Tek kelime ile vefasızlık başka birşey değil.akifleri görmek güzeldi ama görkem sevindiğe yağılan vefasızlık bu sahneye etkilenmemi engelliyor bu çocuk ne yaptı size pusatı neden göstermediniz o sahnede 😵
Pusatı öldüren Tilki Andre idi. Kgt ve diğerlerini Gölge öldürdü ondan dolayı gösterilmedi.akifleri görmek güzeldi ama görkem sevindiğe yağılan vefasızlık bu sahneye etkilenmemi engelliyor bu çocuk ne yaptı size pusatı neden göstermediniz o sahnede 😵
Aga bence artık teröre girmeliler. Tapınakçıların kökünü kazıdı daha Amon gelecekse gelsin ama şu konsept artık değişsinGelecek sezon bambaşka olacak. AmonRa - İhtiyarlar
Pusatı öldüren Tilki Andre idi. Kgt ve diğerlerini Gölge öldürdü ondan dolayı gösterilmedi.
pusatıda oraya gömmüş olsa en azından göstermeleri alzımdı bunu vefasızlık dısında ben adlandırmam gölgenin öldüğü sahne hiç etkilenmedim çünkü fragmanın son sahnesi olmasını istemiyordum polatın gölgeyi öldürceğini biliyorduk süpriz olan karunlarıda öldürdü orası hoşuma gitti ve son sahnede akifleri güzel kurgulamışlar haklarını teslim etmek lazım ama onuda pusatla yarım bırakmıslar bu anlattığım 2 sahne dısındada koca sezonda birşey yoktu sanki normal bir bölüm izledik yazanlar yakısıtırıyorsa vadiye daha bana söz söylemek düşmez bu son izlediğim bölümdü yeni sezonla alakalı tek olumsuz düşüncem izleyen arkadaşlara saygımdan olmucak takip edicek arkadaşalrda var izlemediğim sürece daha eleştiri yapmıcam onların hatrına benden bukadar 🙂Tek kelime ile vefasızlık başka birşey değil.
pusat a gelen e kadar abdülhey memati efsaneleri var ama o sahnede gölge nin öldürdükleri vardı hüsnü hariç kgt ekibi diyebilrizAçık söyleyeyim ben bu kadarını beklemiyordum.Apaçık bir şekilde rezil rüsva edilmiş bir sezonun katmer katmer üstünde bir sezon finaliydi. En sonda voleyi vurup gönül telimize dokundular. Eskileri de yâd etmiş olduk tabii Görkem'e yapılan vefasızlığı görmedim değil.
Aynen bende artık konseptin degismesini istiyorum ama olacaksa kanal ile senaristlerin degismesi sart. O eski Kurtlar Vadisi gözü lazım bizeAga bence artık teröre girmeliler. Tapınakçıların kökünü kazıdı daha Amon gelecekse gelsin ama şu konsept artık değişsin![]()