O zaman atlamasaydın mesajıma.Neyse şu yarın gelse de artık bi temiz sayfa açsak, gittikçe batırıyorum her şeyi.
![]()
@dosimosi tam şu anda oylama yapsan çok güzel olur Bully'e yapıştır 1 puanı geç
O zaman atlamasaydın mesajıma.Neyse şu yarın gelse de artık bi temiz sayfa açsak, gittikçe batırıyorum her şeyi.
![]()
kendinimi taktir ettin?Ben de efenim ben de.
Bizim sıvalardan da beter ettin işi. Eline yüzünde bulaştırdın nasıl toplayacan acaba.![]()
![]()
En iyisi konuyu kilitleyip gideyim ben siz de yatın uyuyun bana neBen de efenim ben de.
Bizim sıvalardan da beter ettin işi. Eline yüzünde bulaştırdın nasıl toplayacan acaba.![]()
![]()
kişisel meselelerim oylarima etki yapmiyor. aramizin iyi oldugu uyelere belki 1 yada 2 puan fazladan veriyorum ama kavgaliyim diye eksi verme huyum yok@dosimosi tam şu anda oylama yapsan çok güzel olur Bully'e yapıştır 1 puanı geç![]()
Hee arada ederim ne var ki.kendinimi taktir ettin?
@Bully temiz sayfaya guveniyor yanliz bir parantes acayim
sinirlar zorlanirsa temiz sayfada kurtarmayabilir![]()
Olmaz bir kere yapıldı yapılanlar yaşandı yaşananlar geri dönüşü yok. Bırak olacak olan olsun ve sonuca bağlansın.En iyisi konuyu kilitleyip gideyim ben siz de yatın uyuyun bana ne![]()
sen endiselenme hemserim. kavgalida olursak hakkini alirsin 😉Arkadaş sen ne sinsi fırsatçı biri çıktın ya.Yarın @dosimosi ile beyaz sayfa açmış olacağımız için bana güzel puanı yapıştıracak, ama senden de bu antiliklerinin hesabı sorulacak bir şekilde.
![]()
kişisel meselelerim oylarima etki yapmiyor. aramizin iyi oldugu uyelere belki 1 yada 2 puan fazladan veriyorum ama kavgaliyim diye eksi verme huyum yok![]()
Kavga falan yok sil at o kelimeyi aklından, bundan sonra hep iyiyiz.sen endiselenme hemserim. kavgalida olursak hakkini alirsin 😉
90% bence kisilere göre oy veriliyor malesefDoğrusu da o zaten, biz burada işin şakasındayız da şarkılara göre oy verilmeli yani sonuçta yarışan kişiye göre değil![]()
Beynim yandı okurken inşallah iyi bir şeyler diyorsundur.Hee arada ederim ne var ki.![]()
Doğru yaptığım şeylerde eder yanlışlarda da eleştiririm kendimi.
Olmaz bir kere yapıldı yapılanlar yaşandı yaşananlar geri dönüşü yok. Bırak olacak olan olsun ve sonuca bağlansın.![]()
![]()
nazara gelmeyelimde. kendimi survivorda gibi hissediyorum bazen. ummadiklarimla samimi oluyorum deger verdiklerimle hop aramiz aciliyor.Kavga falan yok sil at o kelimeyi aklından, bundan sonra hep iyiyiz.![]()
Şimdi ben de okudum da baya karışıkmış gerçekten de.Beynim yandı okurken inşallah iyi bir şeyler diyorsundur.Çiğdem'in uzun mesajları bile daha anlaşılır oluyordu.
![]()
ben anladim o yazini 😉Şimdi ben de okudum da baya karışıkmış gerçekten de.Ama kötü bir şey yok sanırım, ana teması her şey olduğu gibi kalsındı heralde. Düşüncelere kilit vurma gibi bir anlamı da olabilir.
![]()
![]()
90% bence kisilere göre oy veriliyor malesef
Bu hafta en az 11 puanın var benden, ama kişiye göre oy verecek olursam sayıdaki 2 tane 1 fazla, birini çıkartmam gerekiyor.Doğrusu da o zaten, biz burada işin şakasındayız da şarkılara göre oy verilmeli yani sonuçta yarışan kişiye göre değil![]()
öyle ve cevresi cok olan. ben gecen sene katilsaydim ilk hafta elenirdim. yazistigim sadece 2 kisi vardi. bu sene bir kac hafta ilerlerdimForumda daha aktif olanların biraz daha şansı yüksek oluyor gibi geliyor bana da.
Sen felsefe yapma bir daha, hele gece gece hiç çekilmiyorsun. ss Seni anca @destere çeker işte, o da kaçtı bu gece, yalnız bıraktı seni.Şimdi ben de okudum da baya karışıkmış gerçekten de.Ama kötü bir şey yok sanırım, ana teması her şey olduğu gibi kalsındı heralde. Düşüncelere kilit vurma gibi bir anlamı da olabilir.
![]()
![]()
Bu hafta en az 11 puanın var benden, ama kişiye göre oy verecek olursam sayıdaki 2 tane 1 fazla, birini çıkartmam gerekiyor.![]()