İdam Geri Gelmeli Mi?

İdam Geri Gelmeli Mi?

• Evet, gelmeli!

Oy: 11 42.3%
  • Hayır, gelmemeli!

Oy: 15 57.7%

• Kullanılan toplam oy
    26
Tayyip gezide cemaatti suçlanmazken ben cemaate bela okumuş adamım. tayyip bu darbe konusunda Amerikayı (natoyu) suclamazken ben yıllardır cemaatin nato örgütü olduğunu yaziyorum.

Bak tayyip bizim arkamaizdan geliyor. En büyük örneği Davutoğlu herkes bilir Davut oğluna nasıl salladiğimi ne oldu görevden alindi.

Senin gibi beleşe kendimizi kulandırtmayiz cemaatin sol görünümlü hesaplarına beynizmizi satmayiz))) şu3 yılda büyük siyasi olaylarda cemaatten farklı ne fikir beyan ettin de konuşuyorsun)))

Islam konusunda tatbiki hiç bir şey ispat edemezsin iki üç trolün Islam konusundaki fikrini buraya yazmadan öteye gidecek hiç bir faaliyetin olmaz.

Ne demiş uğur mumcu bu ülkede insanların bilgileri olmadan fikirleri olur.

Kurani okuyup anlayacak kapasitesi olmayan insanlar Islami Arap dini olarak yaftaliyor

Daha Arap dini(bunun pataneti yaşar Nuriye ait)ile neyin kaset edildiğini bile bilmiyon gelmiş troll yapiyon
Ve gooooolllll :A

@xemrexxx kendisi has Fetöcü ya seni de öyle sanıyor he he de geç :A

Ben Fetullah-yla bağımlı 10yil önce cemaatin ne olduğunu anlamisim gezi süreciyle de gider bela okumuşum (17 aralık degil).

Sen 3 yıldır Fetullah-nun Twitter trollü oldun ve hala ne yaptığının farkında değilsin)))
.bak Fethullah diyor ki bu darbe tiyatro sen 4gundur bununla ilgili yalan haberleri buraya ekliyon. Fethullah seni iyi kulaniyor beleşe ustelik)))

Demek ki gerçek cemaatçi kim mis))))

Sen şuan ne yaptığını bilmeyen birisin okuduğunu nasıl ankayacagin.

Yazdıklarını ispatla bu din Arapların dini olduğunu ispatla. sadece ispatlaya bileceğin yanlış anladığın olabilir))))
Ama bu gidişle halime sultan gibi birisin darbesine uğrarsız yada safiye sultan gibi

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha geniş düşün. darbe olmasi arkadan güç olması lazim
Gönderme yaptım köseme

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Darbe konusuna arka sokaklarda işliyor
Ve devam edicek gibi yakaladı savcı serbest bıraktı baskı gelince yukardan
Faruk mitçi ama askerle çalışıyor
Rıza baba ve ekibide halk için çalışıyor
Dedi ki bir fragmanda orta doğudaki bir operasyona kıymetli devletimizin derin işleri ipi sizin elinizde olur nereye derseniz oraya gider demişti ama faruk öyle değil onun derdi azmiyi bitirmek mesut örgütün parasını yaktı tamamını 5 milyon doları yaktı

Son düzenleme: