- Reaksiyon puanı
- 65,031
- Puanı
- 1,060
Hani lan yalancı nerde oyun. ssEvet ben seni anladım sen üstü kapalı bir şekilde buliye oy ver diyorsun![]()
Şapşik seni mi kıracam
verdim gitti
![]()
Hani lan yalancı nerde oyun. ssEvet ben seni anladım sen üstü kapalı bir şekilde buliye oy ver diyorsun![]()
Şapşik seni mi kıracam
verdim gitti
![]()
Senin mesajini görmeden yazdim bunuÜstte benim yazdığımı kapyalayip aşağı yazmışsın. Adına uyup eski mesajlarımızı çalma en azından bayatlasın öyle çal.
Ben sayınız değil yarım olusunuza laf ediyorum.![]()
Feyk yedin huhahahaHani lan yalancı nerde oyun. ss
Her insan yarımdır seni tamamlayacak kişi de evleneceğin kişi ne laf soktum be![]()
Senin mesajini görmeden yazdim bunu![]()
@denizz19 sac farkiyla önde gidiyor galibaBizim yarı finallerimiz daha heyecanlı geçer bu bir gelenektir, En Favori Şarkı'da Sıla - Yalın, En Favori Dizi'de 46 - Kırgın Çiçekler oylaması yarı finalde gerçekleşmişti, burada da geleneği devam ettiriyoruz.![]()
Yok her insan tamdır siz hariç ve her tam insan hayatı bölünür evleneceği kişi ile.Suuuussss
De get eski topla.![]()
Sen de git sokakta sanat yap ne isin var burdaYok her insan tamdır siz hariç ve her tam insan hayatı bölünür evleneceği kişi ile.Suuuussss
De get eski topla.![]()
Sen de git sokakta sanat yap ne isin var burda![]()
Kime vermemi istersinSen oyunu kime verecen![]()
İslerin iyi degilse gel katil bize o zamanSeni sokakta hurda toplarken gördüm laf atıyım şuan aynı sokaktayız hatta![]()
Hadi hadi bana gizliden hayran olduğunu biliyorumOy kullanmayacağım. İkisinide çok severim. Birini diğerinden ayrı tutmam imkansız.
Kimi daha çok seviyorsanKime vermemi istersin
İslerin iyi degilse gel katil bize o zaman![]()
Böyle giderse kimse oy vermeyecek ikimizi de çok seviyorlar kahretsin yaKimi daha çok seviyorsanAma hemen oy kullanmazsın zaten sen, bir duruma bakarsın geride kalan kimse ona atarsın kesin
![]()
Yani düşünecek olursak bonuslarına hayranım.Hadi hadi bana gizliden hayran olduğunu biliyorum![]()
Benle aynı zevklere sahip bir anneye sahipsin bence bu her şeyden önemliYani düşünecek olursak bonuslarına hayranım.Kaan ile Medcezir gibi, İçerde gibi veya AB olmak gibi ortak yönlerimiz var.
![]()
Damardan girdin.. .ss @BullyBenle aynı zevklere sahip bir anneye sahipsin bence bu her şeyden önemli![]()