Aksine her hafta olduğu gibi heyecandan yıkılıyor.Biraz göz gezdiriyorum da geçen sezonki heyecanı kalmamış dizinin.
Yarım saat izledim 2 klip, bir kahve nasıl yapılır dersi ve 4 tane de kopuk kopuk alakasız sahne vardı.Aksine her hafta olduğu gibi heyecandan yıkılıyor.![]()
Tam izlemediğin için normal. Yani en başından izleyen biri olarak kalitemiz de heyecanımız da bir an olsun düşmedi.Yarım saat izledim 2 klip, bir kahve nasıl yapılır dersi ve 4 tane de kopuk kopuk alakasız sahne vardı.![]()
Evet, Burcu yine yeteneğini gösterdi. Zamanında yetişseydi Yıldızlar Yarışıyor için de kullanabilirdim.
Ama Totalde 5 bile alamıyorEvet, Burcu yine yeteneğini gösterdi. Zamanında yetişseydi Yıldızlar Yarışıyor için de kullanabilirdim.![]()
Sorun yok. Yani genel olarak reytingler güzel gidiyor sen ona bak.Ama Totalde 5 bile alamıyorzirvede olmalıydı.
Yani bomboş gün değil elbet ama Show Haber bile 4,76 almışSorun yok. Yani genel olarak rytingler güzel gidiyor sen ona bak.![]()
Ne demek istedin bize?Yani bomboş gün değil elbet ama Show Haber bile 4,76 almış![]()
Show yayın sorumlusu da gelmişNe demek istedin bize?![]()