gelecek sezon yusufun neler yaptığını @china_shangai abişkomdan isticem vadisiz geçen hayatımda bana yusufun naptıklarını haftalık anlatır inş
Ben öyle dediklerinde gülüyorum zaten 🙂 aynen dediğin gibi@Doğu @takas aga ben Vadiyi bırakırım siz bırakamazsınız [emoji2] siz bu işi ne sanıyorsunuz? İlk bölümden beri izlediğiniz diziyi bir anda bırakamazsınız açık ve net [emoji2] @batuhankaralar sende bunlara dahilsin [emoji2]
Akşam son sahnelerini tekrardan izleyip geniş bir yorum yapayım [emoji2]
Yeni sezonda izleyecek misin
Dönerse varya efsane olur İnşallah döner büyük etki yaparızHakan Boyav ( Kara ) Vadi'ye tekrar dönme şansının oldugunu ve dönmek istedigini belirtti, hadi bakalım teklif bekliyor Hayırlısı dönerse efsane olur.
o istiyorda bekliyorda daha çok beklerHakan Boyav ( Kara ) Vadi'ye tekrar dönme şansının oldugunu ve dönmek istedigini belirtti, hadi bakalım teklif bekliyor Hayırlısı dönerse efsane olur.
Hakan Boyav ( Kara ) Vadi'ye tekrar dönme şansının oldugunu ve dönmek istedigini belirtti, hadi bakalım teklif bekliyor Hayırlısı dönerse efsane olur.
Dönmesini bende isterimde nasıl olacak kara karakteri öldü gömüldüğünü
falanda gösterdiler nasıl olacak ki o
Kara bu Bir anda ortadan kaybolmayı seviyor, Üstelik ölürken üstünde çelik yelek vs olmuş olabilir
Kara bu Bir anda ortadan kaybolmayı seviyor, Üstelik ölürken üstünde çelik yelek vs olmuş olabilir
dönerse efsane değil saçmalık olur herkes çok seviyordu karakteri ama egosuna yenik düşüp diziden çıktı hemde delik deşik edilerek. geçti bolu pazarı öyle bir ihtimal yokHakan Boyav ( Kara ) Vadi'ye tekrar dönme şansının oldugunu ve dönmek istedigini belirtti, hadi bakalım teklif bekliyor Hayırlısı dönerse efsane olur.
bölüm resmi hesapta süper izleniyor 2 günde 1 milyon 300 bin olmuş
dönerse efsane değil saçmalık olur herkes çok seviyordu karakteri ama egosuna yenik düşüp diziden çıktı hemde delik deşik edilerek. geçti bolu pazarı öyle bir ihtimal yok
hakan boyav kendisi çıkmak istedi alakası yokDiziden çıkma konusu Hakan Boyav'a bağlı birşey değil Biliyorsun genelde Vadi'de sevilen karakterler yollanıyor. Yusuf saçmalığı olacagına bu olsan çok daha iyi Zaten Azra,Yusuf, Kenan ve Asya ile yeteri kadar saçmalık yaşadık