Kim yaklaşiyor?yanlız meryoşa yaklaşma çabanız hiç hoş değil utanmasanız kareden geline atacakmışsınız
Ekli dosyayı görüntüle 53267
Ekli dosyayı görüntüle 53268
Kim yaklaşiyor?yanlız meryoşa yaklaşma çabanız hiç hoş değil utanmasanız kareden geline atacakmışsınız
Ekli dosyayı görüntüle 53267
Ekli dosyayı görüntüle 53268
ay hoştKim yaklaşiyor?Gelin nasıl izin vermiş Murat'la yanyana? sanırım gecenin kraliçesi fas'a satılmadı ve yayınlanmadı
Yayınlansaydı izin vermezdi
böylelik bir dizinin daha nereye satılıp satilmadiğini belgeleriyle gösterdik
@mrt-06
Avcuna tuz dök leen tadı olsun bariay hoşt
neyse zaten biz kadromuzu söyledik kerem çatay kulumuza seninle muhattap olmicez![]()
ayol macun, tims,o3,endemol teklif yspmış neticede siz bunlardan büyük değilsinizAvcuna tuz dök leen tadı olsun bari![]()
Biz 4 kanalla çalişiyoruzayol macun, tims,o3,endemol teklif yspmış neticede siz bunlardan büyük değilsinizzaten haberler de çıktı yakında kesinleşir meryoşum sizi de reddetmiştir
![]()
Avcuna tuz dök leen tadı olsun bari![]()
Meryem'in dizisi kesinleşti zaten.ayol macun, tims,o3,endemol teklif yspmış neticede siz bunlardan büyük değilsinizzaten haberler de çıktı yakında kesinleşir meryoşum sizi de reddetmiştir
![]()
ayol 4 kanalla çalışsanız nolacak kalite ortada daha doğrrusu yerlerdeBiz 4 kanalla çalişiyoruztv8 gibi neydüğü belli olmayan kanalla işimiz yok. Star çalişmadiği işleri acuna kakalıyor
Onlar ortak kanal
star timsle çalişmiyor bu sezon endemol dizisi bitecek zaten
![]()
prime timeda coşuyor adamMeryem'in dizisi kesinleşti zaten.Özcan Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde oynayacakmış.
Ayrıca Acun'un neresi büyük Emre tonla para döküyor ilk 100'e giremiyor.![]()
Özcanın dizis ocakta başlayacakmiş meryem edho da değil mi? 1 bölüm için mi gelmişMeryem'in dizisi kesinleşti zaten.Özcan Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde oynayacakmış.
Ayrıca Acun'un neresi büyük Emre tonla para döküyor ilk 100'e giremiyor.![]()
Hala parampincikin ilk sezonun etkisindesinayol 4 kanalla çalışsanız nolacak kalite ortada daha doğrrusu yerlerdebir paramparça bir kösem gibi tonla para da getiremeiyonuz artık yurtdışından
prime timeda coşuyor adamayrıca istanbullu gelin aslı enverin dizisi değil mi
![]()
Özcanın dizis ocakta başlayacakmiş meryem edho da değil mi? 1 bölüm için mi gelmiş![]()
TV8 Prime Time'de ortalamada şuan 7. kanal. Coştuğu tek gün hafta sonu o da AB'de.ayol 4 kanalla çalışsanız nolacak kalite ortada daha doğrrusu yerlerdebir paramparça bir kösem gibi tonla para da getiremeiyonuz artık yurtdışından
prime timeda coşuyor adamayrıca istanbullu gelin aslı enverin dizisi değil mi
![]()
Forumda konusu açılmıştı. instagramdan alınmış ss ile ocakta yazıyorduTV8 Prime Time'de ortalamada şuan 7. kanal. Coştuğu tek gün hafta sonu o da AB'de.Onlar da tutmuş formatlar bir zahmet boş haftasonunda izlensin.
Ben haberi Medyaradar'da görmüştüm acaba yanlış resim mi kullandılar ki.![]()
Bilemiycem belki sonradan dahil olur. 😕Forumda konusu açılmıştı. instagramdan alınmış ss ile ocakta yazıyordu![]()
ben neticede ab ciyim ay neyse @destere ye uyup soğuk nevale mary nin yeni dizisini izlicem sora şederiz yine good nightTV8 Prime Time'de ortalamada şuan 7. kanal. Coştuğu tek gün hafta sonu o da AB'de.Onlar da tutmuş formatlar bir zahmet boş haftasonunda izlensin.
Ben haberi Medyaradar'da görmüştüm acaba yanlış resim mi kullandılar ki.![]()
neticede senin şirkte pay kalmadıÖzcanın dizis ocakta başlayacakmiş meryem edho da değil mi? 1 bölüm için mi gelmiş
Hala parampincikin ilk sezonun etkisindesinKösem my rüzgarını arkasına almiş yelkenini yüzdürüyor
![]()
https://fav10.net/forum/attachments/fdgffd-png.53259/@destere nin murat kaldırım ı evlenmiş fıstık gibi kızı kapmış düğünden fotolar @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Aserat @Forumdash @Jonsnow @gizem ak @yader Ekli dosyayı görüntüle 53259 Ekli dosyayı görüntüle 53260 Ekli dosyayı görüntüle 53261 Ekli dosyayı görüntüle 53262
Konuyu @sürgünüm açmiş. Belki o detaylı biliyordur. Dediğim instagram resmi https://fav10.net/forum/threads/İst...şrol-oyuncusu-belli-oldu.263511/#post-2912144Bilemiycem belki sonradan dahil olur. 😕
Sen merak etme BSA gibi kıytırık bi dizi atarız tv8in önüneben neticede ab ciyim ay neyse @destere ye uyup soğuk nevale mary nin yeni dizisini izlicem sora şederiz yine good night
neticede senin şirkte pay kalmadıneyse ben çıktım hadi çüz
![]()
Meryem, Özcan Deniz ve Aslı Enver ile 'Öteki Taraf' filminde oynuyor. Dizi ile bir alakası yok.Konuyu @sürgünüm açmiş. Belki o detaylı biliyordur. Dediğim instagram resmi https://fav10.net/forum/threads/İst...şrol-oyuncusu-belli-oldu.263511/#post-2912144
Sen merak etme BSA gibi kıytırık bi dizi atarız tv8in önüne![]()
ben neticede ab ciyim ay neyse @destere ye uyup soğuk nevale mary nin yeni dizisini izlicem sora şederiz yine good night
neticede senin şirkte pay kalmadıneyse ben çıktım hadi çüz
![]()
Konuyu @sürgünüm açmiş. Belki o detaylı biliyordur. Dediğim instagram resmi https://fav10.net/forum/threads/İst...şrol-oyuncusu-belli-oldu.263511/#post-2912144
Sen merak etme BSA gibi kıytırık bi dizi atarız tv8in önüne![]()
mary çok açılmış ama konu sıkıcı ilk 10 dk itibariyle daha açılırsa devam ederimmary harika ya downtondaki gibi soğukta değil kız soyundukça bana hararet basıyor yalnız kıza kim .... yor yine orda biz sadece seyretmek zorunda kalıyoruz![]()
Güzelmiş ama tarihi dizimary çok açılmış ama konu sıkıcı ilk 10 dk itibariyle daha açılırsa devam ederimneyse meryoşa bu hikaye uygundur toplantıda konuşun bir biz zaten @mrt-06 ile anlaştık şovda olur dizi
https://onedio.com/haber/hitler-e-gobek-atan-ilk-ajan-dansozumuz-emine-adalet-pee-734231
giriş kısmı banada sıkıcı gelmişti ama yarım saat içinde bünye diziye uyum sağladı devamı geldi bir şekildemary çok açılmış ama konu sıkıcı ilk 10 dk itibariyle daha açılırsa devam ederimneyse meryoşa bu hikaye uygundur toplantıda konuşun bir biz zaten @mrt-06 ile anlaştık şovda olur dizi
https://onedio.com/haber/hitler-e-gobek-atan-ilk-ajan-dansozumuz-emine-adalet-pee-734231
bizde olayı tamamen anlatacak senarist zor bulursunGüzelmiş ama tarihi dizi![]()