hahah sen nirgül yeşilçayı seviyordun yanlıs hatırlamıyorsam köseme geçti artık bakarsın :F
tam tersi nurgülü hiçbir zaman sevmedim hatta nurgül yüzünden ebru özkanı sevecek durumlara bile düştüm yokluktan :))

hahaha aaa sevmediğin kadın oyuncularda var demek insan şaşırıyor haliyle ayoll
:F :F :F

hemde çok bir değil iki değil
benim sevdiğim kadın oyuncular hem iyi oyuncu hem sempatik hemde güzel olmalı bunlardn biri eksik olunca mesela oyunculuk eksik olunca güzellik bir yere kadar yani en fazla iki sezon idare eder :))

hemde çok bir değil iki değil
benim sevdiğim kadın oyuncular hem iyi oyuncu hem sempatik hemde güzel olmalı bunlardn biri eksik olunca mesela oyunculuk eksik olunca güzellik bir yere kadar yani en fazla iki sezon idare eder :))
hahah ayy hadi oradan bee tam tersi olmasın o beyefendi güzellik olmayınca oyunculuk tatmin etmiyor seni tabi nurgül yaşlı görünen buruşmuş birisi sana uymaz
:F :F :F

cansu dere benimde gelde bunu kıza anlat bir türlü benim olduğunu kabul ettiremedim kendisine :)

cansu ile tıfıl kız mükemmel oynuyorlar ikilinin yanyana geldiği sahnelerin ayrıca reytingi ölçülse o sahnelerde ibre 40 ları bulur :) @xemrexxx nin menopozlu teyzesi vahide perçimin olduğu sahneler ise 2 reytinge düşürüyor diziyi.... ortalama anca 10 veya 11 olmuş bu yüzden :)

valla izleniyor mesela kırgın cicoşlar? artık konu çöpe döndü ( @denizz19 duymasın :) ) hala izleniyor demekki bizim seyirci farklı olan konuyu değilde alıştığı konuyu izliyor:)
Sus bakim sen algı yaratma gayet iyi gidiyor Songülümün babası da geldi reytingler yükseldi çatlayın :A