- Reaksiyon puanı
- 59,175
- Puanı
- 1,060
Evet, arada sırada, var öyle bir zaafımız.icki iciyormusun sen ?
Evet, arada sırada, var öyle bir zaafımız.icki iciyormusun sen ?
İyi film derken hepsi 8 üstü olacak değil elbette.10-15 film anca vardır şu ana kadar iyi sayılabilecek daha oscar filmleri bile düşmedi mümkün değil o kadar iyi filmin olmasıVar mı indirdiklerinin listesi falan
Ona yetişir herhalde ya o kadar da değil![]()
Evet, arada sırada, var öyle bir zaafımız.![]()
hosbuldukİyi iyi hoşgeldin.![]()
Bana bir güzellik yaparsın artık Zeynepçiğim.ickiyide icenide sevmem
![]()
Ömrümde sürmedim ağzıma çok şükür. Düşünmüyorum da.
seni kendime eş yapmayacagim icin tamam sorun degilBana bir güzellik yaparsın artık Zeynepçiğim.Aramız bi içki yüzünden bozulmasın şimdi hiç gerek yok.
![]()
İyi film derken hepsi 8 üstü olacak değil elbette.Orta karar filmler çoğu çöp değillerdir yani ondan bahsettim.
Liste halinde yazımadım ama hepsi 2016 filmleri diye bir klasörde duruyor.
![]()
ben sigarayi bile denemedimÖmrümde sürmedim ağzıma çok şükür. Düşünmüyorum da.Sigarayı da bir kez denedim tükürmüştüm ilk denemede.
Kötü bir alışkanlığımız yok ne mutlu ki.
![]()
Aynen benim de senle evlenmeye niyetim yok zaten, o zaman sıkıntı yok.seni kendime eş yapmayacagim icin tamam sorun degilbaska turlusu telafisi yok cunku
![]()
Kesinlikle belki de çoğunu sileceğim.Ama şimdi yavaş yavaş oscar filmleri gelecek. Onlara öncelik vereceksin doğal olarak bu indirdiğin orta karar filmler geriye doğru gidecek belki hiç sıra bile gelmeyecek AKK'ne yazık yani ondan diyorum@destere nerede la bizi çağırıyor kendisi yok ortalıkta
![]()
yas kriterimiz uymuyor zatenAynen benim de senle evlenmeye niyetim yok zaten, o zaman sıkıntı yok.Napıyoruz hemen beyaz bir sayfa açıyoruz.
![]()
Kesinlikle sigaraya ayar olurum. Üst geçitlerde sabah sabah içiyorlar ya hele nefret ediyorum. Yakın zamanda kavga edebilirim o tiplerden biriyle hiç belli olmaz.ben sigarayi bile denemedimen iyisi
Evet zaten sen benim ablam yaşındasın ama yüzüne vurmak istememiştim bunu, senin belirtmen güzel.yas kriterimiz uymuyor zatenbir cok seyde sorun var.
temiz sayfa yarina aciliyor 😉
yuzume niye vurmak istemiyorsunkiEvet zaten sen benim ablam yaşındasın ama yüzüne vurmak istememiştim bunu, senin belirtmen güzel.
Hiçbir şeyi de unutmaz, zehir gibidir hafızası. ss
Çok da meraklısıydık, inşallah elenirsin bu hafta, bu aktifsizliğin illa ki sıkıntı çıkartır bize bir gün. ssÖğlen şarkımı paylaşırım arkadaşlar.![]()
İlk haftalardan bir şey olmaz.Çok da meraklısıydık, inşallah elenirsin bu hafta, bu aktifsizliğin illa ki sıkıntı çıkartır bize bir gün. ss