Önlenemez düşüş derken reklamsız gittik. Hayır AB izleyicisiyim diyorsun ama klişenin dibi bir dizi izliyorsunVatanım Sensin'in önlenemez düşüşü devam ediyor, ab'yi kaptırmaz diyordum yakında orayı da kaybedecek gibi
Cesur ve Güzel'e tebrikler, haftaya daha da yükselir, dünkü bölüm çok iyiydi.
Sen nerden çıktın yüksek sadakat. Ne bahanesi üreteceğim. İçerde ilk bölümüyle Kırgın Çiçeklere geçildi sonradan geçse de işe yaramaz. 2.sezonumuzla ilk bölümle sizi ezmiştik
İçerde yayından kalkınca göreceksin Kırgın Çiçekler her anlamda daha üstün bir dizi. Bir kere daha bizden hikayeler.Bir dizinin ilk bölümünü geçtiniz diye sevinecek hale geldin demek yazık çok yazık üzüldüm şimdi sana Neyse işte artık sezon boyu onunla avun dur artık ne de olsa bir daha öyle bir şey göremeyeceksin
yalan haber zatenYalandır ya bu sebepten boşanılır mı.
Üstün açık yatma bir daha böyle hayaller görmezsinİçerde yayından kalkınca göreceksin Kırgın Çiçekler her anlamda daha üstün bir dizi. Bir kere daha bizden hikayeler.
İçerde yayından kalkınca göreceksin Kırgın Çiçekler her anlamda daha üstün bir dizi. Bir kere daha bizden hikayeler.
kpaya onem vermiyodu ay yapim senarisleri falan kotuydu ondan berbat aliyoduGercek jön farkı tubanin rahaten az 7 8 oran kitlesi var tns de biz kpa da dusmemizin sebebi engin ve maclarmis meger Antiler catlasin 2 haftaya kalmaz 12 13 oranlari gorecek ceurveguzel
İçerde için de reklamı bahane ediyordun sonra noldu ezip geçtikÖnlenemez düşüş derken reklamsız gittik. Hayır AB izleyicisiyim diyorsun ama klişenin dibi bir dizi izliyorsun
Pardon reklamlı
Atatürk üzerinden prim falan kasılmadı bunun için ilk 2 bölümün reytinglerine bakabilirsin. Kasılsa bile Brezilya dizisinin yerli versiyonuna göre daha anlamlı en azından.Perşembe gününün aksiyon kralı Cesur Yürek maça rağmen reytinglerini korumuş. Senaryo bu şekilde devam ederse 2-3 hafta sonra Pusu'nun aldığı 5 reyting düzeyine ulaşırız.
Cesur ve Güzel'e tebrikler, umarım 10 reytingleri kısa zamanda görür.
Halkımız Atamız üzerinden prim kasan Vatanım Sensin'e acımamış Böyle devam ederse daha çok reyting kaybeder
Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın konusunu fragmanlara bakmama rağmen anlamadım, sene olmuş 2016 böyle konusu olmayan saçma sapan diziler çekerseniz ömrü en fazla 13 bölüm olur.
Yeter dizisi de bana artık bu kadar yeter demiş
Dizinin prim yaptığı falan Yok o dönemde Atatürk'te vardı ve Zaten rol almazsa saçma olurdu Ayrıca erotik film seviyorsan adres vereyim bu kadar uğraşmaPerşembe gününün aksiyon kralı Cesur Yürek maça rağmen reytinglerini korumuş. Senaryo bu şekilde devam ederse 2-3 hafta sonra Pusu'nun aldığı 5 reyting düzeyine ulaşırız.
Cesur ve Güzel'e tebrikler, umarım 10 reytingleri kısa zamanda görür.
Halkımız Atamız üzerinden prim kasan Vatanım Sensin'e acımamış Böyle devam ederse daha çok reyting kaybeder
Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın konusunu fragmanlara bakmama rağmen anlamadım, sene olmuş 2016 böyle konusu olmayan saçma sapan diziler çekerseniz ömrü en fazla 13 bölüm olur.
Yeter dizisi de bana artık bu kadar yeter demiş
Reyting her şey mi mesela Arkadaşlar İyidir Reyting alamadı ama İçerdeye bin basardı senaryodaAynen 13 reytingle yayından kaldırılacaz ne güzel hayaller bunlar ya
Bırakın şu 3.sınıf dizileriİçerde için de reklamı bahane ediyordun sonra noldu ezip geçtik
Güzel işlendiği sürece klişe dizileri de izleyebilirim, Paramparça'yı da izlemiştim mesela
Ayrıca reytinglerde ab çıkıyoruz canım
cesur zaten geçen ahft geçmişti totelde bir şaşırtıcı durum yok ab de ise vatanım sensinin maça rağmen 9 alması ab gurubunun nekadar güölü olduğunu gösteriyor haftaya 10 üstü ab gurubunda gelir totel gurubundada ciddi bir artış bekliyorum çünkü cevdet kaçırıldı ayoll
ben önemsemiyorum orayı ayoll reklam gelirleriyle alakalıABC1'i nasılda görmezden gelmiş. @Bully ben böyle sinsi girmedim.
ben önemsemiyorum orayı ayoll reklam gelirleriyle alakalı
Anne 10 reytingin altına düştüğü an eşkiyam yiyecek anneyi az kaldı ayollEşkıya 1. olunca coşuyordun.