Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
simon savasan bir düşman değil ertuğrulda eline kılıç almadı nerdeyse koca bölümde ayoll dizi 2 saatse eğer 1 saati savas olurdu eskiden az önce alıntı yaptığım konuda mesala tvden çeviremiyorduk basımızı ayoll
simon savasan bir düşman değil ertuğrulda eline kılıç almadı nerdeyse koca bölümde ayoll dizi 2 saatse eğer 1 saati savas olurdu eskiden az önce alıntı yaptığım konuda mesala tvden çeviremiyorduk basımızı ayoll
Yahu ne aksiyon merakı bu bee. Aksiyonla yatıp kalkma gerekliliğinden kurtulun artık derim. Bu sezon beylik kurulacak, işin içine politika, ticaret girecek. Obalar arası ilişkiler yansıtılacak. Uç beyliği muhabbeti olacak. Yani Moğol aksiyonu beklemenin manası yok. Ki aksiyon yok diye dizi kötü olacak diye bir şey de yok. Ben sıkılmadan izledim doğrusu.
Yeni karakterlere daha önce de söylediğim gibi ısındım. Çavdar obasının sahneleri ve müzikleri kötü değil bence.
Simon ise daha çok ince işçilik odaklı bir karakter. Zekasını iyi kullanan kötü karakterler hep ilgimi çekmiştir. Noyan veya Titus beklemeyin tarzı farklı bu adamın. Birbirlerini deşifre edene kadar Ertuğrul ve Simon arasındaki akıl oyunları sürecektir ve ben bu olayı sevdim. Bol ters köşeli tempolu bölümler göreceğimize eminim. Maria'ya değinmeden olmaz. Onu izlemek keyifli.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.