Vatanım Sensin'in önlenemez düşüşü devam ediyor, ab'yi kaptırmaz diyordum yakında orayı da kaybedecek gibi :A

Cesur ve Güzel'e tebrikler, haftaya daha da yükselir, dünkü bölüm çok iyiydi. :)

Vatanım Sensin'in önlenemez düşüşü devam ediyor, ab'yi kaptırmaz diyordum yakında orayı da kaybedecek gibi :A

Cesur ve Güzel'e tebrikler, haftaya daha da yükselir, dünkü bölüm çok iyiydi. :)
Önlenemez düşüş derken reklamsız gittik. Hayır AB izleyicisiyim diyorsun ama klişenin dibi bir dizi izliyorsun :F

Pardon reklamlı :A

Sen nerden çıktın yüksek sadakat. Ne bahanesi üreteceğim. İçerde ilk bölümüyle Kırgın Çiçeklere geçildi sonradan geçse de işe yaramaz. 2.sezonumuzla ilk bölümle sizi ezmiştik :F

Bir dizinin ilk bölümünü geçtiniz diye sevinecek hale geldin demek yazık çok yazık üzüldüm şimdi sana :A Neyse işte sezon boyu onunla avun dur artık ne de olsa bir daha öyle bir şey göremeyeceksin :A

Bir dizinin ilk bölümünü geçtiniz diye sevinecek hale geldin demek yazık çok yazık üzüldüm şimdi sana :A Neyse işte artık sezon boyu onunla avun dur artık ne de olsa bir daha öyle bir şey göremeyeceksin :A
İçerde yayından kalkınca göreceksin :A Kırgın Çiçekler her anlamda daha üstün bir dizi. Bir kere daha bizden hikayeler. :A

Perşembe gününün aksiyon kralı Cesur Yürek maça rağmen reytinglerini korumuş. Senaryo bu şekilde devam ederse 2-3 hafta sonra Pusu'nun aldığı 5 reyting düzeyine ulaşırız.

Cesur ve Güzel'e tebrikler, umarım 10 reytingleri kısa zamanda görür.

Halkımız Atamız üzerinden prim kasan Vatanım Sensin'e acımamış :F Böyle devam ederse daha çok reyting kaybeder :D

Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın konusunu fragmanlara bakmama rağmen anlamadım, sene olmuş 2016 böyle konusu olmayan saçma sapan diziler çekerseniz ömrü en fazla 13 bölüm olur.

Yeter dizisi de bana artık bu kadar yeter demiş :A

Gercek jön farkı tubanin rahaten az 7 8 oran kitlesi var tns de biz kpa da dusmemizin sebebi engin ve maclarmis meger Antiler catlasin 2 haftaya kalmaz 12 13 oranlari gorecek ceurveguzel
kpaya onem vermiyodu ay yapim senarisleri falan kotuydu ondan berbat aliyodu :)

Önlenemez düşüş derken reklamsız gittik. Hayır AB izleyicisiyim diyorsun ama klişenin dibi bir dizi izliyorsun :F

Pardon reklamlı :A
İçerde için de reklamı bahane ediyordun sonra noldu ezip geçtik :F

Güzel işlendiği sürece klişe dizileri de izleyebilirim, Paramparça'yı da izlemiştim mesela :D

Ayrıca reytinglerde ab çıkıyoruz canım :A

Perşembe gününün aksiyon kralı Cesur Yürek maça rağmen reytinglerini korumuş. Senaryo bu şekilde devam ederse 2-3 hafta sonra Pusu'nun aldığı 5 reyting düzeyine ulaşırız.

Halkımız Atamız üzerinden prim kasan Vatanım Sensin'e acımamış :F Böyle devam ederse daha çok reyting kaybeder :D

Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın konusunu fragmanlara bakmama rağmen anlamadım, sene olmuş 2016 böyle konusu olmayan saçma sapan diziler çekerseniz ömrü en fazla 13 bölüm olur.

Atatürk üzerinden prim falan kasılmadı bunun için ilk 2 bölümün reytinglerine bakabilirsin. Kasılsa bile Brezilya dizisinin yerli versiyonuna göre daha anlamlı en azından. :)

Cesur ve Güzel'e tebrikler. Bir ara bakmak lazım diziye Tr'nin iki starı başrolde. :D

cesur zaten geçen ahft geçmişti totelde bir şaşırtıcı durum yok ab de ise vatanım sensinin maça rağmen 9 alması ab gurubunun nekadar güölü olduğunu gösteriyor haftaya 10 üstü ab gurubunda gelir totel gurubundada ciddi bir artış bekliyorum çünkü cevdet kaçırıldı ayoll
:A :A :A

Dizinin prim yaptığı falan Yok o dönemde Atatürk'te vardı ve Zaten rol almazsa saçma olurdu :A Ayrıca erotik film seviyorsan adres vereyim bu kadar uğraşma :F

Aynen 13 reytingle yayından kaldırılacaz ne güzel hayaller bunlar ya :A
Reyting her şey mi mesela Arkadaşlar İyidir Reyting alamadı ama İçerdeye bin basardı senaryoda :A

İçerde için de reklamı bahane ediyordun sonra noldu ezip geçtik :F

Güzel işlendiği sürece klişe dizileri de izleyebilirim, Paramparça'yı da izlemiştim mesela :D

Ayrıca reytinglerde ab çıkıyoruz canım :A
Bırakın şu 3.sınıf dizileri :A

Cesur ve güzel beklenen reytingleri almış.Kıvanç 1.5 senelik beklemenin karşılığını almış.Forumdaki bazı arkadaşlar dizi klişe olarak görsede farklı yapımların tutmadığı bir ortamda yapımcılarada bir suç bulmamak gerekiyor doğrusu.Kıvanç hem son dizim hemde bari zirvede bitiriyim hesabı böyle bir diziye evet dedi bence.Ha dizi kötü mü derseniz bence güzel kaldı ki ben az da olsa klişe seven bir adamım.Tuba büyüküstünde çemberimde gül oya da sonra 1.lik gördüya artık gözü açık gitmez herhalde.Vatanım sensin bu reytingini korursa 2 sezon devam eder.Reytingini artırabilirse ki sanmıyorum 3.sezonu da olur.Cesur yüreğin bir kaç bölümlük kredi kaldı gibi.Umuda kelepçe vurulmaz sezon sonu final üzgünüm :(

cesur zaten geçen ahft geçmişti totelde bir şaşırtıcı durum yok ab de ise vatanım sensinin maça rağmen 9 alması ab gurubunun nekadar güölü olduğunu gösteriyor haftaya 10 üstü ab gurubunda gelir totel gurubundada ciddi bir artış bekliyorum çünkü cevdet kaçırıldı ayoll
:A :A :A

ABC1'i nasılda görmezden gelmiş.:F @Bully ben böyle sinsi girmedim.:A