Dinamo Kiev – Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Son Maçı | Haber ve Yorumlar

Avrupa Ligi'ndeki ilk maçta Adriano, Beck ile Aboubakar cezalı.

Bu kura şansıyla Beşiktaş iyi bir kura çeker Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkar çok da üzülmeyin.

Son düzenleme:
Avrupa Ligi'ndeki ilk maçta Adriano ile Aboubakar cezalı.

Bu kura şansıyla Beşiktaş iyi bir kura çeker Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkar çok da üzülmeyin.
yok artık ben en son ben maç oynadığımda 8-0 yenmiştim beşiktaşı fenerbahçeyle yok yine Beşiktaş maç yaptım 6-0 bitti

Futbolun katili İskoç hakemleri!

o09brR.jpg

Bu arada sürekli "Biz efendiyiz." diyen başkanın Ukrayna'da taze taze çekilmiş fotoğrafı da şöyle dursun.

CzAD2jUWIAQjo02.jpg:large

Çıldırıyorum adsfsfsfsfsdf 8 isteriz :kiki:. Doğruya doğru hakem maçı katletmiş, hakemlerin bu tür basit hatalarla sadece türk takımlarına karşı maçı linç etmesi son zamanlarda sık olmaya başladı.

Yaa 2-3 sene önce biz 4 yerken az gülüp eğlenmedi beşiktaşlılar :A Burası çempiyıns lig ega adamın aklını alırlar öyle şakaya gelmez :A Çok uçmayın demiştik :A

Olacak iş değil ya buraya kadar çok iyiydi aslında namağlup 5 maçı tamamlamışsın son maça kadar ama bu maçta fark yiyip maçı tamamlamak iyi olmadı

Ofsayttan gol atarken maç 3-3 oldu ya gerisini boşver diyen yorumcular şimdi ekranlarda bas bas bağırıyor.Ders niteliğinde maç oldu 😉