Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

O nasıl sondu .sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Ama affedilcek heralde bulunup mahir gelir nerde şefim diye kerime sorar sonra beraber ararlar sonra Kerim bulur o pisssss yanındaki @Çiğdem- e benzeyen kızıda atarlar diziden inş :)

Çok iyi bir sezon açılışı oldu. Bayram, Aylin olayını kendi üzerine alarak Hülya'ya gelecek tepkileri azalttı. Tabii onun ve Hüseyin'i yapıcı tavırlarını gördükten sonra Süheyla'nın cazgırlıkları çekilir gibi değildi. Kerim desen bir çocuğu annesinden ayırmasıyla benden birçok laf yemiş olabilir. Tabii Filiz, Cem ve Nurgül ile birlikte. Bu arada Cem'in yüzü görünmedi ama sesi değişik geliyordu büyük ihtimalle kendi sesiyle oynamaya başlamış olabilir.

Sonuç olarak hem çok güldüğüm hem de çok duygulandığım harika bir bölümdü. Tabii son sahnede Hülya kafasını taşa çarpmasa iyiydi ama Kerim ile yakınlaşması için böyle bir şey olması gerekliydi. İlk olarak hafıza kaybı yaşayabileceğini düşündüm ama sonra ilk ihtimal daha mantıklı geldi. Neyse yeni bölümü merakla bekliyoruz. :X

Dün izleyemedim, BluTV'ye de yüklenmemiş

neyse ki bu akşam 22.30'da tekrarı varmış :A

Hülya'yı bulunca da öyle istemiyorum ayaklarına yat da öldürelim seni Kerim efendi :T:

Vaay bugun de izlemek nasipmis. Hadi bakalin tabloda sansi bol olsun. Gecen yilin sürpriz dizisi.