Adam bunları demiş tarihçi ondan.Hocam sinirlenmiş belli aga acaba kime sinirlenmiş.
Adam bunları demiş tarihçi ondan.Hocam sinirlenmiş belli aga acaba kime sinirlenmiş.
ya bırak aga 3 maçın en iyi adamı boş konuşuyorsun cevap vermicem takıntın varsa beni bağlamaz futbol konuşalım takıntılarını değilAttığı gol beni enterese etmiyor. Bir zahmet atsın atmasaydı asıl sağlam sayacaktım. Ki golü atana kadar da saydım yine. Tekrar söylüyorum Ozan Tufan bu takımın 11 oyuncusu değildir. Mehmet Topal orada oynasaydı herkes yerinde oynasaydı ilk 2 maçı bu şekilde kaybetmez, puan veya puanlar alabilirdik.
Konusunu sen yazmadan önce açmışım.
kim bu adam ya git dersini anlat boş boş konuşmuş hoca haklıymış demekAdam bunları demiş tarihçi ondan.
Bir kişi daha gitti yine Fiko pisliği o mali krizdeki gs bile aldı bizden çekip küfrü yedi yine ))Konusunu sen yazmadan önce açmışım.
Fatih hoca yerinde olsam bende sinirlenirim .Herkes eleştiri yapabilir ama sınırını bilmesi lazım .Adam bunları demiş tarihçi ondan.
Tarihçi birde eleştiriyor ona ne.Fatih hoca yerinde olsam bende sinirlenirim .Herkes eleştiri yapabilir ama sınırını bilmesi lazım .
Takıntı değil biz burada sayfalarca taktik analiz yaptık. Boş konuşmuyorum, bir şeyleri görüp de konuşuyorum. Ozan Mehtem Topal - Oğuzhan veya Mehmet Topal - Selçuk ikilisini bozduğu için takımı da bozdu. Kimse yerinde oynamadı onun yüzünden. Geçelim o işleri, yok en iyiymiş yok bilmem neymiş. Normal çıkması gereken taktikte çıksaydı Fatih Terim asla ve asla bu kadar ezilmezdik ilk iki maçta.ya bırak aga 3 maçın en iyi adamı boş konuşuyorsun cevap vermicem takıntın varsa beni bağlamaz futbol konuşalım takıntılarını değil
he he ispanyayla hırvatlardan puan alırdın
ayy banamı soruyorsun ne dediğinden bile haberim yok şuanşimdi biz gruptan çıkarsak gallerlemi fransaylamı eşleşiyoruz büyük ihtimalle galler diyorlar öyle olursa süper olur fransa evsahibi takım onu yenmek imkansız hatta normal oyunla yenmeye çalışsak bile hakemler izin vermez evsahibi her zaman kollanır
aşağıda ihtimaller sıralanmış ben hiç bişey anlamadım siz bişey anlarsanız banada anlatın @sürgünüm @MEnes @Doğu @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz ?
HANGİ DURUMLARDA HANGİSİYLE EŞLEŞİLİYOR
Türkiye en iyi 3. ler arasında yer almayı başarıp gruptan çıkarsa rakibi Galler ya da Fransa olacak. Peki hangi durumda Fransa'yla, hangi durumda Galler'le eşleşeceğiz. İşte o ihtimaller:
FRANSA'YLA EŞLEŞMEK İÇİN SENARYOLAR
Türkiye'nin Fransa'yla eşleşebilmesi için en iyi 3.lerin aşağıdaki grup kombinasyonlarından çıkması gerekiyor.
A B D E (Arnavutluk, Slovakya, Türkiye, İsveç ya da İrlanda)/
A B D F (Arnavutluk, Slovakya, Türkiye, F Grubu'ndaki herhangi bir takım)
GALLER'LE EŞLEŞMEK İÇİN SENARYOLAR
Türkiye'nin Galler'le eşleşebilmesi için en iyi 3.lerin aşağıdaki grup kombinasyonlarından çıkması gerekiyor.
A B C D (Arnavutluk, Slovakya, Kuzey İrlanda, Türkiye)/
B C D E (Slovakya, Kuzey İrlanda, Türkiye, İsveç ya da İrlanda)/
GALLER'LE EŞLEŞMEK İÇİN SENARYOLAR 2
B C D F (Slovakya, Kuzey İrlanda, Türkiye, D Grubu'ndaki herhangi bir takım)/
B D E F (Slovakya, Türkiye, İsveç ya da İrlanda, D Grubu'ndaki herhangi bir takım)
EN OLASI İHTİMAL GALLER
Türkiye'nin bu senaryolar içinde şu anki puanlara bakıldığında içinde yer alması beklenen olasılığı en yüksek senaryonun BCDF olduğunu söyleyebiliriz. Yani Türkiye Çek Cumhuriyeti karşısında istediği sonucu elde eder ve diğer gruplarda da istenen skorlar alınırsa Türkiye ikinci turda büyük bir ihtimalle Galler'le eşleşecek.
Sen de az değilsin ha? Daha sen @MEnes geçtiğimiz gün konuştuk Serdar'ı. Neler konuştuğumuzu da sen yazarsın artık.
Galler gelecek rakip olarak çıkarsak rahat olşimdi biz gruptan çıkarsak gallerlemi fransaylamı eşleşiyoruz büyük ihtimalle galler diyorlar öyle olursa süper olur fransa evsahibi takım onu yenmek imkansız hatta normal oyunla yenmeye çalışsak bile hakemler izin vermez evsahibi her zaman kollanır
aşağıda ihtimaller sıralanmış ben hiç bişey anlamadım siz bişey anlarsanız banada anlatın @sürgünüm @MEnes @Doğu @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz ?
Türkiye en iyi 3. ler arasında yer almayı başarıp gruptan çıkarsa rakibi Galler ya da Fransa olacak. Peki hangi durumda Fransa'yla, hangi durumda Galler'le eşleşeceğiz. İşte o ihtimaller:
Türkiye'nin Fransa'yla eşleşebilmesi için en iyi 3.lerin aşağıdaki grup kombinasyonlarından çıkması gerekiyor.
Türkiye'nin Galler'le eşleşebilmesi için en iyi 3.lerin aşağıdaki grup kombinasyonlarından çıkması gerekiyor.
B D E F (Slovakya, Türkiye, İsveç ya da İrlanda, D Grubu'ndaki herhangi bir takım)
EN OLASI İHTİMAL GALLER
Türkiye'nin bu senaryolar içinde şu anki puanlara bakıldığında içinde yer alması beklenen olasılığı en yüksek senaryonun BCDF olduğunu söyleyebiliriz. Yani Türkiye Çek Cumhuriyeti karşısında istediği sonucu elde eder ve diğer gruplarda da istenen skorlar alınırsa Türkiye ikinci turda büyük bir ihtimalle Galler'le eşleşecek.
Koskoca ülkeyi bir gecede istatistik profesörü yaptılar yazıklar olsunşimdi biz gruptan çıkarsak gallerlemi fransaylamı eşleşiyoruz büyük ihtimalle galler diyorlar öyle olursa süper olur fransa evsahibi takım onu yenmek imkansız hatta normal oyunla yenmeye çalışsak bile hakemler izin vermez evsahibi her zaman kollanır
EN OLASI İHTİMAL GALLER
diyorumki gallerli oğlanlarmı daha yumoş yoksa fransız oğlanlarmı daha yumoş ona göre hangi yumoşlarla oynarsak şansımız daha yaver gider sence )ayy banamı soruyorsun ne dediğinden bile haberim yok şuan
galler gelirse yeneriz galler kontratakla kazandı aynı futbolu bize karşı oynamaları imkansız ama fransa gelirse zaten şimdiden umudu keselim yedirmezler bizeGaller gelecek rakip olarak çıkarsak rahat ol
galler neresi bee tahmin yparkende karşıma çıktılar tuhaf bir ülke galler olsundiyorumki gallerli oğlanlarmı daha yumoş yoksa fransız oğlanlarmı daha yumoş ona göre hangi yumoşlarla oynarsak şansımız daha yaver gider sence )
Biz hiçbiriyle eşleşmek istemiyoruz ne alaka eşleşmek için diyorKoskoca ülkeyi bir gecede istatistik profesörü yaptılar yazıklar olsun
Sen de her şeye atlama. Serdar'a 5 milyon Euro saçacak paramız yok. Yıldırım Demirören zamanında saçtığı için burnumuz b.ktan çıkmıyor. Sokağa atılacak paramız mı var, yılın yarısını sakat geçiren adam için.Bir kişi daha gitti yine Fiko pisliği o mali krizdeki gs bile aldı bizden çekip küfrü yedi yine ))