Konudaki bazı yorumları görünce güldüm, kusura bakmayın. Herkes Vatanım Sensin'i sanki 3-4 reyting almış gibi yerin dibine batırmış. Total ve ABC1'i kaybetmiş olabilir ama maçtan etkilendiği ortada. Gerçi bitiş düdüğünden sonra başlamıştı ama daha bunun analizleri, yorumları vb. olunca kitlenin bir kısmı oraya gitmiş. Total'de 2. olacağımızı biliyorum ama AB'de 9 reyting ile zirvede olmamız kitlemizin sağlamlığını gösteriyor. ABC1'i de gelecek hafta alırız, çünkü heyecanlı bir yerde bitti. Ayrıca zirvede olmaması ortadaki işi başarısız yapmıyor, çünkü reyting ve kalite kimi zaman doğru orantılı değil malum.
Cesur ve Güzel'e de tebrikler. Tutmasına şaşırmıyorum çünkü yakışıklı erkek, güzel kadın ve tutan hikayeler bir araya getirilince denekler de ilgi gösteriyor. VS gibi bir yapımın klişe bir Brezilya dizisine geçilmesini istemezdim ama rekabetin olması da fena bir şey değil aslında.
UKV ve Cesur Yürek kendi yağlarında kavruluyor, Yeter de erken pes etmiş.
Cesur ve Güzel'e de tebrikler. Tutmasına şaşırmıyorum çünkü yakışıklı erkek, güzel kadın ve tutan hikayeler bir araya getirilince denekler de ilgi gösteriyor. VS gibi bir yapımın klişe bir Brezilya dizisine geçilmesini istemezdim ama rekabetin olması da fena bir şey değil aslında.
UKV ve Cesur Yürek kendi yağlarında kavruluyor, Yeter de erken pes etmiş.