Fox dizilerine laf atmanin cezasi varda ben mi bilmiyorum :A diziyi hic izlemedin zaten sacma derken reytinglerini kasettim cok degisiyor ve onun yüzünden reyting tahminlerini tutturamiyorum :A

11 reyting aldiginiz hafta reklam vermemis miydiniz :A
Hayır :)

Peki öğretmenim sizin üstünüze laf söylemek haddime değil. :A

Dün bir şey fark ettim Tuba ile kocası rakip dizilerdeler, güzel geyik yapıyorlardır. Eve gidince biz daha çok izlendik, haftaya zirve bizde vs. konuşuyorlardır. :F
dizileri baslamadan bosanma haberi cikti. guya tuba demis sen cocuklarla kal digeri demis sen kal. adam tubanin daha fazla para almasini sindirememis gibi tartismalar vardi. belkide dizinin reklami icin bir haberdi

Onları boşanıyormuş haberin yok mu? İkisi de aynı anda dizi tekliflerini kabul ettiği için araları bozulmuş. :X
bende senin yazini görmedem benzer birsey yazdim :)

Fox dizilerine laf atmanin cezasi varda ben mi bilmiyorum :A diziyi hic izlemedin zaten sacma derken reytinglerini kasettim cok degisiyor ve onun yüzünden reyting tahminlerini tutturamiyorum :A

11 reyting aldiginiz hafta reklam vermemis miydiniz :A

Tabi ki yoksa alırım façanı aşa.:A

Tek rakip Cesur ve Güzel şu an :A
Aaa diger dizileri rakipten saymiyor musun ayip yani :A Cesur ve Güzel de verir elbet yeni basladi dizi siz baslayali kac hafta oldu ama daha yeni gecmissiniz reklamli yayina bu kadar uzun süre reklamsiz gidilir mi hic :A

Aaa diger dizileri rakipten saymiyor musun ayip yani :A Cesur ve Güzel de verir elbet yeni basladi dizi siz baslayali kac hafta oldu ama daha yeni gecmissiniz reklamli yayina bu kadar uzun süre reklamsiz gidilir mi hic :A

Ya sen Deniz'e he deyip geçsene onun bahaneleri bitmiyor hiç bunu öğrenemedin mi :A İçerde için de ilk başta o bahaneyi kullanıyordu, reklamsız yayınlanıyor diye geçiyormuş güya KÇ'yi. Sonra reklamla da farka boğunca en son bahane olarak yıldız oyuncuları buldu :A

Ya sen Deniz'e he deyip geçsene onun bahaneleri bitmiyor hiç bunu öğrenemedin mi :A İçerde için de ilk başta o bahaneyi kullanıyordu, reklamsız yayınlanıyor diye geçiyormuş güya KÇ'yi. Sonra reklamla da farka boğunca en son bahane olarak yıldız oyuncuları buldu :A
Biliyorum ama bahanelerini tüktmeye calisiyorum iste :A

Sen nerden çıktın yüksek sadakat. Ne bahanesi üreteceğim. İçerde ilk bölümüyle Kırgın Çiçeklere geçildi sonradan geçse de işe yaramaz. 2.sezonumuzla ilk bölümle sizi ezmiştik :F

Peki öğretmenim sizin üstünüze laf söylemek haddime değil. :A

Dün bir şey fark ettim Tuba ile kocası rakip dizilerdeler, güzel geyik yapıyorlardır. Eve gidince biz daha çok izlendik, haftaya zirve bizde vs. konuşuyorlardır. :F
Mükemmel bir tespit ! Bu haftanın en güzel yorumu mrt-06 dan

Gercek jön farkı tubanin rahaten az 7 8 oran kitlesi var tns de biz kpa da dusmemizin sebebi engin ve maclarmis meger Antiler catlasin 2 haftaya kalmaz 12 13 oranlari gorecek ceurveguzel

scandolous brezilya dizisine +9 basmış tns @mrt-06 ve @denizz19 yılanları bile anlamış sonunda:A
vatanım sensin iyi gidiyor şu batının oyunları konusuna girsinler artık :A