HayırFox dizilerine laf atmanin cezasi varda ben mi bilmiyorumdiziyi hic izlemedin zaten sacma derken reytinglerini kasettim cok degisiyor ve onun yüzünden reyting tahminlerini tutturamiyorum
11 reyting aldiginiz hafta reklam vermemis miydiniz![]()
HayırFox dizilerine laf atmanin cezasi varda ben mi bilmiyorumdiziyi hic izlemedin zaten sacma derken reytinglerini kasettim cok degisiyor ve onun yüzünden reyting tahminlerini tutturamiyorum
Neyse burdan yürüyemeyecem o zamanEvet reklamlı düzene geçti![]()
dizileri baslamadan bosanma haberi cikti. guya tuba demis sen cocuklarla kal digeri demis sen kal. adam tubanin daha fazla para almasini sindirememis gibi tartismalar vardi. belkide dizinin reklami icin bir haberdiPeki öğretmenim sizin üstünüze laf söylemek haddime değil.
Dün bir şey fark ettim Tuba ile kocası rakip dizilerdeler, güzel geyik yapıyorlardır. Eve gidince biz daha çok izlendik, haftaya zirve bizde vs. konuşuyorlardır.![]()
bende senin yazini görmedem benzer birsey yazdimOnları boşanıyormuş haberin yok mu? İkisi de aynı anda dizi tekliflerini kabul ettiği için araları bozulmuş.![]()
2 kuşak reklam verdik ve ona rağmen bence süper reyting almışız.Neyse burdan yürüyemeyecem o zamanCesur ve Güzel gecmis iste sizi bahane üretmeye gerek yok
![]()
![]()
Fox dizilerine laf atmanin cezasi varda ben mi bilmiyorumdiziyi hic izlemedin zaten sacma derken reytinglerini kasettim cok degisiyor ve onun yüzünden reyting tahminlerini tutturamiyorum
Ne alaka simdi reklam veren dizi daha yüksek alamaz mi mesela İcerde,Dirilis gibi dizilerde reklam veriyor ama 13 reyting aliyorlar2 kuşak reklam verdik ve ona rağmen bence süper reyting almışız.![]()
Ama rakipleri de reklam veriyor.Ne alaka simdi reklam veren dizi daha yüksek alamaz mi mesela İcerde,Dirilis gibi dizilerde reklam veriyor ama 13 reyting aliyorlar![]()
Kendini sokaklarin hakimi sanma tüm sokaklar eskicilere aittirTabi ki yoksa alırım façanı aşa.![]()
Sizin rakipleriniz vermiyor muAma rakipleri de reklam veriyor.![]()
Tek rakip Cesur ve Güzel şu anKendini sokaklarin hakimi sanma tüm sokaklar eskicilere aittir
Sizin rakipleriniz vermiyor mu![]()
Aaa diger dizileri rakipten saymiyor musun ayip yaniTek rakip Cesur ve Güzel şu an![]()
Aaa diger dizileri rakipten saymiyor musun ayip yaniCesur ve Güzel de verir elbet yeni basladi dizi siz baslayali kac hafta oldu ama daha yeni gecmissiniz reklamli yayina bu kadar uzun süre reklamsiz gidilir mi hic
![]()
Biliyorum ama bahanelerini tüktmeye calisiyorum isteYa sen Deniz'e he deyip geçsene onun bahaneleri bitmiyor hiç bunu öğrenemedin miİçerde için de ilk başta o bahaneyi kullanıyordu, reklamsız yayınlanıyor diye geçiyormuş güya KÇ'yi. Sonra reklamla da farka boğunca en son bahane olarak yıldız oyuncuları buldu
![]()
Biliyorum ama bahanelerini tüktmeye calisiyorum iste![]()
Haha cok iyi ya bunu yaz bir kenaraBitmeeez denizde kum Denizz'de bahane bitmezKafiyeye gel bee
![]()
Sen nerden çıktın yüksek sadakat. Ne bahanesi üreteceğim. İçerde ilk bölümüyle Kırgın Çiçeklere geçildi sonradan geçse de işe yaramaz. 2.sezonumuzla ilk bölümle sizi ezmiştikYa sen Deniz'e he deyip geçsene onun bahaneleri bitmiyor hiç bunu öğrenemedin miİçerde için de ilk başta o bahaneyi kullanıyordu, reklamsız yayınlanıyor diye geçiyormuş güya KÇ'yi. Sonra reklamla da farka boğunca en son bahane olarak yıldız oyuncuları buldu
![]()
Mükemmel bir tespit ! Bu haftanın en güzel yorumu mrt-06 danPeki öğretmenim sizin üstünüze laf söylemek haddime değil.
Dün bir şey fark ettim Tuba ile kocası rakip dizilerdeler, güzel geyik yapıyorlardır. Eve gidince biz daha çok izlendik, haftaya zirve bizde vs. konuşuyorlardır.![]()