Fav10 Reyting Tahmin Yarışması Geri Dönüyor!

Aga daha ben konuyu bilmiyorum
Zor bir şey yok aslında. Yarın konusunu açacağım görürsün zaten. Örnek 4 ya da 5 tane dizi ya da program söyleyeceğim sizlere. Siz ertesi gün kaç reyting alacaklarını tahmin edeceksiniz. Bana atıyorum Kırgın Çiçekler Total 6 AB 6,15 ABC1 6,22 gibi oranlarla yazıp göndereceksiniz. Ayın 30'unda en çok doğru tahmini tutturan isim yarışmanın en iyi tahmincisi olacak. :)

Bende katiliyim bari :D
Ben de seni yazayım bari :A

Zor bir şey yok aslında. Yarın konusunu açacağım görürsün zaten. Örnek 4 ya da 5 tane dizi ya da program söyleyeceğim sizlere. Siz ertesi gün kaç reyting alacaklarını tahmin edeceksiniz. Bana atıyorum Kırgın Çiçekler Total 6 AB 6,15 ABC1 6,22 gibi oranlarla yazıp göndereceksiniz. Ayın 30'unda en çok doğru tahmini tutturan isim yarışmanın en iyi tahmincisi olacak. :)

Ben izleyici olarak takipte olurum artık tv de izlemiyor gibi birşeyim

Ben izleyici olarak takipte olurum artık tv de izlemiyor gibi birşeyim
Televizyonda izlemeni gerektirecek bir şey yok ya. Zor bir şey yok. Yani izlemeni gerektirecek bir şey yok. Sadece geçen haftaların reytinglerinden yola çıkarak bu hafta alabileceği reytingi tahmin edeceksin hepsi bu. Bak uygulamalı şekilde

Kırgın Çiçekler Total 6,50 AB 4,75 ABC1 5,25
Paramparça Total 5,25 AB 3,85 ABC1 5,00
Survivor Total 6,66 AB 5,88 ABC1 6,15

Bunun gibi yapıp bana yollacaksın zorluğu yok :D

Geçen haftalarda durum güncellemesi yapmıştım yarışmalar başlasa diye hepsi tek tek başlıyor benim yazmamı mı bekliyordunuz :A varım bu arada :D

İyi yaz bari :A

Herkese merhaba. Bilindiği üzere forumda belli dönemlerde yayınlanan ve oldukça ilgi çeken formatlarından biri 'Reyting Tahmin Yarışması' idi. Programın yapımcılığını sevilen arkadaşımız @hayret bi şey üstleniyor ancak kendisi aramızda olmadığından özel iznini de alarak yarışmayı tekrardan forumda başlatma kararı aldım.

Format eskisinden farklı olmayacak elbette. Benim o gün vereceğim dizi ya da programların reytingleri tahmin edilecek ancak bu tahminler bir başlık altında sürekli oradan olmak kaydıyla özel mesaj yoluyla bana gönderilecek hepsi bu.

Total - AB ve ABC1 gruplarının tahmini yapılacak ve her tutturduğunuz tahminde 5 puan kazanacaksınız. Anlamadığınız bir şey olursa özellikle ilk kez katılmak isteyenler sorularını alabilirim.

Program 13 Haziran Pazartesi itibariyle başlayacak. Gereken ilgiyi göreceğini düşünüyorum. Herkese başarılar ve bol şans diliyorum.

Not : Hayrettin arkadaşımız yoğunluğundan dolayı foruma gelemiyor ancak özleyenleri varsa selamı var herkese bilginize. :)

@xemrexxx @OzaN @takas @Polat Şaşmaz @Fks14 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @Billy Kane @Maskeli Fedai @ABAY_06 @EFE UYSAL @cookies @Aserat @-KADİR- @HachiKo @GunesinOglu @vadikızı @halukerogluFOX @ozgur2113 @eskici @batuhankaralar @Doğu @papuleoo @EnveR @MayısKralı @DarkLeqenD @-potterhead- @turkuazz @gizem ak @Tzira @masacre @emree-29 ve katılmak isteyenler.

tns_23_aralik_2014_sali_reyting_sonuclari_siralamasi_23_aralik_2014_sali_reyting_h115576.jpg

Katılacaklar
@Yiğitt
@halukerogluFOX
@MayısKralı
@DarkLeqenD
@EFE UYSAL
@vadikızı
@MasacRE-
@Aserat
@emree-29
@turkuazz
@Çiğdem-
@eskici
@Billy Kane

kaç gün sürecek :D

Oha yok artık, olamaz böyle bir şey. 😱 Benim kalbim cidden temiz lan. :T:

Daha birkaç saat önce @Bully e demiştim, yarışmayı ikimiz yürütek diye foruma renk olur demiştim. Sonra o üşenince, ben de üşendim ve yapmayalım dedik. Yapan olursa katılırız dedik. :Z :A

Süper haber, katılırım tabi. :Z

Özelden yollama daha iyi olmuş, bazen benim bile gözüm kayıyordu. :F Şimdi daha isabetli olmuş olur. :bhr:

@hayret bi şey i de özledik, umarım kısa sürede aramıza döner. :(
Cidden oha la. :F Başlığı görünce dedim bu Yiğit benden yüz bulamayınca Deniz'e mi teklif götürdü acaba diye. :A Meğersem Deniz'in de aklında varmış, iyi ki üşenmişiz o zaman canısı. :A

Böyle birkaç olay daha olmuştu, kalbin harbi temiz senin. :D

Cidden oha la. :F Başlığı görünce dedim bu Yiğit benden yüz bulamayınca Deniz'e mi teklif götürdü acaba diye. :A Meğersem Deniz'in de aklında varmış, iyi ki üşenmişiz o zaman canısı. :A

Böyle birkaç olay daha olmuştu, kalbin harbi temiz senin. :D
Tahminlerini beklerim . :D