MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Sen felsefe yapma bir daha, hele gece gece hiç çekilmiyorsun. ss Seni anca @destere çeker işte, o da kaçtı bu gece, yalnız bıraktı seni. :A
Benim işime akıl sır ermez boşver sen. :A Ne zaman felsefe yapacağımı ben de bilmiyorum ki, o kendi içimden geliyor ve dışa vuruyor, engel olamıyorum çoğu zaman. :A :A

bu geceden sonra gece hayatini birakacagim :) pazartesiden itibarende aktifligim azalacak.

Vay be demek bu kadar nefret ediyon ha benden, peki öyle olsun :A
Bu gece gıcık kaptım biraz yoksa genel olarak severim. :A Zevklerimiz falan ortak sayılır hep, En Favori Dizi'de el ele 46'yı nasıl şampiyon yaptığımızı hiç unutmayacam mesela. :A

Sıvacı @MEnes o heyecandan mahrum kalmıştı oh olsun ona. :A

Bu gece gıcık kaptım biraz yoksa genel olarak severim. :A Zevklerimiz falan ortak sayılır hep, En Favori Dizi'de el ele 46'yı nasıl şampiyon yaptığımızı hiç unutmayacam mesela. :A

La 46'yı izledim ben ne alaka yanlış hatırlıyorsun. :A En Favori Dizi'de de burdaydım ve oy verdim hep. :A

Aynen bu sıvacı hayranıydı güya dizinin hiç görünmemişti ortalıkta sadece oy vermişti, sen izlemediğin halde büyük destek vermiştin bize :A Bu sezon da İçerde'yi birinci yaparız artık :A

La 46'yı izledim ben ne alaka yanlış hatırlıyorsun. :A En Favori Dizi'de de burdaydım ve oy verdim hep. :A

Oy vermek yetmez o konuyu sıvaman gerekiyordu o ruhu göremedik sende o dönem :A

Aynen bu sıvacı hayranıydı güya dizinin hiç görünmemişti ortalıkta sadece oy vermişti, sen izlemediğin halde büyük destek vermiştin bize :A Bu sezon da İçerde'yi birinci yaparız artık :A

Ama Kırgınlar'ı elediğimiz konuyu sensiz sıvamıştık ondan bahsediyorum ben. :A
He orası öyle ordaki geyikleri kaçırdım sadece oy verip geçtiydim. :A

Kırgınlar nefretim saolsun. :A İçerde net şampiyon bu sezon, bu sefer 1 oyla falan değil eze eze geçmemiz lazım Kırgınlar'ı :A

haydi beyler ben yatacagim artik. saatimiz 1 bucuk.
size seviyeli hoş ve yerine görede boş sohbetler dilerim :A

Kırgınlar nefretim saolsun. :A İçerde net şampiyon bu sezon, bu sefer 1 oyla falan değil eze eze geçmemiz lazım Kırgınlar'ı :A

Kırgınlar'ı izleyen 3-5 kişi kaldı zaten bu sezon hiç şansları yok Deniz istediği kadar dil döksün bir işe yaramaz karşımıza çıkarlarsa dediğin gibi eze eze geçeriz :A

Kırgınlar'ı izleyen 3-5 kişi kaldı zaten bu sezon hiç şansları yok Deniz istediği kadar dil döksün bir işe yaramaz karşımıza çıkarlarsa dediğin gibi eze eze geçeriz :A
ben ona oy veririm :A

@Bully gözluk takiyorsun ama ben icerdeyi hic izLemedim ve kirginlari severim :)

suya hapsentini ayarlayacam ona benim albümümdede erkenlerde kullanmıs ilgi görmüştü sanırım şimdi bu kız oyda yollamazsa -20 olucak oyüzden iddialı bir şarkı olsunda elenme riski az azalsın tabi -20 ile yine tehrikede olur ama oy yollamaya gelir belki hadi ben yatıyorum iyi geceler @destere efendi dedikodu yapamıyormus ben varken :A :A :A
Sen vadikızını yalnız mı sandın :A ben seçerim onun şarkısını eksi falan da veremezsin .ss

Bazı kısımları olmamış olsada genel olarak güzel bir şarkı. İyi puan vermeye çalışırım.:)

Derinlere götürüyor. Sevdim şarkını.:)