Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

Baya şaşırdım yenmemize ve çok mutlu oldum. Gruptan çıkmamız için şanslar neler, ne ihtimal olması lazım turu geçmemiz için @EFE UYSAL @sürgünüm ?
İtalya ve Belçika yenilmez ise, ya da Portekiz, Macaristan'a yenilirse.. Bir üst turdayız..

En net bilgi. :)

90 dakka top oynasam anca bu kadar terlerdim su gibi oldum son yarım saati zaten ayakta izledim Allah ım şükürler olsun Fatih hoca Allah ına kurban senin aldığın paralar kuruşu kuruşuna ananın ak sütü gibi helal olsun. Sen bu millete en büyük zaferleri yaşatıyorsun hee yine elenebiliriz belli olmaz ama bu heycan bile yetti be yetti

beyler imparatorun basın toplantısı başlayınca hber verirmisiniz mutlaka izlemem lazım şovunu

su akıyor resmen benden :D hee birde @MEnes 2. gol sana gelsin :) ozan müthiş oynadı 3 maçtada helal olsun

Sadece Adama pirim vermemişler ona rağmen sahanın en iyisidi emre ile hala laf sokuyorsun))
6,5 milyon Euro net maaş alıyor Çin'de. Alacağı primi düşüneceğine önündeki maça bakmalıydı. Şimdi Çek maçı kazanıldığına göre hakkı var primini isteyebilir. Yani her şeyin bir zamanı var Hamza.

90 dakka top oynasam anca bu kadar terlerdim su gibi oldum son yarım saati zaten ayakta izledim Allah ım şükürler olsun Fatih hoca Allah ına kurban senin aldığın paralar kuruşu kuruşuna ananın ak sütü gibi helal olsun. Sen bu millete en büyük zaferleri yaşatıyorsun hee yine elenebiliriz belli olmaz ama bu heycan bile yetti be yetti
:A alemsin aga sende ki imparator aşkıda takdire şayan

olcay topla gidemiyor nasıl bjk ve milli takıma akdar yükseldiğini anlamadığım adamlardan biri

biz bitti demeden bitmezzzzzzzz :D