Vereceğin 3 puandı zaten şimdi 2 verirsin çok umrumdaydı.Bakarız, aklıma gelen bir kısmı oldu direkt.
Sevmem, keşke değiştirmeseydin.
Vereceğin 3 puandı zaten şimdi 2 verirsin çok umrumdaydı.Bakarız, aklıma gelen bir kısmı oldu direkt.
Bakarız, aklıma gelen bir kısmı oldu direkt.
Yoğun istek üzerine şarkımı değiştiriyorum. Bu hafta "Kanasın" ile sizlerleyiz. Keyifli dinlemeler, herkese bol şans.
Yoğun istek üzerine şarkımı değiştiriyorum. Bu hafta "Kanasın" ile sizlerleyiz. Keyifli dinlemeler, herkese bol şans.
Gökhan'ı kıskandığını bu kadar belli etme istersen.Normalde bu tarz sevmem ama benimde hoşuma gitti şarkın. Final puanı şansın var. Benimde var @Bully senin final puanı şansın iyice düşüyor.
Teşekkürler arkadaşlar burdan bir kez daha @OzaN'ın isminin hakkını veremeyip müzik kulağı olmadığını anlıyoruz.
Gökhan'ı kıskandığını bu kadar belli etme istersen.
hhahah umut işte cnmGökhan'ı kıskandığını bu kadar belli etme istersen.
Bilemiycem Sezen'le katıldım düşük veriyordu, Sibel'le katıldım yine düşük veriyor sanırım gıcıklığı bana.Şuan bir Arinator olan Ozanı korumam gerek malesef katılmıyorum yorumuna Ozan zevkli biridir ileride her hafta ilk 2'sinde olacağım çünkü.
Çok kıskanıyorum üzerinden prim yapmak istiyorum.
Senin bana verdiğin puanlar defterini açtırma, Sezen Aksu'ya tam puan vermişliğim bile vardır herhalde birkaç kez.Bilemiycem Sezen'le katıldım düşük veriyordu, Sibel'le katıldım yine düşük veriyor sanırım gıcıklığı bana.
hhahah umut işte cnm
hahaha kötü anlamda demedim bee yarışmaya renk katan kişi anlamında söyledimSen şimdi niye banaaf attın kepçe.s.s
hahaha kötü anlamda demedim bee yarışmaya renk katan kişi anlamında söyledim
sen benim kulağımı nerden gördünki saçlarımdanKepçe olduğunu kabul ettin yani.
sen benim kulağımı nerden gördünki saçlarımdan
hahahah hayır kim diyorsa uydurmuş yalan yaniBen duydum bir yerden yani doğru.
hahahah hayır kim diyorsa uydurmuş yalan yani
sen kendi kulağına bak kafandan büyüktür kesinResim at o zaman @destere sen gördün mü hiç kulağını kepçe diyorlar buna.
sen kendi kulağına bak kafandan büyüktür kesin