bi bunu öğrenmişsiniz sen sana ihanet eden seni satan arkandan konuşan vs. bi arkaşınla konuşurmusun? böyle bi olay olduğunda sana eskiden çok severdin arkadaşını noldu şimdi derse ne diyeceksinEskici çocuk değil yani niye kendi tarafıma çekeyim. Niye bir Zaman'lar Fethullah Gülen'i en çok savunanlar sizdiniz ne değişti
zaten öyle olur her önüne gelen idam mı edilecek sanıyorsun mesela özgecanı katleten şeref yoksunları darbeye kalkışan vatan hainleri ve onların başı falan idam edilecektirGelmeli ama tecavüzcüler, hainler ve bunun gibi ağır suç işleyenler idam edilmeli.
Beni kaale alıp almaman önemli değil ki Sadece merak ediyorum ve sordum yani. Yani açıkçası bu zamana kadar hiç kazık yemedim arkadaş çevremden o sebeple bilemiyorum. Ama hatayı kendimizde de aramamız gerekmiyor mu birazdabi bunu öğrenmişsiniz sen sana ihanet eden seni satan arkandan konuşan vs. bi arkaşınla konuşurmusun? böyle bi olay olduğunda sana eskiden çok severdin arkadaşını noldu şimdi derse ne diyeceksin
bu da o hesap hep aynı boş laflarla konuşmanız sizi kaale almamamızı sağlıyor
zaten öyle olur her önüne gelen idam mı edilecek sanıyorsun mesela özgecanı katleten şeref yoksunları darbeye kalkışan vatan hainleri ve onların başı falan idam edilecektir
Yok aga ya ne tarafi takiliyoruz biz tarafimiz belli siyasetle fazla ilgilenmem ama en mantikli tarafta oldugumu düsünüyorum@eskici aklınca seni kendi tarafına çekecek gelme oyuna sakın bu günde devletin ve hükümetin yanında olmayan beni gözümde farklı bişeydir
idam geri gelmeli tabi ki önce fetullah denen ... asacaksın sultanahmet meydanında
her önüne gelen asılmayacak tabi ki çok büyük suç işleyen ve vatana ihanet edenler asılacak
@Tolstoyevski yayın yasağı var konuşmuyor bu sebeple onun söyleyemediğini ben söyleyeyim rahatlasınYok aga ya ne tarafi takiliyoruz biz tarafimiz belli siyasetle fazla ilgilenmem ama en mantikli tarafta oldugumu düsünüyorum
@Tolstoyevski bu nese nerden geliyor herseye gülüyorsun bu arada mesajini bekliyorum yaz hadi bir dislike borcum var sana
Ne oldu neyin yayin yasagi bu,niye konusmuyor@Tolstoyevski yayın yasağı var konuşmuyor bu sebeple onun söyleyemediğini ben söyleyeyim rahatlasın
Kardeşim herhangi bir şekilde ceza veya bu konularda uzak tutulan birinin mesajını buraya yapıştırman doğru değil. O zaman ne önemi var aldığı cezanın? Forum kuralları ne diyorsa onu yapacaksın ve mesaj yapıştırma işlerini geçeceksin.@Tolstoyevski 'nin bu konu hakkında ki yorumu;
''Yıllarca vatana ihanetten ergenekonculara kesin suçtan ağırlaştırılmış müebbet verdiniz. Eğer idam olsaydı çoktan asılmışlardı. Fakat yıllar sonra gördük ki "Pardon" yanlışlık olmuş deyip serbest bıraktınız, suçsuzlarmış. Eğer idam olsaydı onları suçsuz yere idam edecektiniz ve suçsuz olduğu yıllar sonra ortaya çıkacaktı.
Sırf bu bile başlı başına ve tartışmaya gerek bile görmeksizin idama karşı olmak için yeterli ve kesin bir delildir. İster 3 yıl sürsün ister 5 yıl, yeri geldiğinde 10 yıl 15 yıl sonra suçsuzluğu ortaya çıkanları çok gördük. Suçsuz birini öldürmek şüphe yok ki bütün insanlığı öldürmek olacaktır.
Hükümetin hukuka darbe yapıp hukukun üstünlüğünü çiğnemesine, adaletin zerresinin olmamasına, muhalifleri asıp kesmekle tehdit edeceklerine girmiyorum bile. Uluslararası alanda itibarımızı gününüz şartlarından dolayı paramparça edecek, tam bir Ortadoğulu devlet görünümüne girecek olmamıza hiç girmiyorum. 100 sene önce 500 sene önce belki dünya şartları idamdan yanaydı ama günümüz sisteminde artık bu çoktan miladını doldurmuş bir anti demokratik harekettir.''
The Life of David Gale'i çok seven biri olarak senden beklemezdim.Tatlı su şirinliği yapmaya gerek yok. Devlete, vatana, millete, kültürümüze karşı geleni asacaksın. Tecavüzcü sapıkları asacaksın. Kanserli hücreleri kesip atacaksın. Bu kadar.
Tolstoyevski'nin aldığı herhangi bir ceza yok, kendi isteğiyle konuya mesaj yazmıyor.Kardeşim herhangi bir şekilde ceza veya bu konularda uzak tutulan birinin mesajını buraya yapıştırman doğru değil. O zaman ne önemi var aldığı cezanın? Forum kuralları ne diyorsa onu yapacaksın ve mesaj yapıştırma işlerini geçeceksin.
@Bully @Yiğitt @OzaN umarım bu konuda gerekeni yaparsınız. Öyle her kafasına esen böyle yaparsa kuralları koymanın bir anlamı ve mantığı olmaz.
Kendisi mesaj yazmama kararı aldı. Ceza yada konudan uzak tutulma yok. Keske olayı anlamadan önce birilerini yargılamaya kalkmasak.Kardeşim herhangi bir şekilde ceza veya bu konularda uzak tutulan birinin mesajını buraya yapıştırman doğru değil. O zaman ne önemi var aldığı cezanın? Forum kuralları ne diyorsa onu yapacaksın ve mesaj yapıştırma işlerini geçeceksin.
@Bully @Yiğitt @OzaN umarım bu konuda gerekeni yaparsınız. Öyle her kafasına esen böyle yaparsa kuralları koymanın bir anlamı ve mantığı olmaz.