Konudaki bazı yorumları görünce güldüm, kusura bakmayın. Herkes Vatanım Sensin'i sanki 3-4 reyting almış gibi yerin dibine batırmış. Total ve ABC1'i kaybetmiş olabilir ama maçtan etkilendiği ortada. Gerçi bitiş düdüğünden sonra başlamıştı ama daha bunun analizleri, yorumları vb. olunca kitlenin bir kısmı oraya gitmiş. Total'de 2. olacağımızı biliyorum ama AB'de 9 reyting ile zirvede olmamız kitlemizin sağlamlığını gösteriyor. ABC1'i de gelecek hafta alırız, çünkü heyecanlı bir yerde bitti. Ayrıca zirvede olmaması ortadaki işi başarısız yapmıyor, çünkü reyting ve kalite kimi zaman doğru orantılı değil malum.

Cesur ve Güzel'e de tebrikler. Tutmasına şaşırmıyorum çünkü yakışıklı erkek, güzel kadın ve tutan hikayeler bir araya getirilince denekler de ilgi gösteriyor. VS gibi bir yapımın klişe bir Brezilya dizisine geçilmesini istemezdim ama rekabetin olması da fena bir şey değil aslında. :)

UKV ve Cesur Yürek kendi yağlarında kavruluyor, Yeter de erken pes etmiş.

Cesur ve güzel beklenen reytingleri almış.Kıvanç 1.5 senelik beklemenin karşılığını almış.Forumdaki bazı arkadaşlar dizi klişe olarak görsede farklı yapımların tutmadığı bir ortamda yapımcılarada bir suç bulmamak gerekiyor doğrusu.Kıvanç hem son dizim hemde bari zirvede bitiriyim hesabı böyle bir diziye evet dedi bence.Ha dizi kötü mü derseniz bence güzel kaldı ki ben az da olsa klişe seven bir adamım.Tuba büyüküstünde çemberimde gül oya da sonra 1.lik gördüya artık gözü açık gitmez herhalde.Vatanım sensin bu reytingini korursa 2 sezon devam eder.Reytingini artırabilirse ki sanmıyorum 3.sezonu da olur.Cesur yüreğin bir kaç bölümlük kredi kaldı gibi.Umuda kelepçe vurulmaz sezon sonu final üzgünüm :(
Tuba cgo dan sonra ıhlamurlar altinda asi gonulcelen bu dizilerdede ilk sirayi gordu bi 20 dakika ilk bölüm iyiydi karaparaaskta zirveyi goremedik

aaa bu arada maçı neden kimse izlememiş ayoll 14 15 falan olmalıydı asıl orası tuhaf bence :F :F :F

ABC1'i nasılda görmezden gelmiş.:F @Bully ben böyle sinsi girmedim.:A
Çiğdem'in reyting yorumlarını kaale almıyorum ben zaten zırvalayıp duruyor. :A

ABC1'in ne olduğunu da bilmiyordur mesela bir yerden duymuş reklam geliri diye bin kez onu söyler, abartılı yorum ve sallamasyon konusunda bir marka kendisi. :F

Konudaki bazı yorumları görünce güldüm, kusura bakmayın. Herkes Vatanım Sensin'i sanki 3-4 reyting almış gibi yerin dibine batırmış. Total ve ABC1'i kaybetmiş olabilir ama maçtan etkilendiği ortada. Gerçi bitiş düdüğünden sonra başlamıştı ama daha bunun analizleri, yorumları vb. olunca kitlenin bir kısmı oraya gitmiş. Total'de 2. olacağımızı biliyorum ama AB'de 9 reyting ile zirvede olmamız kitlemizin sağlamlığını gösteriyor. ABC1'i de gelecek hafta alırız, çünkü heyecanlı bir yerde bitti. Ayrıca zirvede olmaması ortadaki işi başarısız yapmıyor, çünkü reyting ve kalite kimi zaman doğru orantılı değil malum.

Cesur ve Güzel'e de tebrikler. Tutmasına şaşırmıyorum çünkü yakışıklı erkek, güzel kadın ve tutan hikayeler bir araya getirilince denekler de ilgi gösteriyor. VS gibi bir yapımın klişe bir Brezilya dizisine geçilmesini istemezdim ama rekabetin olması da fena bir şey değil aslında. :)

UKV ve Cesur Yürek kendi yağlarında kavruluyor, Yeter de erken pes etmiş.
Bunlar daha iyi günleriniz, daha çok yerin dibine batıracağım senin diziyi. :A

Vay vay CvG :X İlk bölümde Cesur ve Güxel hakkındaki @xemrexxx'ye söylediğim mesaj;
10 Kasım 2016 perşembe reytingi @xemrexxx
Asıl ab ve abc1 de işi kolay :A Ab tekrarına bak anlarsın :A

Sonraki hafta reyting sınuçlarında yine @xemrexxx ile uzun uzun tartiştik. Yine başım ağrımasın diye baştan söyledim kısa kestim ama adamın huyu bu illa bi konuyu uzatacak :X Neyse

17 Kasım 2016 perşembe @xemrexxx 'nin bana soylediği (kalın yere bakın)
geçen hafta cesur ve güzel anca totalde zirveyi zorlar rakip oluır dediğimde @Forumdash 3 sayfa mesaj yazmıştı :F bu aradayaptığınız hileyi beğenmedim kuru kızı ikna edemeyince kopyasını almışsınız diziye @batuhankaralar la.ss neyse bu olay kösemin işine yarar elçin sangu kiralık aşktan ayrıldı sananlar kösem izler bu akşam @Çiğdem- @eskici :A bu arada tubada iş olmayınca kopya da olsa bir elçin sangu getirelim fikriyle doğru yola girdiğini gösterdi ay yapım :F Ekli dosyayı görüntüle 52663
Yine 17 Kasım Perşembe reyting sayfasında @xemrexxx 'ye verdiğim cevap
Dün iki diziyi de izledim. CvG senaryo olarak bayağı bir dizi su götürmez bir gerçek ama çekimi filan güzel. Tekrarları yine iyi gitmiş önumuzdeki haftaların neticisini biraz olsa da belirliyor.

VS dünkü bölüm yine güzeldi. Kadroda kimse olmasın Berguzar ve Halit karşılıklı oynasa bile yeter. yan kadro beni tatmin etmiyor. hele kardeşin kız kardeşine aşık olması:T: dizinin temposunu düşürüyor.

Müge, Esra ve Seda çok iyi gitmişler. Seda'ya Nurullah'ın hikayesi yaradı :X

10 kasım olmasaydı VS kendi reytingini alırdı geçen hafta. CvG de yine zirveyi alırdı ilk haftasında. Ayrıca CvG eşit ağırlıkta gitmiş.

Gelelim sonuçlara...Şimdi özel günler bitti reytingler oturdu sayılır. Maç bahane edilebilir her 2 dizi için de:X birini etkilediyse diğerini de etkilemiştir illa:F

Son olarak Esra ve Muge'ye yine tebrikler. Nurallah ve Solmaz'a da tebrikler:F AB dolar yükseldikçe kendilerini fazla mesaiye mi verdiler ne? Gündüz kuşağı düşük bu aralsr? :F @mrt-06 @dosimosi

Tuba cgo dan sonra ıhlamurlar altinda asi gonulcelen bu dizilerdede ilk sirayi gordu bi 20 dakika ilk bölüm iyiydi karaparaaskta zirveyi goremedik
ay hoşt hanımın çiftliğ igelince gönülçelen pazar pt 2 ye atıldı elindeki malı boşa övme herkes biliyor :F

Vay vay CvG :X İlk bölümde Cesur ve Güxel hakkındaki @xemrexxx'ye söylediğim mesaj;
10 Kasım 2016 perşembe reytingi @xemrexxx

Sonraki hafta reyting sınuçlarında yine @xemrexxx ile uzun uzun tartiştik. Yine başım ağrımasın diye baştan söyledim kısa kestim ama adamın huyu bu illa bi konuyu uzatacak :X Neyse

17 Kasım 2016 perşembe @xemrexxx 'nin bana soylediği (kalın yere bakın)

Yine 17 Kasım Perşembe reyting sayfasında @xemrexxx 'ye verdiğim cevap

Gelelim sonuçlara...Şimdi özel günler bitti reytingler oturdu sayılır. Maç bahane edilebilir her 2 dizi için de:X birini etkilediyse diğerini de etkilemiştir illa:F

Son olarak Esra ve Muge'ye yine tebrikler. Nurallah ve Solmaz'a da tebrikler:F
hala ab de geride senin ilk dediğin tutmadı bnmki hala geçerli ab de rakip değil :F

Çiğdem'in reyting yorumlarını kaale almıyorum ben zaten zırvalayıp duruyor. :A

ABC1'in ne olduğunu da bilmiyordur mesela bir yerden duymuş reklam geliri diye bin kez onu söyler, abartılı yorum ve sallamasyon konusunda bir marka kendisi. :F

Bunlar daha iyi günleriniz, daha çok yerin dibine batıracağım senin diziyi. :A

@Çiğdem- ne dediiiii😱:A

ay hoşt hanımın çiftliğ igelince gönülçelen pazar pt 2 ye atıldı elindeki malı boşa övme herkes biliyor :F

hala ab de geride senin ilk dediğin tutmadı bnmki hala geçerli ab de rakip değil :F
Nerde geride? Allah askına 3 sene önceki bahanelerle gelme virgülden sonraları tartişacak kadar düşme :F

hahaha insan çarpılırım diye korkar bee 18 üzerinden 16 puan düşük demeye gözün doysun ayoll :A :A :A
Senle 3 Benim Albümüm sezonu geçirdik hiç o kadar düşük vermemiştin, alışkın olmadığım içim bünye kaldırmadı haliyle. :A Unuturum herhalde birkaç güne. :A

Senle 3 Benim Albümüm sezonu geçirdik hiç o kadar düşük vermemiştin, alışkın olmadığım içim bünye kaldırmadı haliyle. :A Unuturum herhalde birkaç güne. :A
hahahah hep tam puan altımı oluyordu en düşüğü ama yinede süper puan tabi yukarıda yorumlarını değerlendirince çok bile puan vermişim malesef :A :A :A

Hadi be ilk sezonu cok iyiydi ikinci sezonea pt2 ye atildi ve gun degisti