Kurtlar Vadisi Pusu 300.Bölüm Yorumları (Sezon Finali)

Açık söyleyeyim ben bu kadarını beklemiyordum. :A Apaçık bir şekilde rezil rüsva edilmiş bir sezonun katmer katmer üstünde bir sezon finaliydi. En sonda voleyi vurup gönül telimize dokundular. Eskileri de yâd etmiş olduk tabii Görkem'e yapılan vefasızlığı görmedim değil.
aynen son sahneler mest etti valla ne yalan söylim :D kendimi sövmeye hazırlamıştım olmadı :D
aga o konudaki düşüncelerimi biliyosun ama burda olay farklı gölgenin öldürdüklerini gösterdiler sadece pusatı tilki öldürmüştü o ayrımı yapmak lazım

akifleri görmek güzeldi ama görkem sevindiğe yağılan vefasızlık bu sahneye etkilenmemi engelliyor bu çocuk ne yaptı size pusatı neden göstermediniz o sahnede 😵

canım pusatı tilki öldürdü biliyosun o yüzden göstermediler bende burda vefasızlık
görmüyorum ki intikamı alındı biliyosun bunu😉

aynen son sahneler mest etti valla ne yalan söylim :D kendimi sövmeye hazırlamıştım olmadı :D
aga o konudaki düşüncelerimi biliyosun ama burda olay farklı gölgenin öldürdüklerini gösterdiler sadece pusatı tilki öldürmüştü o ayrımı yapmak lazım

ee takasım yeni sezonda devam ediyoruz o zaman diziye değilmi:D

Şimdi yeni sezona sadece Polat, Cahit, Erhan, Zeynep, Yusuf, Safiye, Elif ve Kenan mı kaldı 😱

Şu Yusuf torpilinden gerçek hayatta bende istiyorum :)))))
fehmi öğrendi gerçeği ee pusatta gitti karunlarda gitti seneye asya ve yusuf tamamen polata bağlı olucak mutlu bir aile tablosu olucakki durum buna işaret çünkü artık asyayla yusufun polat dısında gideceği bir yer kalmadı birisi tapınakcılardan biriside cici babasından sutlandı geriye kaldı polat :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking