Benim işime akıl sır ermez boşver sen.Sen felsefe yapma bir daha, hele gece gece hiç çekilmiyorsun. ss Seni anca @destere çeker işte, o da kaçtı bu gece, yalnız bıraktı seni.![]()
Benim işime akıl sır ermez boşver sen.Sen felsefe yapma bir daha, hele gece gece hiç çekilmiyorsun. ss Seni anca @destere çeker işte, o da kaçtı bu gece, yalnız bıraktı seni.![]()
Bu gece gıcık kaptım biraz yoksa genel olarak severim.Vay be demek bu kadar nefret ediyon ha benden, peki öyle olsun![]()
La 46'yı izledim ben ne alaka yanlış hatırlıyorsun.Bu gece gıcık kaptım biraz yoksa genel olarak severim.Zevklerimiz falan ortak sayılır hep, En Favori Dizi'de el ele 46'yı nasıl şampiyon yaptığımızı hiç unutmayacam mesela.
Sıvacı @MEnes o heyecandan mahrum kalmıştı oh olsun ona.![]()
Ama Kırgınlar'ı elediğimiz konuyu sensiz sıvamıştık ondan bahsediyorum ben.La 46'yı izledim ben ne alaka yanlış hatırlıyorsun.![]()
Bu gece gıcık kaptım biraz yoksa genel olarak severim.Zevklerimiz falan ortak sayılır hep, En Favori Dizi'de el ele 46'yı nasıl şampiyon yaptığımızı hiç unutmayacam mesela.
Sıvacı @MEnes o heyecandan mahrum kalmıştı oh olsun ona.![]()
La 46'yı izledim ben ne alaka yanlış hatırlıyorsun.En Favori Dizi'de de burdaydım ve oy verdim hep.
![]()
Aynen bu sıvacı hayranıydı güya dizinin hiç görünmemişti ortalıkta sadece oy vermişti, sen izlemediğin halde büyük destek vermiştin bizeBu sezon da İçerde'yi birinci yaparız artık
Oy vermek yetmez o konuyu sıvaman gerekiyordu o ruhu göremedik sende o dönem![]()
He orası öyle ordaki geyikleri kaçırdım sadece oy verip geçtiydim.Ama Kırgınlar'ı elediğimiz konuyu sensiz sıvamıştık ondan bahsediyorum ben.![]()
Kırgınlar nefretim saolsun.Aynen bu sıvacı hayranıydı güya dizinin hiç görünmemişti ortalıkta sadece oy vermişti, sen izlemediğin halde büyük destek vermiştin bizeBu sezon da İçerde'yi birinci yaparız artık
Oy vermek yetmez o konuyu sıvaman gerekiyordu o ruhu göremedik sende o dönem![]()
Bu güzel dilekleriniz için teşekkür eder iyi geceler dilerim.haydi beyler ben yatacagim artik. saatimiz 1 bucuk.
size seviyeli hoş ve yerine görede boş sohbetler dilerim![]()
Kırgınlar nefretim saolsun.İçerde net şampiyon bu sezon, bu sefer 1 oyla falan değil eze eze geçmemiz lazım Kırgınlar'ı
![]()
ben ona oy veririmKırgınlar'ı izleyen 3-5 kişi kaldı zaten bu sezon hiç şansları yok Deniz istediği kadar dil döksün bir işe yaramaz karşımıza çıkarlarsa dediğin gibi eze eze geçeriz![]()
ben ona oy veririm![]()
kumarda kaybeden askta kazanirSen bilirsin kaybedecek tarafta olmak istiyorsan bir şey diyemem![]()
Hımm kötü bir alışkanlık edinmişsin maalesef ama yapacak bir şey yok biz seni böyle de seviyoruz
benim seni alkole ragmen sevdigim gibiHımm kötü bir alışkanlık edinmişsin maalesef ama yapacak bir şey yok biz seni böyle de seviyoruz![]()
Hem de en harikasından paylaştım.
Sen vadikızını yalnız mı sandınsuya hapsentini ayarlayacam ona benim albümümdede erkenlerde kullanmıs ilgi görmüştü sanırım şimdi bu kız oyda yollamazsa -20 olucak oyüzden iddialı bir şarkı olsunda elenme riski az azalsın tabi -20 ile yine tehrikede olur ama oy yollamaya gelir belki hadi ben yatıyorum iyi geceler @destere efendi dedikodu yapamıyormus ben varken![]()
![]()
![]()
Bir Gece Vakti
Bu hafta biraz daha yavaş,durgun bir şarkı seçiyorum.Herkese başarılar![]()
Kaybettim seni bir gece vakti....
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @eskici @batuhankaralar @Çiğdem-
Söz verdiğimiz gibi bu hafta
'' Minnet Eylemem '' diyoruz
- Ahmet Aslan Farkı ile
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
harikasinSen vadikızını yalnız mı sandınben seçerim onun şarkısını eksi falan da veremezsin .ss