En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanlız meryoşa yaklaşma çabanız hiç hoş değil utanmasanız kareden geline atacakmışsınız:A
Ekli dosyayı görüntüle 53267

Ekli dosyayı görüntüle 53268
Kim yaklaşiyor?(b) Gelin nasıl izin vermiş Murat'la yanyana? sanırım gecenin kraliçesi fas'a satılmadı ve yayınlanmadı :F Yayınlansaydı izin vermezdi:F böylelik bir dizinin daha nereye satılıp satilmadiğini belgeleriyle gösterdik:A @mrt-06

Kim yaklaşiyor?(b) Gelin nasıl izin vermiş Murat'la yanyana? sanırım gecenin kraliçesi fas'a satılmadı ve yayınlanmadı :F Yayınlansaydı izin vermezdi:F böylelik bir dizinin daha nereye satılıp satilmadiğini belgeleriyle gösterdik:A @mrt-06
ay hoşt :F
neyse zaten biz kadromuzu söyledik kerem çatay kulumuza seninle muhattap olmicez:X

Avcuna tuz dök leen tadı olsun bari :F
ayol macun, tims,o3,endemol teklif yspmış neticede siz bunlardan büyük değilsiniz:A zaten haberler de çıktı yakında kesinleşir meryoşum sizi de reddetmiştir:A

demek ki gelin kendine güveniyor artık @Harunnn60 ın katy sine benzemesinden mi bilemem mesela @Çiğdem- düğünde bu pozlara izin vermezdi düğünü terkederdi haset şey:A @gizem ak @dosimosi @mrt-06
C0jS510XAAQaWK6.jpg
C0jS4Z0W8AAloUz.jpg

Ekli dosyalar

• C0jS2WlWIAAj0So.jpg
    C0jS2WlWIAAj0So.jpg
    45.6 KB · Hit: 254
ayol macun, tims,o3,endemol teklif yspmış neticede siz bunlardan büyük değilsiniz:A zaten haberler de çıktı yakında kesinleşir meryoşum sizi de reddetmiştir:A
Biz 4 kanalla çalişiyoruz :A tv8 gibi neydüğü belli olmayan kanalla işimiz yok. Star çalişmadiği işleri acuna kakalıyor:F Onlar ortak kanal :A star timsle çalişmiyor bu sezon endemol dizisi bitecek zaten :A

Biz 4 kanalla çalişiyoruz :A tv8 gibi neydüğü belli olmayan kanalla işimiz yok. Star çalişmadiği işleri acuna kakalıyor:F Onlar ortak kanal :A star timsle çalişmiyor bu sezon endemol dizisi bitecek zaten :A
ayol 4 kanalla çalışsanız nolacak kalite ortada daha doğrrusu yerlerde :A bir paramparça bir kösem gibi tonla para da getiremeiyonuz artık yurtdışından:A

Meryem'in dizisi kesinleşti zaten. (b) Özcan Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde oynayacakmış.

Ayrıca Acun'un neresi büyük Emre tonla para döküyor ilk 100'e giremiyor. :A
prime timeda coşuyor adam :F ayrıca istanbullu gelin aslı enverin dizisi değil mi :F

Meryem'in dizisi kesinleşti zaten. (b) Özcan Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde oynayacakmış.

Ayrıca Acun'un neresi büyük Emre tonla para döküyor ilk 100'e giremiyor. :A
Özcanın dizis ocakta başlayacakmiş meryem edho da değil mi? 1 bölüm için mi gelmiş :F

ayol 4 kanalla çalışsanız nolacak kalite ortada daha doğrrusu yerlerde :A bir paramparça bir kösem gibi tonla para da getiremeiyonuz artık yurtdışından:A

prime timeda coşuyor adam :F ayrıca istanbullu gelin aslı enverin dizisi değil mi :F
Hala parampincikin ilk sezonun etkisindesin :F Kösem my rüzgarını arkasına almiş yelkenini yüzdürüyor :A

Özcanın dizis ocakta başlayacakmiş meryem edho da değil mi? 1 bölüm için mi gelmiş :F

TV8 Prime Time'de ortalamada şuan 7. kanal. Coştuğu tek gün hafta sonu o da AB'de. :D Onlar da tutmuş formatlar bir zahmet boş haftasonunda izlensin.

Ben haberi Medyaradar'da görmüştüm acaba yanlış resim mi kullandılar ki. :F

TV8 Prime Time'de ortalamada şuan 7. kanal. Coştuğu tek gün hafta sonu o da AB'de. :D Onlar da tutmuş formatlar bir zahmet boş haftasonunda izlensin.

Forumda konusu açılmıştı. instagramdan alınmış ss ile ocakta yazıyordu(b)

ben neticede ab ciyim ay neyse @destere ye uyup soğuk nevale mary nin yeni dizisini izlicem sora şederiz yine good night:D

Hala parampincikin ilk sezonun etkisindesin :F Kösem my rüzgarını arkasına almiş yelkenini yüzdürüyor :A
neticede senin şirkte pay kalmadı :A neyse ben çıktım hadi çüz:D

Bilemiycem belki sonradan dahil olur. 😕
Konuyu @sürgünüm açmiş. Belki o detaylı biliyordur. Dediğim instagram resmi https://fav10.net/forum/threads/İst...şrol-oyuncusu-belli-oldu.263511/#post-2912144
ben neticede ab ciyim ay neyse @destere ye uyup soğuk nevale mary nin yeni dizisini izlicem sora şederiz yine good night:D

Sen merak etme BSA gibi kıytırık bi dizi atarız tv8in önüne :A

mary harika ya downtondaki gibi soğukta değil kız soyundukça bana hararet basıyor yalnız kıza kim .... yor yine orda biz sadece seyretmek zorunda kalıyoruz :)

Konuyu @sürgünüm açmiş. Belki o detaylı biliyordur. Dediğim instagram resmi https://fav10.net/forum/threads/İst...şrol-oyuncusu-belli-oldu.263511/#post-2912144

Sen merak etme BSA gibi kıytırık bi dizi atarız tv8in önüne :A
mary harika ya downtondaki gibi soğukta değil kız soyundukça bana hararet basıyor yalnız kıza kim .... yor yine orda biz sadece seyretmek zorunda kalıyoruz :)
mary çok açılmış ama konu sıkıcı ilk 10 dk itibariyle daha açılırsa devam ederim :X neyse meryoşa bu hikaye uygundur toplantıda konuşun bir biz zaten @mrt-06 ile anlaştık şovda olur dizi:A
https://onedio.com/haber/hitler-e-gobek-atan-ilk-ajan-dansozumuz-emine-adalet-pee-734231

mary çok açılmış ama konu sıkıcı ilk 10 dk itibariyle daha açılırsa devam ederim :X neyse meryoşa bu hikaye uygundur toplantıda konuşun bir biz zaten @mrt-06 ile anlaştık şovda olur dizi:A
https://onedio.com/haber/hitler-e-gobek-atan-ilk-ajan-dansozumuz-emine-adalet-pee-734231
giriş kısmı banada sıkıcı gelmişti ama yarım saat içinde bünye diziye uyum sağladı devamı geldi bir şekilde :)
devam et mary nin birde anası var mary kadar ırspı olmasın o da sağlam bir karakter :)
kızına diyor bundan sonraki on yıl tüm kasaba üstümden geçse yinede senin skorunu yakalayamam :)
ana kız öyle harbi insanlar paylaşımcı insanlar :)

ama bizdekiler öylemi? bir halvete ulaşmak için kırkbin dereden su getirirsin ama yinede gösterirler devamı gelmez :)

Güzelmiş ama tarihi dizi :(
bizde olayı tamamen anlatacak senarist zor bulursun :) bizim matahari gösterir ama vermez yani namusunada o derece düşkündür memleket aşkıylada olsa sadece gösterir ? devamı gelmeyecektir :) öyle bir diziyide çekseler nolur çekmeseler nolur :)