Dinamo Kiev – Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Son Maçı | Haber ve Yorumlar

Ivan Bebek'in bizi doğradığı zaman aynen bunu yapmıştınız. Ülke puanı önemli ama intikam soğuk bir yemektir artık şansınızı Avrupa Ligi'nde denersiniz.

Burada gelipte bos konusmanın alemi yok , dalga geçmenin de anlamı yok. Şu fb nin başına gelse şuan ana avrat sövüyor oluyordun. Biraz empati kur diyecem de nerde?

Kendi başlarına da geldi zaten. Geçen sene hakemin maçı katletmesiyle elenmedi mi fb? Ona rağmen gelip burada dalga geçmelerini anlamıyorum. Gslilerin de aynı şekilde. Ben gsliyim ama iki senedir aynı şey Türk takımlarının başına geliyor. Belki seneye de bizim başımıza gelecek. Ama hakediyoruz biz bu kafayla gidersek daha çook ezerler bizi avrupada.

Biz tutsak Mete Kalkavan kardeşimizi falan salardık ayıp ediyorsun :A İkinci bir İvan Bebek vakası diyeceğim ama zaten maç kopmuş hakemin çok da etki ettiği bir durum göremiyorum :A
Aynen öyle. Ivan Bebek olayında maç berabereydi ve adamların 2 gole ihtiyacı vardı. Bu akşam zaten kazanamazdı Beşiktaş en azından hakem bahane edilebilir artık.

Sene başından beri ligde hakemlerle kaç maç aldın, ilahi adalet diye ben buna derim. :)

Türk düşmanı İskoç, Beşiktaş'ı göz göre göre doğradı, Allah belasını versin. O penaltı olmasa maçı çevirirdi Beşiktaş, eminim.

Geçmiş olsun tüm Beşiktaşlılara, Avrupa Ligi'nde başarılar dilemekten başka yapacak bir şey yok artık..

Bence sen git Edho izle.
Dalga geçtiğimi düşünüyorsan yanılıyorsun, üzüldüğümü üstteki iki mesajımda da belirttim. Ama takım hafta içinde yapılan açıklamalarda maça çantada keklik gözüyle bakıyordu uyanmaları lazımdı.

Bu arada hakemin Allah belasını versin, o pozisyon ile resmen maçı doğradı.

Burada gelipte bos konusmanın alemi yok , dalga geçmenin de anlamı yok. Şu fb nin başına gelse şuan ana avrat sövüyor oluyordun. Biraz empati kur diyecem de nerde?
Bizim başımıza geldi zaten? Ivan Bebek olayının üstünden 1 sene bile geçmedi. Kaldı ki orada durum çok daha farklıydı adamların 2 gole ihtiyacı vardı burada durum ise farklı. Ayrıca Ivan Bebek'in yaptığı hata çok daha net bir hataydı.

Aynen öyle. Ivan Bebek olayında maç berabereydi ve adamların 2 gole ihtiyacı vardı. Bu akşam zaten kazanamazdı Beşiktaş en azından hakem bahane edilebilir artık.

Sene başından beri ligde hakemlerle kaç maç aldın, ilahi adalet diye ben buna derim. :)
zaten UEFA Avrupa ligi şampiyonu olup ligide lider bitirmemiz lazım

Tam ben de onu yazıyordum :) Lokal ligde hakem kollamalarıyla (hiç ihtiyacın yokken üstelik) namağlup edebiyatı yaparsan Avrupa'da hakemin biri gelir maçın içine eder sen de paşa paşa evine dönersin. İbret alınası bir İlahi adalet örneği :)

Bizim başımıza geldi zaten? Ivan Bebek olayının üstünden 1 sene bile geçmedi. Kaldı ki orada durum çok daha farklıydı adamların 2 gole ihtiyacı vardı burada durum ise farklı. Ayrıca Ivan Bebek'in yaptığı hata çok daha net bir hataydı.
Ee ? Yani? Empati kurmadığın gerçeği değişti mi ?

Tam ben de onu yazıyordum :) Lokal ligde hakem kollamalarıyla (hiç ihtiyacın yokken üstelik) nağmağlup edebiyatı yaparsan Avrupa'da hakemin biri gelir maçın içine eder sen de paşa paşa evine dönersin. İbret alınası bir İlahi adalet örneği :)
Ahmet Nur Çebi çıktı efendi Beşiktaş dedi, sosyal medyadan hala namağlubuz ifadeleri verildi. Bu kadar gaz ile fazla dayandılar bence, ben efendiyim diyorsan efendi olduğunu bağıra çağıra söylemeyeceksin yoksa böyle rezil olursun.

Hakem kollama muhabettine bence hiç girmeyin senelerce hakem tarafından 3 büyüklerin arasında en çok doğranan takım Beşiktaştır bunu sizde biliyorsunuz

Ee ? Yani? Empati kurmadığın gerçeği değişti mi ?

Gerek yok ki yaşadım zaten. :) Forumda veya herhangi bir yerde FB, Avrupa'da yenilince de goygoy dönüyür veya aynı şekilde GS kaybedince de. Dünya'nın neresinde kendi ülkenin takımını desteklemelisin edebiyatı dönüyor acaba bizden başka. Real Madridliler, Avrupa'da Barcelona'yı destekliyorlar mı sanıyorsunuz? :) Futbol bu çok fazla büyütmeye gerek yok bugün Beşiktaş'ı desteklemezsem vatan haini olmam.

Tam ben de onu yazıyordum :) Lokal ligde hakem kollamalarıyla (hiç ihtiyacın yokken üstelik) namağlup edebiyatı yaparsan Avrupa'da hakemin biri gelir maçın içine eder sen de paşa paşa evine dönersin. İbret alınası bir İlahi adalet örneği :)

Senelerdir ligde en çok kollanan takım Fenerbahçe değil mi?

İskoç hakem Beşiktaş'ı kelimenin tam anlamıyla doğradı. Penaltı ve kırmızı kart kararı çok ağırdı. Ki ortada bir penaltı yok.

Buraya kadar namağlup bir şekilde gelen bir Beşiktaş vardı. Yazık oldu onca emeğe.

Şu fotoğraf her şeyin özeti aslında:
d80YyZ.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar