Diriliş "Ertuğrul" 64. Bölüm Yorumları

Simon savaşa odaklı birisi değil cnm dizide aksiyon olmuyor gibi nerdeyse bu diziyi replik için değil savas sahneleri için izleyenler daha fazlaydı bence konuşma sahneleriyle boğuyorlar bölümü birde moğollar hep ormanda oluyordu tarkan filmleri tadı vardı :F
Hic aksiyon yok cidden konuscaklarsa da Noyan gibi akıcı konuşmalılar :A

Ooo işler guzellesiyor. Kilimleri birlikte yapmak 2 obanın dha cok goruşmesi demek. Daha çok gorusme dha fazla laf dalaşı demek. Bu da entrika ve reyting demek:A

Son reklam güzel bir bölüm izledik bence az daha aksiyon olsa daha
iyi olurdu ama ben yinede beğendim bölümü:D

Ooo işler guzellesiyor. Kilimleri birlikte yapmak 2 obanın dha cok goruşmesi demek. Daha çok gorusme dha fazla laf dalaşı demek. Bu da entrika ve reyting demek:A

Bu da harika bölümler bizi bekliyor demek:D

son dönemlerin en sıkıcı bölümüydü eskiden 10 lar dakıkalık kesintisiz aksiyon sahnelerimiz olurdu bu bölümü aksiyonsuz kapadık nerdeyse aaa konuşma sahnelerinde ise aslıhanhaların obası ilgi çekmiyor onların konusmaları falan ilgimi çekmiyor sevmiyordum ama aytoğluların konusma sahneleri daha sürükleyici gidiyordu şu kadını bile özlettilerya bana helal olsun senaristlere :A :A :A

son dönemlerin en sıkıcı bölümüydü eskiden 10 lar dakıkalık kesintisiz aksiyon sahnelerimiz olurdu bu bölümü aksiyonsuz kapadık nerdeyse aaa konuşma sahnelerinde ise aslıhanhaların obası ilgi çekmiyor onların konusmaları falan ilgimi çekmiyor sevmiyordum ama aytoğluların konusma sahneleri daha sürükleyici gidiyordu şu kadını bile özlettilerya bana helal olsun senaristlere :A :A :A

Aksiyona alışmış bünyen az olmasın sıkılıyorsun hee :F:F

Sonuda heyecansiz bitti.ss