3 haftadır "çocuk istismarı çocuk istismarı" diyip hakaretimi ettim ohh rahatladim diyerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz?
Eğer gerçekten böyle rahatlatıcı medistasyonlar varsa ben de diyeyim ki çok eşliliği pardon kumaliği türk halkına empoze eden diziyi herkes izler:)

Hayır son bölüm değil :F sen bari uyma şunlara :X

"Herkes gibi olmaktan iyidir:A"
sen dünkü bölüm için oyunculara oy kullan :F

Ve 20haftada geçsede çocuk istismarı demeye devam edeceğim çünkü konu bu

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun yok 0.90 gerçeği gibi 1.değişmeyecek.
@Forumdash metres olayında haklısın ne oldu peki çoğu insan karşı çıktı bu olaya raci şaşmaz kovdu , zaten Türkiye de yaşanan bir şey , Anne dizisi Türkiye gerçeklerini anlatabilir ama bunu 7 yaşındaki bir çocuğa ağır roller veriliyor bu yaştaki çocuklar yaptığı hiç bir şeyi unutmaz , Anne edhoyu geçmiş ne olmuş biz burada eğleniyoruz işte , bizim cebimize giren bir şey yok çıkan bir şey de yok herkes eleştiri yapama hakkı var.
Anne'de de ilk bölüm haricinde "istismar" yok. Bundan sonrası cocuk için iyi gidecek.

Tabiki de istediğini söyleyebilirsiniz ama "cocuk istismarı" diyerek (ne emoji var ne de espiriye vurulacak söylem) mesaj yazmalarınızda ben art niyet ararım. Ben nasıl az önce kumacılık dediğimde rahatsız olunduysa bu istismar lafı için de geçerli. İstediğiniz gibi çakma filan diyin ama rahatsız edici söylemler söylemeyin.

Konu dışı olacak ama ileryen günlerde atv grubu ve Doğuş grubu arasında sert rüzgarlar esebilir bu Beşiktaş maçı olayları çok karıştırdı sanırım @Çiğdem- @Forumdash .
Turkuaz medya protesto tt etkinliği bu yuzdenmiydi? Doğan medyada doğuşa destek cıkar gazeteleriyle :A

sen dünkü bölüm için oyunculara oy kullan :F
Neyine oylayacam :F 4 oyuncu var hepi topu:F

@Çiğdem- erler film bir dizi yapabilir emir berkeye borçlu durumda küçük ağa başlamadan önce 555 bölümlük anlaşma yapmış erler filmle küçük ağa 50.bölümde bir deniz hikayesi 8.Bölümde final oldu
Aslında yapıcağı belli emir berke zincidiyi baş rol yapıp Kurtarıcı adında bir dizi bir çocuk timi perilerin kurduğu özel bir ekip

ANNE dağıtmış @Çiğdem- in pompişik dizisini:)
eline sağlık cansu daha güzel günlere hepbirlikte diyelim :)

izlediğim tüm diziler böyle reyting alsa ne güzel olurdu bu hafta aynı başarıyı bodrum masalındanda bekliyoruz :)