Sen zaten Deniz'e oy atmayacak mısın, geçende durumu eşitleyelim diyordunBu gidisle degerli oyumdan mahrum kalacaksin
Asıl ses çıkarmayanlardan korkacaksın demişler İşte kendin diyorsun Deniz çok yükleniyor bana diye, eline ne güzel intikam fırsatı geçmiş, bunu tepme derim
Ama benden baska 2 kisi daha Deniz'e atarsa sen elenirsin yani benim oyum önemliSen zaten Deniz'e oy atmayacak mısın, geçende durumu eşitleyelim diyordun
Asıl ses çıkarmayanlardan korkacaksın demişler İşte kendin diyorsun Deniz çok yükleniyor bana diye, eline ne güzel intikam fırsatı geçmiş, bunu tepme derim
Sana ne zaman yüklendim be bazen sinir hareketlerin oluyor onların da karşılığını almalısın mesela Arkadaşlar İyidir'e söylediklerin beni dellendirdi Ama sen oyunu bana vermelisin niye biliyor musun hatanı dobra dobra yüzüne söylediğimden ama Bully içine atıyor
Bakalım beni satacak mısınAma benden baska 2 kisi daha Deniz'e atarsa sen elenirsin yani benim oyum önemli
Dark için söylediklerim onun için de geçerli sizin samimiyetiniz yeni başladı ama biz ta 2.5 - 3 yıldır samimiyiz Survivor saolsun Buna rağmen bana ihanet ederse kendi bileceği iş ne diyeyimEskici denizine atar oyu
Ne alaka sen yokken eskiciyle ben vardıkDark için söylediklerim onun için de geçerli sizin samimiyetiniz yeni başladı ama biz ta 2.5 - 3 yıldır samimiyiz Survivor saolsun Buna rağmen bana ihanet ederse kendi bileceği iş ne diyeyim
Olabilir ama öyle fazla muhabbet ettiğinizi sanmıyorumNe alaka sen yokken eskiciyle ben vardık
Melun bana muhtaç sanırim oy konusundaOlabilir ama öyle fazla muhabbet ettiğinizi sanmıyorum
En iyi dostuna destek atacaksın tabii eline mi yapışır pisMelun bana muhtaç sanırim oy konusunda
Ahaha ben olmasam siz eksik kalırsınız melunLan keşke kurada @Doğu bana çıksaymış İkimizle de aran bozulurdu kurtulurduk senden
Herkesin troll bir dostu olmalı tabii bu açıdan bakıldığında haklısınAhaha ben olmasam siz eksik kalırsınız melun
Bu sefer boykot ederdi bu troll İlla gıcıklık yapacak yaLan keşke kurada @Doğu bana çıksaymış İkimizle de aran bozulurdu kurtulurduk senden
Sen öyle sanmaya devam etOlabilir ama öyle fazla muhabbet ettiğinizi sanmıyorum
Bu oylama geçen sene olsa @eskici bana destek atacaktı buna adım kadar eminim İstersen eskiden sana karşı bana destek olduğu oylamaları bulurum, bunu yaparım bilirsinSen öyle sanmaya devam et
Evet gecen sene olsa sana atabilirdim ama bu sene her sey cok farkli @denizz19 cok sevdirdi kendiniBu oylama geçen sene olsa @eskici bana destek atacaktı buna adım kadar eminim İstersen eskiden sana karşı bana destek olduğu oylamaları bulurum, bunu yaparım bilirsin
Bu sene aktif olunca popülerliğin de arttı tabii yeni arkadaşlar edindin ama sen aktif değilken, forumun tamamı seni tanımıyorken yanında da biz vardık Deniz değilEvet gecen sene olsa sana atabilirdim ama bu sene her sey cok farkli @denizz19 cok sevdirdi kendini