- Reaksiyon puanı
- 57,336
- Puanı
- 1,060
Hani lan yalancı nerde oyun. ssEvet ben seni anladım sen üstü kapalı bir şekilde buliye oy ver diyorsun Şapşik seni mi kıracam verdim gitti
Hani lan yalancı nerde oyun. ssEvet ben seni anladım sen üstü kapalı bir şekilde buliye oy ver diyorsun Şapşik seni mi kıracam verdim gitti
Senin mesajini görmeden yazdim bunuÜstte benim yazdığımı kapyalayip aşağı yazmışsın. Adına uyup eski mesajlarımızı çalma en azından bayatlasın öyle çal.
Ben sayınız değil yarım olusunuza laf ediyorum.
Feyk yedin huhahaha iğrenç kötü adam gülüşünü de attım Bu biraz maymuna benzedi ama neyseHani lan yalancı nerde oyun. ss
Her insan yarımdır seni tamamlayacak kişi de evleneceğin kişi ne laf soktum be
Senin mesajini görmeden yazdim bunu
@denizz19 sac farkiyla önde gidiyor galibaBizim yarı finallerimiz daha heyecanlı geçer bu bir gelenektir, En Favori Şarkı'da Sıla - Yalın, En Favori Dizi'de 46 - Kırgın Çiçekler oylaması yarı finalde gerçekleşmişti, burada da geleneği devam ettiriyoruz.
sadece güldüm sokakcığımYok her insan tamdır siz hariç ve her tam insan hayatı bölünür evleneceği kişi ile. Suuuussss
De get eski topla.
Sen de git sokakta sanat yap ne isin var burdaYok her insan tamdır siz hariç ve her tam insan hayatı bölünür evleneceği kişi ile. Suuuussss
De get eski topla.
Sen de git sokakta sanat yap ne isin var burda
Kime vermemi istersinSen oyunu kime verecen
İslerin iyi degilse gel katil bize o zamanSeni sokakta hurda toplarken gördüm laf atıyım şuan aynı sokaktayız hatta
Hadi hadi bana gizliden hayran olduğunu biliyorumOy kullanmayacağım. İkisinide çok severim. Birini diğerinden ayrı tutmam imkansız.
Kimi daha çok seviyorsan Ama hemen oy kullanmazsın zaten sen, bir duruma bakarsın geride kalan kimse ona atarsın kesinKime vermemi istersin
İslerin iyi degilse gel katil bize o zaman
Böyle giderse kimse oy vermeyecek ikimizi de çok seviyorlar kahretsin yaKimi daha çok seviyorsan Ama hemen oy kullanmazsın zaten sen, bir duruma bakarsın geride kalan kimse ona atarsın kesin
Yani düşünecek olursak bonuslarına hayranım. Kaan ile Medcezir gibi, İçerde gibi veya AB olmak gibi ortak yönlerimiz var.Hadi hadi bana gizliden hayran olduğunu biliyorum
Benle aynı zevklere sahip bir anneye sahipsin bence bu her şeyden önemliYani düşünecek olursak bonuslarına hayranım. Kaan ile Medcezir gibi, İçerde gibi veya AB olmak gibi ortak yönlerimiz var.
Damardan girdin.. .ss @BullyBenle aynı zevklere sahip bir anneye sahipsin bence bu her şeyden önemli