, karşılaştırma yapmak için Katty'i mesajıma ekledim.ay daha demin vadi konusunda dedim çiğdemi @mrt-06 fiştekliyor kandırıyor safoz çikinellayı diye resmen yarım saatte kanıt çıktı ortay 😱 kendimden korktum resmen 😱 @Harunnn60 @Forumdash @eskici NEYSE meryoşum gelinle dans ediyor gerçi niye gelin damatla dans etmiyor anlamadım ama neyse
Faslımıymış? Seda da faslı bi herif vardı kıvırırak oynuyordu Murat da kıvırmaya çalişiyor galiba? Eller kıvrım kıvrım bükülüyorgelin faslı olduğuna göre arapça herhalde bnm meryoş fan databasem var esrayla ilgilenmiyorum
yanlız meryoşa yaklaşma çabanız hiç hoş değil utanmasanız kareden geline atacakmışsınızŞarkı nece Murat napıyor? Esra'lı versiyon yok mu
Ş
Yahu kadın Katty'e ne kadar benziyor göstermek için Katty'nin bir fotosunu da meseja ekledim. Zaten kadının fotosu Emre'nin mesajında var neden bir daha paylaşıyım, karşılaştırma yapmak için Katty'i mesajıma ekledim.
Çiğdem'de de B12 eksikliği çıkmaya başladı.Ş
Yahu kadın Katty'e ne kadar benziyor göstermek için Katty'nin bir fotosunu da meseja ekledim. Zaten kadının fotosu Emre'nin mesajında var neden bir daha paylaşıyım, karşılaştırma yapmak için Katty'i mesajıma ekledim.
Hhahaha ayy öyle desene sende ayoll bende bu kadını muratın eşi sandım katy e nekadar benziyor diyorum meğer zaten ketymiş senin yüzünden pot kırdık yineŞ