geçen hafta totel ab 8 reytingti abc1 9 reytingi bu oranlar eşkiyaya başarısız oranlar bu hafta 2 gruptada 9 almış abcde 10 bizim reytinglerimiz budur totel ab 9 abc1 10 eşkiya bu 3 reytingin altın düşemez bunları aldığı sürece sorun yok bu hafta mutlu ayrılıyoruz bölümde şahaneydiBaşka bir dizi gelmiş edho yu geçmiş sen arttı diyon anlamadım çiğdoş üstelik
aradaki fark bayağı varken raci bey emek veriyor hiç bir dediğim yok ama demeden
geçemicem vadi sayesinde alıyor bu ratingleri
yanılmama çok sevindim vlla o fragmana bol aksiyonlu bölüm beklemiyordum çok iyi bir bölümdü reytinglerimizde totel ab 9 abc1 10 olduğu sürece sorun yok raci bey çok büyük bir senarist deli yürek vadi başarıları zaten kisme birşey diyemez ama şu 2 yılda eşkiyamlada gösterdiği başarıyla ben ne yapsam türkiyenin en çok izlenen dizilerinden olur mesajı veriyor
geçen hafta totel ab 8 reytingti abc1 9 reytingi bu oranlar eşkiyaya başarısız oranlar bu hafta 2 gruptada 9 almış abcde 10 bizim reytinglerimiz budur totel ab 9 abc1 10 eşkiya bu 3 reytingin altın düşemez bunları aldığı sürece sorun yok bu hafta mutlu ayrılıyoruz bölümde şahaneydi
deli yürek vadi şimdide eşkiya başarıları ortada şuan ertuğrul , içerde , eşkiya ve anne en çok izlenen 4 dizi eşkiya totelde ise en çok izlenen 3.dizi helal olsun demek düşer bana raci beye geriside beni ilgilendirmez neyse bu konuda çok konuştum şimdi fragmanı bekliyoruzNe yapsa oluyorda cnm neden önceki dizileri tutmadı bak beni yanlış anlama raci şaşmaza
birşey dediğim yok öyle mesaj verse önceki dizilerde tutardı bu dizi ben bu konuda ısrarlı
olucam vadi sayesinde izleniyor
deli yürek vadi şimdide eşkiya başarıları ortada şuan ertuğrul , içerde , eşkiya ve anne en çok izlenen 4 dizi eşkiya totelde ise en çok izlenen 3.dizi helal olsun demek düşer bana raci beye geriside beni ilgilendirmez neyse bu konuda çok konuştum şimdi fragmanı bekliyoruz
ben başka konularada göz atayım FORUMDA
önemli olanda bu 3 dizi zaten ayoll hem reaksiyon ve beyaz karanfilin rciyle alakası yok raci bey vadiden ayrıldıktan sonra yaptığı tek dizi eşkiya 2 yıldırda en çok izlenen dizilerden salı günleri 2 dizininde 9 üstü alması gerçekten büyük başarı aynı günde burda eşkiyada annede kazançlı taraflar iki diziyede şuan birşey denemez hangisi düşer onada zamanla bakarız artıkne kaçıyon buraya gell şaka bir yana deli yürek vadi eşkiya tabii
ben diğer dizileri kast etmiştim canım neyse konu uzamasın forumda yazısını
neden büyük yazıyon bee
önemli olanda bu 3 dizi zaten ayoll hem reaksiyon ve beyaz karanfilin rciyle alakası yok raci bey vadiden ayrıldıktan sonra yaptığı tek dizi eşkiya 2 yıldırda en çok izlenen dizilerden salı günleri 2 dizininde 9 üstü alması gerçekten büyük başarı aynı günde burda eşkiyada annede kazançlı taraflar iki diziyede şuan birşey denemez hangisi düşer onada zamanla bakarız artık
a yok cnm bahadırla cüneytlerin dizisiydi reaksiyon v beyaz karanfil ama racisiz başaramadılar raci beyin vadiden sonra yaptığı tek dizi eşkiya yani yatan dizisi olmadı şuana kadarnasıl alakası yok beyaz karanfilin senarist grubunda raci şaşmaz yokmuydu bea
a yok cnm bahadırla cüneytlerin dizisiydi reaksiyon v beyaz karanfil ama racisiz başaramadılar raci beyin vadiden sonra yaptığı tek dizi eşkiya yani yatan dizisi olmadı şuana kadar
2.sezon zaten çökerde bu sezonda düşüş kaçınılmaz 11 bölümlükmüş orjinal senaryosu orjinal dısına çıkınca türk senaristler batırıyor seviyor sevmiyoru ne hale getirdiler ayol@Çiğdem- boşver moral bozmak yok sen Anne'nin seneye devam ederse edho gibi reytingleri alamayacağını biliyorsun , biz geçen seneki oranları almaya devam ediyoruz , Anne sadece boşlukta gezen 10 reyting civarında olan seyircileri aldı az da hayat şarkısı tabanı kaydı , bir de şu inadına izlemeyen kvp fanları diziyi izlese artış yaşanır .
@Çiğdem- boşver moral bozmak yok sen Anne'nin seneye devam ederse edho gibi reytingleri alamayacağını biliyorsun , biz geçen seneki oranları almaya devam ediyoruz , Anne sadece boşlukta gezen 10 reyting civarında olan seyircileri aldı az da hayat şarkısı tabanı kaydı , bir de şu inadına izlemeyen kvp fanları diziyi izlese artış yaşanır .
2.sezon zaten çökerde bu sezonda düşüş kaçınılmaz 11 bölümlükmüş orjinal senaryosu orjinal dısına çıkınca türk senaristler batırıyor seviyor sevmiyoru ne hale getirdiler ayol
eşkiya bu sezonda seneyede final yapana kadar sabit reytingleri devam eder ama ben hep söylüyorum totel ab 9 abc1 10 olduğu sürece tatminim biz bu reytingleri alalım yeter ayol birde bu sezon 1.sezona oranla daha aksiyonlu gidiyor kadın sahneleri yok gibi birşey şu yeni düşmanlarla uğraşıyorlar sürekli çok güzel oldu
Onlarda battı zaten ayoll Kerem içine şeytan kaçmış gibi davranıyorYa hasan birşey diyecem @Çiğdem- le tatlı atışıyoruz biz ratingleri konuşuyoruz
sanki çiğdem moral bozuyormuş gibi moral bozmak yok falan vede kesin kesin
yorum yapıyosun meraktan soruyorum neden bu kadar kesin konuşuyosun sen
vadi fanları inadına izlesemi bu dizinin en çok izleyici vadi fanları zaten sen ne
diyosun ya
her senarist aynı şeyi ypacak değil ama aşk laftan anlamaz da alıntı yüksek
sosyete de alıntı cnm
Onlarda battı zaten ayoll Kerem içine şeytan kaçmış gibi davranıyor
Türk senaristler yazamıyor işte seviyor sevmiyorda sır ortaya çıkmalı izliyormusun bilmiyorum ama denizin kimliğini öğrenmeli artık belki öyle yükselirson bölümü izlemiştim kerem intikam istiyor bu yüzden karakter
değişime uğramış işte seviyor sevmiyor öyle değil ama
Türk senaristler yazamıyor işte seviyor sevmiyorda sır ortaya çıkmalı izliyormusun bilmiyorum ama denizin kimliğini öğrenmeli artık belki öyle yükselir
cumartesi yüksek sosyete çok rahat 1.olur 7 reytingleri görürüz ama kerem konusunda içine ettiler fragmanda cansuyla oyun oynuyor büyük ihtimalle hisseleri için eğer öyleyse keremi bir daha seyirciler sevmez zaten şimdide sevmiyorlardaseviyor sevmiyoru bıraktım ben sıkıldım diziden ya yüksek sosyete ve aşk laftan anlamaz
öyle dğeil ama
cumartesi yüksek sosyete çok rahat 1.olur 7 reytingleri görürüz ama kerem konusunda içine ettiler fragmanda cansuyla oyun oynuyor büyük ihtimalle hisseleri için eğer öyleyse keremi bir daha seyirciler sevmez zaten şimdide sevmiyorlarda
fragmanı izledinmi orda kerem oyun oynuyorsa yinede sevicekmisin keremiben son bölümü izledim kereme kızamadım çünkü kerem aşık bir adam yalan
söylenildi ona kırgın kızgı bir adam o rahatmı olur
fragmanı izledinmi orda kerem oyun oynuyorsa yinede sevicekmisin keremi