Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok abi ölmediYusuf şimdi öldü mü bana cevap verin![]()
aynen son sahneler mest etti valla ne yalan söylimAçık söyleyeyim ben bu kadarını beklemiyordum.Apaçık bir şekilde rezil rüsva edilmiş bir sezonun katmer katmer üstünde bir sezon finaliydi. En sonda voleyi vurup gönül telimize dokundular. Eskileri de yâd etmiş olduk tabii Görkem'e yapılan vefasızlığı görmedim değil.
sen de ona mı takıldın başkan tabiki ölmediYusuf şimdi öldü mü bana cevap verin![]()
akifleri görmek güzeldi ama görkem sevindiğe yağılan vefasızlık bu sahneye etkilenmemi engelliyor bu çocuk ne yaptı size pusatı neden göstermediniz o sahnede 😵
Abi İhtiyarları getiriyorlar Fehmi ölürken İhtiyarlara savaş açtıYusuf'un ölmediği sezon finaline iyi demem![]()
yok be abi nerdeeeeYusuf şimdi öldü mü bana cevap verin![]()
başka sallama geçen dediğin hatırlatırım sana şimdi burda ifşa etmiyeyimYusuf'un ölmediği sezon finaline iyi demem![]()
aynen son sahneler mest etti valla ne yalan söylimkendimi sövmeye hazırlamıştım olmadı
aga o konudaki düşüncelerimi biliyosun ama burda olay farklı gölgenin öldürdüklerini gösterdiler sadece pusatı tilki öldürmüştü o ayrımı yapmak lazım
Şu Yusuf torpilinden gerçek hayatta bende istiyorumsen de ona mı takıldın başkan tabiki ölmedi
durmak yok yola devamee takasım yeni sezonda devam ediyoruz o zaman diziye değilmi![]()
Seni bekliyorum ifşa et benibaşka sallama geçen dediğin hatırlatırım sana şimdi burda ifşa etmiyeyim![]()
Hemen sattı beni bakdurmak yok yola devam![]()
fehmi öğrendi gerçeği ee pusatta gitti karunlarda gitti seneye asya ve yusuf tamamen polata bağlı olucak mutlu bir aile tablosu olucakki durum buna işaret çünkü artık asyayla yusufun polat dısında gideceği bir yer kalmadı birisi tapınakcılardan biriside cici babasından sutlandı geriye kaldı polatŞu Yusuf torpilinden gerçek hayatta bende istiyorum))))
Valla aga yeni sezonun durumuna göre ben devam edebilirim ama ilk saçmaladıklarında bırakırımHemen sattı beni bak@Çiğdem- ve ben yıkılmaz son kaleyiz
Direne direne kazanacağız
Ha bi de @batuhankaralar var![]()