İdam Geri Gelmeli Mi?

İdam Geri Gelmeli Mi?

• Evet, gelmeli!

Oy: 11 42.3%
  • Hayır, gelmemeli!

Oy: 15 57.7%

• Kullanılan toplam oy
    26

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
dd8d8614-319e-4063-ab20-13903be95aa2.jpg

Türkiye'de yaşanan son darbe girişimi ile 161 kişi şehit oldu, 1000'den fazla kişi yaralandı!

Hem Türkiye'yi, hem de Dünya'yı sallayan bu darbe girişimi sonucu ülkeden 'İdamı İstiyoruz' sesleri yükselmeye başladı. Cumhurbaşkanı'nın konuşması sırasında atılan sloganlara Erdoğan, 'Mesajınızı Aldık' diyerek cevap vermişti. Başbakan da bu sloganlar için 'Mesajınızı aldık, gereken neyse yapılacak' cevabı verdi. İdamın geri gelmesi gündemin ön sıralarında..

Peki sizce idam geri gelmeli mi, Türkiye'ye ne gibi getirisi olur? Cevaplarınızı bekliyoruz.​

Gelmemeli. İdamın kimseye faydası yok. Öldürülen kişi için de çok ağır bir ceza değil aslında her şeyden bir anda kurtulmak? Onun yerine tek kişilik hücrelerde kötü şartlarda müebbet vermek daha iyi bir ceza. Böylece ileride suçsuz olduğunun anlaşılması ya da cezayı verenlerin paralel çıkması vs ihtimaller olduğunda geriye alınması mümkün bir durum da olmuş olur.

Bizim ülkemize idam geri gelirse öncelikle idam edilecek kişiler sapıklık derecesinde körelmiş beyinlere sahip İslamcıların idam edilmesi gerekir ama onlara da kimse kıyamaz. :)

Gelmeli her önüne gelene degil ama agir suc isleyenlere uygulanmali ayrica çok iyi hatirliyorum daha düne kadar idam gelsin diye yalvaranlar vardi simdi onlar tabiki de gelmesin diyecekler nedeni ise hükümetin bu konuyu gerceklestirmeye calisacak olmasi sonucta amaclari baska hükümet ne yaparsa onlar tersini yapacak hükümet onlarin istedigi idami getirmis olmasin diye idam istemiyoruz diyecekler cünkü hükümet istediklerini yapmis olursa söyleyecek laf bulamazlar vs vs :D

Gelmeli her önüne gelene degil ama agir suc isleyenlere uygulanmali ayrica çok iyi hatirliyorum daha düne kadar idam gelsin diye yalvaranlar vardi simdi onlar tabiki de gelmesin diyecekler nedeni ise hükümetin bu konuyu gerceklestirmeye calisacak olmasi sonucta amaclari baska hükümet ne yaparsa onlar tersini yapacak hükümet onlarin istedigi idami getirmis olmasin diye idam istemiyoruz diyecekler cünkü hükümet istediklerini yapmis olursa söyleyecek laf bulamazlar vs vs :D
gelmemeli adalet zaten yok bence inci gündoğdu gelsin yönetime

bunda kurtlar vadisi sihirli annemi neden yazdığım yukardaki videoda pakizenin lafında annem kurtlar vadisi sihirli annem dedi adaleti ancak sihirli annem ve arka sokaklar sağlar @eskici @Harunnn60

Güldürdün yine. :F

Konuya gelince önceden gelsin isterdim ama böyle bir ortamda bu sisteme güvenmiyorum. Bu yargı sistemi filan düzelsin önce.
Sende mi brütüs :A bence idam gelsin fetoyu assinlar sonra tekrar kaldirsinlar :D

Aaa bu niye fetullah yazdi ya ben öyle yazmamistim fetullaha f e *t o demek yasak mi yani :F

Sen de bir anda hükümet yanlısı oldun :A

Sen de bir anda hükümet yanlısı oldun :A
Ne yapayim sinir ediyorlar beni normalde siyasetle hic isim olmazda sadece oy veririm o kadar bazi insanlar cok bos konusuyor arkadas bugün yapmayin bari bende sinirlendim iyice savunmaya basladim :A
Ya onun için çok kolay bir kurtuluş olur. :D Bence kesinlikle bu dünyada da azap çekmeli öyle kötü kişiler.
Aslinda dogru söyle birkac sene iskence yapsinlar sonra assinlar gece gece degisik iskence taktikleri geliyor zaten aklima :A

Ne yapayim sinir ediyorlar beni normalde siyasetle hic isim olmazda sadece oy veririm o kadar bazi insanlar cok bos konusuyor arkadas bugün yapmayin bari bende sinirlendim iyice savunmaya basladim :A

Aslinda dogru söyle birkac sene iskence yapsinlar sonra assinlar gece gece degisik iskence taktikleri geliyor zaten aklima :A
Sen farkını koy ortaya körü körüne bağlanacak birine de benzemiyon ondan söyledim. :A

Sen farkını koy ortaya körü körüne bağlanacak birine de benzemiyon ondan söyledim. :A
@eskici aklınca seni kendi tarafına çekecek gelme oyuna sakın :D bu günde devletin ve hükümetin yanında olmayan beni gözümde farklı bişeydir

idam geri gelmeli tabi ki önce fetullah denen ... asacaksın sultanahmet meydanında
her önüne gelen asılmayacak tabi ki çok büyük suç işleyen ve vatana ihanet edenler asılacak

@eskici aklınca seni kendi tarafına çekecek gelme oyuna sakın :D bu günde devletin ve hükümetin yanında olmayan beni gözümde farklı bişeydir

idam geri gelmeli tabi ki önce fetullah denen ... asacaksın sultanahmet meydanında
her önüne gelen asılmayacak tabi ki çok büyük suç işleyen ve vatana ihanet edenler asılacak
Eskici çocuk değil yani niye kendi tarafıma çekeyim. :) Niye bir Zaman'lar Fethullah Gülen'i en çok savunanlar sizdiniz ne değişti :)