ayyy bu doğana ne olmuştu ayoll hatırlayamıyorum bürtürlüAliyar role oturmuş![]()
Aliyar role oturmuş![]()
ayyy bu doğana ne olmuştu ayoll hatırlayamıyorum bürtürlü![]()
Bizde bilmiyoz nerde oldugunuayyy bu doğana ne olmuştu ayoll hatırlayamıyorum bürtürlü![]()
birşey olduda benmikaçırdım hatırlayamadım birde karısı bu bölüm doğanı öldü diye söyledi kafam karıştı doğan gibi öldüler dediya baya gıcık oluyorum o kadınadaBizde bilmiyoz nerde oldugunu![]()
Evet kafa karistiricibirşey olduda benmikaçırdım hatırlayamadım birde karısı bu bölüm doğanı öldü diye söyledi kafam karıştı doğan gibi öldüler dediya baya gıcık oluyorum o kadınada![]()
HAHAHAH bamsıda şuan diyor bu doğan nerede diye bizi duydu 😱Evet kafa karistiriciAliyar adamlari nasil öldürdü
![]()
birşey olduda benmikaçırdım hatırlayamadım birde karısı bu bölüm doğanı öldü diye söyledi kafam karıştı doğan gibi öldüler dediya baya gıcık oluyorum o kadınada![]()
Temiz insanlarizHAHAHAH bamsıda şuan diyor bu doğan nerede diye bizi duydu 😱
hahaha aliyarı ben ertuğrulla birlikte çalısıcak diye düşünüyorum nedenseTemiz insanlariz![]()
![]()
Urali satamazhahaha aliyarı ben ertuğrulla birlikte çalısıcak diye düşünüyorum nedense![]()
hahaha aliyarı ben ertuğrulla birlikte çalısıcak diye düşünüyorum nedense![]()
Urali satamaz![]()
ural ölür alyarda ertuğrularla olurKızz kalbimi okudun bende Aliyar ile Ertuğrul birlikte çalışsa diye düşünmüştüm![]()
Maria ve Aslıhanı çok mu kıskandınural ölür alyarda ertuğrularla olurama iki oyuncuda yakışmış babalarıda diziye yakışmış sadece şu simon aslıhan maria şu üçü kötü seçim olmuş gerisi iyi
![]()
![]()
![]()
ural ölür alyarda ertuğrularla olurama iki oyuncuda yakışmış babalarıda diziye yakışmış sadece şu simon aslıhan maria şu üçü kötü seçim olmuş gerisi iyi
![]()
![]()
![]()
aaa berbat oynuyorlar ayrıca o simon nasıl abi anlamadım turgutun koynuna giriceksin diyor kız kardeşine abiye bak bunu noyan bile yapmazdıMaria ve Aslıhanı çok mu kıskandın![]()
aaa berbat oynuyorlar ayrıca o simon nasıl abi anlamadım turgutun koynuna giriceksin diyor kız kardeşine abiye bak bunu noyan bile yapmazdı![]()
![]()
![]()
Cnm gümüştekin kız kardeşi ve kızını milletin koynuna sokmaya çalışıyordu Simon ne yapmazaaa berbat oynuyorlar ayrıca o simon nasıl abi anlamadım turgutun koynuna giriceksin diyor kız kardeşine abiye bak bunu noyan bile yapmazdı![]()
![]()
![]()