MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

@dosimosi tam şu anda oylama yapsan çok güzel olur Bully'e yapıştır 1 puanı geç :A
Arkadaş sen ne sinsi fırsatçı biri çıktın ya. :A Yarın @dosimosi ile beyaz sayfa açmış olacağımız için bana güzel puanı yapıştıracak, ama senden de bu antiliklerinin hesabı sorulacak bir şekilde. :A

kendinimi taktir ettin? :F
@Bully temiz sayfaya guveniyor yanliz bir parantes acayim
sinirlar zorlanirsa temiz sayfada kurtarmayabilir :A
Hee arada ederim ne var ki. :A :A Doğru yaptığım şeylerde eder yanlışlarda da eleştiririm kendimi. :A
En iyisi konuyu kilitleyip gideyim ben siz de yatın uyuyun bana ne :F
Olmaz bir kere yapıldı yapılanlar yaşandı yaşananlar geri dönüşü yok. Bırak olacak olan olsun ve sonuca bağlansın. :A :A

Arkadaş sen ne sinsi fırsatçı biri çıktın ya. :A Yarın @dosimosi ile beyaz sayfa açmış olacağımız için bana güzel puanı yapıştıracak, ama senden de bu antiliklerinin hesabı sorulacak bir şekilde. :A
sen endiselenme hemserim. kavgalida olursak hakkini alirsin 😉

kişisel meselelerim oylarima etki yapmiyor. aramizin iyi oldugu uyelere belki 1 yada 2 puan fazladan veriyorum ama kavgaliyim diye eksi verme huyum yok :)

Doğrusu da o zaten, biz burada işin şakasındayız da şarkılara göre oy verilmeli yani sonuçta yarışan kişiye göre değil :)

Hee arada ederim ne var ki. :A :A Doğru yaptığım şeylerde eder yanlışlarda da eleştiririm kendimi. :A

Olmaz bir kere yapıldı yapılanlar yaşandı yaşananlar geri dönüşü yok. Bırak olacak olan olsun ve sonuca bağlansın. :A :A
Beynim yandı okurken inşallah iyi bir şeyler diyorsundur. :A Çiğdem'in uzun mesajları bile daha anlaşılır oluyordu. :A

Kavga falan yok sil at o kelimeyi aklından, bundan sonra hep iyiyiz. :A
nazara gelmeyelimde. kendimi survivorda gibi hissediyorum bazen. ummadiklarimla samimi oluyorum deger verdiklerimle hop aramiz aciliyor.

:Z :Z suan baska dans seklini yapamiyorum. suan birsey kutluyorum :Z

Beynim yandı okurken inşallah iyi bir şeyler diyorsundur. :A Çiğdem'in uzun mesajları bile daha anlaşılır oluyordu. :A
Şimdi ben de okudum da baya karışıkmış gerçekten de. :A Ama kötü bir şey yok sanırım, ana teması her şey olduğu gibi kalsındı heralde. Düşüncelere kilit vurma gibi bir anlamı da olabilir. :A :A

Doğrusu da o zaten, biz burada işin şakasındayız da şarkılara göre oy verilmeli yani sonuçta yarışan kişiye göre değil :)
Bu hafta en az 11 puanın var benden, ama kişiye göre oy verecek olursam sayıdaki 2 tane 1 fazla, birini çıkartmam gerekiyor. :A

Şimdi ben de okudum da baya karışıkmış gerçekten de. :A Ama kötü bir şey yok sanırım, ana teması her şey olduğu gibi kalsındı heralde. Düşüncelere kilit vurma gibi bir anlamı da olabilir. :A :A
Sen felsefe yapma bir daha, hele gece gece hiç çekilmiyorsun. ss Seni anca @destere çeker işte, o da kaçtı bu gece, yalnız bıraktı seni. :A