Dinamo Kiev – Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Son Maçı | Haber ve Yorumlar

Yaa 2-3 sene önce biz 4 yerken az gülüp eğlenmedi beşiktaşlılar :A Burası çempiyıns lig ega adamın aklını alırlar öyle şakaya gelmez :A Çok uçmayın demiştik :A
Perşembe Fener elenir ve Beşiktaşlılar bizden intikam alır at fava bekle. :A

Sana da gün çıkar yine. :A

Perşembe Fener eğlenir ve Beşiktaşlılar bizden intikam alır at fava bekle. :A

Sana da gün çıkar yine. :A
Pusudayım bekliyorum :A Bu sene Avrupada olmayışımıza bir yandan üzülüyorum bir yandan da zamanında bizle dalga geçenleri arzı endam ederken tepe taklak olan mankenler gibi hezimete uğrayışlarını seyrettiğim için tuhaf bir haz duyuyorum :A Çok doluyum bu konuda :A Perşembe günü beşiktaşlı kardeşlerimizle temsilcimizin maçını ilgiyle takip edeceğiz inşallah :A

Pusudayım bekliyorum :A Bu sene Avrupada olmayışımıza bir yandan üzülüyorum bir yandan da zamanında bizle dalga geçenleri arzı endam ederken tepe taklak olan mankenler gibi hezimete uğrayışlarını seyrettiğim için tuhaf bir haz duyuyorum :A Çok doluyum bu konuda :A Perşembe günü beşiktaşlı kardeşlerimizle temsilcimizin maçını ilgiyle takip edeceğiz inşallah :A
2 farklı yenilmeyiz diye düşünüyorum ama bakalım, sakat maç. :A 10 puanla Avrupa Ligi grubundan çıkamayabiliriz olaya bak. :A

Beşiktaş ile Avrupa Ligi'nde eşleşsek efsane olur aslında. :A
Beşiktaş'ın kaleye tır çekmesiyle maç berabere biter :A

CzBVK93XUAAZOVH.jpg:large

IMG_1256.JPG

Zuhahahahahaha geceyi bu spastikle kapatalım :A Zatı muhterem Boğaziçinde doçent hey yavrum hey :)

Geçen sene Fenerbahçe Ivan Bebek skandalı yaşadıktan sonra Aziz Yıldırım açıklama yaparken, BJK TV ağlayan bebek videosu koymuştu. :)

Aynısını yarın, öbür gün Fikret Orman açıklama yaptığında FB TV'de yapmalı. Kana kan, dişe diş.