Kurtlar Vadisi Pusu 300.Bölüm Yorumları (Sezon Finali)

akifleri görmek güzeldi ama görkem sevindiğe yağılan vefasızlık bu sahneye etkilenmemi engelliyor bu çocuk ne yaptı size pusatı neden göstermediniz o sahnede 😵

Yüzlerce bölüm bizlerlerle olan tüm izleyicilerimize, emeği geçen herkese teşekkürler!

#KurtlarVadisiPusu300 https://t.co/NdO3CjDOIc
a0a0d95baf3df768e11bc5e9abe885da.jpg

Açık söyleyeyim ben bu kadarını beklemiyordum. :A Apaçık bir şekilde rezil rüsva edilmiş bir sezonun katmer katmer üstünde bir sezon finaliydi. En sonda voleyi vurup gönül telimize dokundular. Eskileri de yâd etmiş olduk tabii Görkem'e yapılan vefasızlığı görmedim değil.

Pusatı öldüren Tilki Andre idi. Kgt ve diğerlerini Gölge öldürdü ondan dolayı gösterilmedi.
Tek kelime ile vefasızlık başka birşey değil.
pusatıda oraya gömmüş olsa en azından göstermeleri alzımdı bunu vefasızlık dısında ben adlandırmam gölgenin öldüğü sahne hiç etkilenmedim çünkü fragmanın son sahnesi olmasını istemiyordum polatın gölgeyi öldürceğini biliyorduk süpriz olan karunlarıda öldürdü orası hoşuma gitti ve son sahnede akifleri güzel kurgulamışlar haklarını teslim etmek lazım ama onuda pusatla yarım bırakmıslar bu anlattığım 2 sahne dısındada koca sezonda birşey yoktu sanki normal bir bölüm izledik yazanlar yakısıtırıyorsa vadiye daha bana söz söylemek düşmez bu son izlediğim bölümdü yeni sezonla alakalı tek olumsuz düşüncem izleyen arkadaşlara saygımdan olmucak takip edicek arkadaşalrda var izlemediğim sürece daha eleştiri yapmıcam onların hatrına benden bukadar 🙂

son sahne çok iyi düşünülmüş uygulanmış çok duygulandım

vay be müthişti sonu beğendim valla helal olsun hele o son sahne mest etti beni
akif reisi çok özledim ulan reis yine hafif sırıtır şekilde bakıyordu :D

pusat öldü intikamı alındı tilkiden
kgt ve deli hüsnü öldü intikamı alındı bu konuda bir ayrımcılık yok

Açık söyleyeyim ben bu kadarını beklemiyordum. :A Apaçık bir şekilde rezil rüsva edilmiş bir sezonun katmer katmer üstünde bir sezon finaliydi. En sonda voleyi vurup gönül telimize dokundular. Eskileri de yâd etmiş olduk tabii Görkem'e yapılan vefasızlığı görmedim değil.
pusat a gelen e kadar abdülhey memati efsaneleri var ama o sahnede gölge nin öldürdükleri vardı hüsnü hariç kgt ekibi diyebilriz

Aga bence artık teröre girmeliler. Tapınakçıların kökünü kazıdı daha Amon gelecekse gelsin ama şu konsept artık değişsin :)
Aynen bende artık konseptin degismesini istiyorum ama olacaksa kanal ile senaristlerin degismesi sart. O eski Kurtlar Vadisi gözü lazım bize

hiç değilse erhan ı kaybetmedik valla çok korktum ona bişey olacak diye
yav en azından deli hüsnü ölmeseydi çok güzel olacaktı be. bakalım yeni sezonda takviyeler ve konsept nasıl olacak

bu sezon finali 10.sezondan sonraki en iyi sezon finaliydi diyebiliriz sonları çok iyiydi

Ha bu arada Görkemin gösterilmeyişinin nedeni kabrinin orda olmayışı olabilir. Ordakileri Gölge katlettiği için onları gösterdiler Sezarın hakkı Sezara. Ben de eleştiriyorum vefasızlığı ama bu ayrıntıyı da görmezden gelemem. Kaldı ki Pusatın intikamı alınmıştı.

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking