aga son sahneleri çok beğendim ölenlerde sevdiğim kimse yok. gidişata göre yusuf zeynep falanda ilk bölümlerde gidecek ihtiyarların adı falanda geçti ümitlendim yeniden hadi bakalımHemen sattı beni bak@Çiğdem- ve ben yıkılmaz son kaleyiz
Direne direne kazanacağız
Ha bi de @batuhankaralar var![]()
Hemen sattı beni bak@Çiğdem- ve ben yıkılmaz son kaleyiz
sezon finalinin bari sons ahnesi iyi olsun buna tatmin olmamı beklemeyin kaldıkı onuda kinlerine yenik düşüp hakkıyla yapamadılar bomboş bir bölümdü aa sende dönebilirsin istersen ama ben kız olduğum halde sözümden dönmücemHemen sattı beni bak@Çiğdem- ve ben yıkılmaz son kaleyiz
pusatıda oraya gömmüş olsa en azından göstermeleri alzımdı bunu vefasızlık dısında ben adlandırmam gölgenin öldüğü sahne hiç etkilenmedim çünkü fragmanın son sahnesi olmasını istemiyordum polatın gölgeyi öldürceğini biliyorduk süpriz olan karunlarıda öldürdü orası hoşuma gitti ve son sahnede akifleri güzel kurgulamışlar haklarını teslim etmek lazım ama onuda pusatla yarım bırakmıslar bu anlattığım 2 sahne dısındada koca sezonda birşey yoktu sanki normal bir bölüm izledik yazanlar yakısıtırıyorsa vadiye daha bana söz söylemek düşmez bu son izlediğim bölümdü yeni sezonla alakalı tek olumsuz düşüncem izleyen arkadaşlara saygımdan olmucak takip edicek arkadaşalrda var izlemediğim sürece daha eleştiri yapmıcam onların hatrına benden bukadar 🙂
haklısın abi çok üst düzey değildi ama son bölüm çok iyiydi müzikler falan ve kgt nin ruhları iyiydiKusura bakmayın ama ben hiç beğenmedim sezon finalini![]()
sezon finalinin bari sons ahnesi iyi olsun buna tatmin olmamı beklemeyin kaldıkı onuda kinlerine yenik düşüp hakkıyla yapamadılar bomboş bir bölümdü aa sende dönebilirsin istersen ama ben kız olduğum halde sözümden dönmücem![]()
özellikle karuna çok sevindim sonunda kurtulduk300. bölümde ölenler ;
1 Ozi
2 Fehmi
3 Gölge
4 Rose
5 Karun
6 Ariel
Algis ?
bu sezonda ne karekter öldü arkadaş nerdeyse adam kalmadı gerçekten olacak şey değil
Yine de bir nezaket olsun diye Pusat'ın mezarına gidebilirlerdi ki cenaze bile yapmayan dizi bunu mu düşünecek? Bence öyle bir sahne yapıp yeniden Çakır'ı hatırlatmak istemediler ve bu yüzden Pusat'ı Abdülhey gibi atladılar.Pusatı bende severdim ama Polat, Gölgeyi öldürdüğü için oraya gitti. Zaten daha öncede Gölge ile oraya gitmişti.
Diğer bölümleri bilmemde bu sezon finali Allah var çok ama çok iyiydi özellikle son sahnelerini açık ve net söylüyorum ağzım açık izledim. En son Maskeli Sezonu böyle izlemiştim.
Aldığın karar hakkında hayırlı olsun [emoji2] ne diyeyim.
Pusatı bende severdim ama Polat, Gölgeyi öldürdüğü için oraya gitti. Zaten daha öncede Gölge ile oraya gitmişti.
Diğer bölümleri bilmemde bu sezon finali Allah var çok ama çok iyiydi özellikle son sahnelerini açık ve net söylüyorum ağzım açık izledim. En son Maskeli Sezonu böyle izlemiştim.
Aldığın karar hakkında hayırlı olsun [emoji2] ne diyeyim.
o karun ve akifleri gördüğümüz kısaca son sahne dısında bomboş bir sezon finaliydi normal bölümmü izliyoruz biz son sahneyle tatmin olalım kaldıkı vadinin sezon finalinin son sahneside bir zahmet etkielyici bitsin son sahne iyi diye ben bomboş bölüme iyi diyemem sezon finalinin son sahneside zaten bir zahmet iyi olsun görkem vefasızlığıda işin ayrı noktası ama senin bırakmandan vazgeçmene sevindim @Doğu ve benim yerimede izle
yok sen hatırladıysan sorun yokzamanı gelince belki söylerizSeni bekliyorum ifşa et beni![]()
pusata yapılan haksızlık üzerine hakaretlerle dolu mesajlarım var ama burda olay farklı dikkat edersen mezardakiler sadece gölgenin öldürdükleriydi. polatta gölgeyi öldürüp intikamını aldı ordakilerin pusatla olayın alakası yok. pusatın intikamı anında alındı zatensezon finalinin bari sons ahnesi iyi olsun buna tatmin olmamı beklemeyin kaldıkı onuda kinlerine yenik düşüp hakkıyla yapamadılar bomboş bir bölümdü aa sende dönebilirsin istersen ama ben kız olduğum halde sözümden dönmücem![]()
Olsa tabi ki iyi olurdu aga ona sözümüz yok ama adamlar göstermedi yapacak bir şey yok.Yine de bir nezaket olsun diye Pusat'ın mezarına gidebilirlerdi ki cenaze bile yapmayan dizi bunu mu düşünecek? Bence öyle bir sahne yapıp yeniden Çakır'ı hatırlatmak istemediler ve bu yüzden Pusat'ı Abdülhey gibi atladılar.
Bombayı tahmin ettim ama heyecandan yazamadım [emoji17]aynen bende heyecanla izledim hele polatı karunun olduğu yeri patlatınca
üstelik ariel in elindeymiş 😱 aha böyle oldum valla
Yine de bir nezaket olsun diye Pusat'ın mezarına gidebilirlerdi ki cenaze bile yapmayan dizi bunu mu düşünecek? Bence öyle bir sahne yapıp yeniden Çakır'ı hatırlatmak istemediler ve bu yüzden Pusat'ı Abdülhey gibi atladılar.