çok etkisi yok mu? 1-0 ken yükleniyorduk izlemiyor musun yoksa maçı?Biz tutsak Mete Kalkavan kardeşimizi falan salardık ayıp ediyorsun İkinci bir İvan Bebek vakası diyeceğim ama zaten maç kopmuş hakemin çok da etki ettiği bir durum göremiyorum
ivan bebek gibi hakem Ivan bebekin annesi her halde sonsuzca doğurduBiz tutsak Mete Kalkavan kardeşimizi falan salardık ayıp ediyorsun İkinci bir İvan Bebek vakası diyeceğim ama zaten maç kopmuş hakemin çok da etki ettiği bir durum göremiyorum
Fenerle beşiktaşın kaderi avrupada hep hakemlerçok etkisi yok mu? 1-0 ken yükleniyorduk izlemiyor musun yoksa maçı?
bu hakem attırmaz1 gol lazım, kendimize geliriz.
Aboubakar'ın şutu dışında net pozisyon yok. Maç ortadaydı.çok etkisi yok mu? 1-0 ken yükleniyorduk izlemiyor musun yoksa maçı?
Nasıl ortadaydı ya ben mi yanlış izledim o 10 dakikayı. Adamlar yarı sahadan çıkarmıyorduAboubakar'ın şutu dışında net pozisyon yok. Maç ortadaydı.
Burada gelipte bos konusmanın alemi yok , dalga geçmenin de anlamı yok. Şu fb nin başına gelse şuan ana avrat sövüyor oluyordun. Biraz empati kur diyecem de nerde?Asıl önemli olan maç salı günü falan filan.
Asıl önemli olan maç salı günü falan filan.