MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

10-15 film anca vardır şu ana kadar iyi sayılabilecek daha oscar filmleri bile düşmedi mümkün değil o kadar iyi filmin olması :A Var mı indirdiklerinin listesi falan :D

Ona yetişir herhalde ya o kadar da değil :A
İyi film derken hepsi 8 üstü olacak değil elbette. :A Orta karar filmler çoğu çöp değillerdir yani ondan bahsettim. :A Liste halinde yazımadım ama hepsi 2016 filmleri diye bir klasörde duruyor. :A

İyi film derken hepsi 8 üstü olacak değil elbette. :A Orta karar filmler çoğu çöp değillerdir yani ondan bahsettim. :A Liste halinde yazımadım ama hepsi 2016 filmleri diye bir klasörde duruyor. :A

Ama şimdi yavaş yavaş oscar filmleri gelecek. Onlara öncelik vereceksin doğal olarak bu indirdiğin orta karar filmler geriye doğru gidecek belki hiç sıra bile gelmeyecek AKK'ne yazık yani ondan diyorum :A
Bu arada @destere nerede la bizi çağırıyor kendisi yok ortalıkta :A

Ama şimdi yavaş yavaş oscar filmleri gelecek. Onlara öncelik vereceksin doğal olarak bu indirdiğin orta karar filmler geriye doğru gidecek belki hiç sıra bile gelmeyecek AKK'ne yazık yani ondan diyorum :A @destere nerede la bizi çağırıyor kendisi yok ortalıkta :A
Kesinlikle belki de çoğunu sileceğim. :A Köyde baya aradan çıkarmam gerekiyordu yanlış yaptık. :A İndirmeler boşa gitti dediğin gibi. :A Neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok geçti gitti. :A

yas kriterimiz uymuyor zaten :A bir cok seyde sorun var.
temiz sayfa yarina aciliyor 😉
Evet zaten sen benim ablam yaşındasın ama yüzüne vurmak istememiştim bunu, senin belirtmen güzel. :A

Hiçbir şeyi de unutmaz, zehir gibidir hafızası. ss

Evet zaten sen benim ablam yaşındasın ama yüzüne vurmak istememiştim bunu, senin belirtmen güzel. :A

Hiçbir şeyi de unutmaz, zehir gibidir hafızası. ss
yuzume niye vurmak istemiyorsunki :) kendi yasimami alinacam :F
evet hafizam zehir gibidir. bunu burda cok vurguladim 😉