Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

Hem asist hem gol attı ilk yarıdan itibaren ovuyorum adamı adam göreveni tam lakiyla yaptı hatta bir ara kale önüne gelip adama basıp top kaptı kendine atılan tüm hava toplarında etkindi yüksek topları ikinci golde olduğu gibi indirdi.. Bir forwet daha ne yapsın anlamadım.. Burak hayatında top indirip top saklamış mi bu maç çok çok iyiydi
fena değildi ama emre mor daha iyiydi. burak işte diğer maç yine saç baş yoldurur

Şaka maka çıktık gruptan. Daha da Oğuzhan, Olcay, Cenk falan demeyin Beşiktaşlı topçular balon. Bir ara Oğuzhan etkili oynasın diye etrafına Olcay'ı ve Cenk'i koyacaksın diyorlardı. :D

herkesin affına sığınıyorum kimse üstüne alınmasın sakın ama fatih terim in bi ton başarısına rağmen bal falan diyen ergenler NET gerizekalıdır :d

İmparator bilmiyor bunlar biliyor aga
ya çoluk çocuğun şu adamı çok biliyormuşçasına eleştirmesine hastayım :D peygamber değil tabi ki eleştirilecek yanları var ama futboldan çakmıyor ballı diyen ergenler beni deli ediyor :D

oha terim trt ye posta koydu ne oldu ki devletin kanalı 😱 keşke böyle demeseydi trt halkın kanalı

ne oldu ki böyle dedi
Tarihçi var bir tane eleştirmiş bilerek yeniliyorlar diye Terim istifa etmeli falan.
ClaotkcWQAAVCmt.jpg

Senin yaşından fazla benim futbol oynamışlığım ve izlemişliğim var. Hayatta da hiç ukalalıklarım yoktur. Bir şeyi bilmiyorsam bilmiyorum derim. Mesela teknelojiden hiçbir şey anlamam, en ufak bir şeyde bile senden yardım isterim ve sen de sağolasın yardımcı olursun. Şimdi bunları bir kenara koyarsak. En başından beri Karadağ, Slovenya ve İngiltere hazırlık maçları yorum konusu orada duruyor ne diyordum ben?

Kanatlar da Volkan Şen ve Emre Mor gibi hızlı ve asıl mevkisi kanat olan oyuncuların forma giymesi, orta göbekte de Mehmet Topal, yanına hocaya kalmış gibi düşünüyorsa Selçuk, Ozan, Oğuzhan. Önlerinde forvet arkası Hakan veya Arda.

Eee ne oldu bugün maçı nasıl kazandık? :)
Buragi ikinci yarı çıkaracaktin yahuu ozana giydiriyordun Caner ve gökhanı savunuyordun bugün de gökhanın köşesi yol geçen hanıdı. Topal zayıf takımlar sorun çıkarmıyor faydalı oluyor ama Ingiltere maçında döküldü topal her zaman kötü olmayabiliyor.. Sen futbolu sadece forwette ibaret saniyorsun ondan anlamiyorsun işte)))

su akıyor resmen benden :D hee birde @MEnes 2. gol sana gelsin :) ozan müthiş oynadı 3 maçtada helal olsun
Attığı gol beni enterese etmiyor. Bir zahmet atsın atmasaydı asıl sağlam sayacaktım. Ki golü atana kadar da saydım yine. Tekrar söylüyorum Ozan Tufan bu takımın 11 oyuncusu değildir. Mehmet Topal orada oynasaydı herkes yerinde oynasaydı ilk 2 maçı bu şekilde kaybetmez, puan veya puanlar alabilirdik.