Dizi başlamadan önceden demiştim Anne reytingleri altüst edecek demiştim :X İlk haftadan tehlikeyi hisseden @çiğdem- tehditleri savurmuştu :A O oklavayla şimdi bi laz böreği yapta yiyek :F

Anne aslında 2.bölümüyle reytingte birinciydi ama maça denk geldi. İlk 11 bölüm Anne'nin reytingleri böyle garanti. Sonrasına Allah kerim inş bizde 13 bölüm filan olur dizi:X

aa eşkiyam istediğimiz reytingi almış bizim gücümüz şuan bu totel ve ab 9 ve abc1 10 reyting bu 3 reytingi aldığı sürece raci beyede eşkiyamada helal olsun ertuğrul dışında diğer günlerde totelde şuan 9 alan dizi yok annenin 1.olması beni rahatsız bu şekilde etmiyor biz reytingimizi alalım yeter totel ab 9 abc 10 altına düşmediği sürece biz eşkiyacılar tatminiz raci bey kötü fragmanla bomba bir bölüm çıkardı reytinglerinide arttıralak korudu ben beklemiyordum açıkcası ama yine kalitesini gösterdi :A :A :A
Pollyanna :A

Dizi başlamadan önceden demiştim Anne reytingleri altüst edecek demiştim :X İlk haftadan tehlikeyi hisseden @çiğdem- tehditleri savurmuştu :A O oklavayla şimdi bi laz böreği yapta yiyek :F

Anne aslında 2.bölümüyle reytingte birinciydi ama maça denk geldi. İlk 11 bölüm Anne'nin reytingleri böyle garanti. Sonrasına Allah kerim inş bizde 13 bölüm filan olur dizi:X
Uzun ömürlü bir iş olmyacak gibi sizinki biz 3.sezonla bile bu reytingleri koruruz siz ilk sezondan korumanız zor :A :A :A

Uzun ömürlü bir iş olmyacak gibi sizinki biz 3.sezonla bile bu reytingleri koruruz siz ilk sezondan korumanız zor :A :A :A
Dizi uyarlama diyoruz uyarlama:F bu tartışılacak konu bile olamaz:X @hasancrtk16 ile ele eele verip cakma makma diyonuz ama SS'de uyarlama hemde yapımcılar aynı. SS uzadı da noldu? Reyting düşüyor:X mf yapımın aklı varsa uzatmaz diziyi:T:

Dizi uyarlama diyoruz uyarlama:F bu tartışılacak konu bile olamaz:X @hasancrtk16 ile ele eele verip cakma makma diyonuz ama SS'de uyarlama hemde yapımcılar aynı. SS uzadı da noldu? Reyting düşüyor:X mf yapımın aklı varsa uzatmaz diziyi:T:
hahahah aa ozaman uzun maratonda rakibimiz değilsiniz ayoll bu sezon havanızı atın ve gidin seneye biz tekrar hükümdar oluruz :A :A :A @denizz19

Edho haftaya anneyi yerr

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gülümse Yeter gün değişikliği şart @mrt-06 Çarşambada denenebilir bence?
Benim de aklımdan geçiyordu aslında ama zirve için iki tane 10 reytinglik dizi var bugüne zaten artık başka dizi kendine yer edemez. Kış aylarına doğru bugün de kalsa 4 reyting civarına çıkar bence. :)

helal olsun cansu dere çok sağlam döndü gerçi dizide herkes çok iyi 4 kadın ve 1 kız çocuğu arasında geçiyor dizi karı dizisi diyenler çatlasın da patlasın :A

edho iyi gidiyor 8 in altına düşmedikçe zirve yarışında olur anne nin orjinal senaryosu 11 bölüm yakında biter o zaman biraz düşer:D
Anne iki bölümü birleştirip yayınlıyor yani gelecek hafta orijinaline göre son bölüm. :D

Arada 0.90 fark var övünün çocuk istismarını anneler izler ama edhoyu herkes izler ve izliyor :))

3 haftadır "çocuk istismarı çocuk istismarı" diyip hakaretimi ettim ohh rahatladim diyerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz?
Eğer gerçekten böyle rahatlatıcı medistasyonlar varsa ben de diyeyim ki çok eşliliği pardon kumaliği türk halkına empoze eden diziyi herkes izler:)

Benim de aklımdan geçiyordu aslında ama zirve için iki tane 10 reytinglik dizi var bugüne zaten artık başka dizi kendine yer edemez. Kış aylarına doğru bugün de kalsa 4 reyting civarına çıkar bence. :)

Anne iki bölümü birleştirip yayınlıyor yani gelecek hafta orijinaline göre son bölüm. :D
Hayır son bölüm değil :F sen bari uyma şunlara :X

@Doğu @destere @Forumdash anneler grubuna girmişsiniz tebrikler:A
"Herkes gibi olmaktan iyidir:A"

3 haftadır "çocuk istismarı çocuk istismarı" diyip hakaretimi ettim ohh rahatladim diyerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz?
Eğer gerçekten böyle rahatlatıcı medistasyonlar varsa ben de diyeyim ki çok eşliliği pardon kumaliği türk halkına empoze eden diziyi herkes izler:)

Çok eşlilik göster bana?? Hızır meryeme ait şuan ceylan konusu ise eski aşkı normal o hareketler

"Herkes gibi olmaktan iyidir:A"
Ve 20haftada geçsede çocuk istismarı demeye devam edeceğim çünkü konu bu

@Forumdash metres olayında haklısın ne oldu peki çoğu insan karşı çıktı bu olaya raci şaşmaz kovdu , zaten Türkiye de yaşanan bir şey , Anne dizisi Türkiye gerçeklerini anlatabilir ama bunu 7 yaşındaki bir çocuğa ağır roller veriliyor bu yaştaki çocuklar yaptığı hiç bir şeyi unutmaz , Anne edhoyu geçmiş ne olmuş biz burada eğleniyoruz işte , bizim cebimize giren bir şey yok çıkan bir şey de yok herkes eleştiri yapama hakkı var.