Forumda şu an.kösem de sevdiği insanlar ölüyor diye forumu bıraktızaman mı tanısak ne
![]()
@vadikızı @EFE UYSAL @-KADİR- @MasacRE katılacak mısınız? Ona göre isimlerinizi kaydedicem etiket için.
Forumda şu an.kösem de sevdiği insanlar ölüyor diye forumu bıraktızaman mı tanısak ne
![]()
KatılcamForumda şu an.
@vadikızı @EFE UYSAL @-KADİR- @MasacRE katılacak mısınız? Ona göre isimlerinizi kaydedicem etiket için.![]()
Forumda şu an.
@vadikızı @EFE UYSAL @-KADİR- @MasacRE katılacak mısınız? Ona göre isimlerinizi kaydedicem etiket için.![]()
Ben de öyle düşünmüştüm.katılalım bakalım deniz beycim sizi kırarmıyım hiç![]()
Ben de öyle düşünmüştüm.![]()
Aldım listeye yarın başlıyoruz heyecan var mı heyecanboniş seniiidüşünürsün tabii hele bir düşünme görr
Forumda şu an.
Etikette evet tireyi unutmuşum kusura bakma.Katılırım. Yalnız nickimin sonuna tire koymadığın için etiket gelmedi haberin olsunBir de bir sorum olacak. Her tutturduğunuz tahminde 5 puan kazanacaksınız demişsin de hangi aralıkta tahmin yapıcaz ki ? Mesela program 5.32 reyting aldı biz 5 dersek bilmiş mi oluyoruz yoksa virgülüne kadar mı bilmemiz lazım
![]()
Virgülüne kadar bilmeye gerek yok, sadece yakın olsa yeter.Katılırım. Yalnız nickimin sonuna tire koymadığın için etiket gelmedi haberin olsunBir de bir sorum olacak. Her tutturduğunuz tahminde 5 puan kazanacaksınız demişsin de hangi aralıkta tahmin yapıcaz ki ? Mesela program 5.32 reyting aldı biz 5 dersek bilmiş mi oluyoruz yoksa virgülüne kadar mı bilmemiz lazım
![]()
Tamam ekliyorum ikinizi de katılım sayımız artıyor sevindirici.Katılırım, ama senin sağın solun da belli olmaz ki şimdi. Yani bilsek bile gıcıklığından puan vermeyebilirsin.@denizz19
Virgülüne kadar bilmeye gerek yok, sadece yakın olsa yeter.![]()
Yeni diziler başlıyor bence katılmak istersin.Sıktı artık ya bu yarışma![]()
Bizimkisi ziyaret sadeceTamam ekliyorum ikinizi de katılım sayımız artıyor sevindirici.Ben katılmayacağım zaten adaletsizlik olmasın diye
@GunesinOglu @Maskeli Fedai @Doğu katılıyor musunuz yoksa sadece ziyaret miydi![]()
Halbuki katılmanı isterdim senin gibi sağlam dizi eleştirmenlerine ihtiyaç varBizimkisi ziyaret sadece![]()
Benim kalemim serttir, ağır eleştiririm. Zaten hep dislike atıyorlarHalbuki katılmanı isterdim senin gibi sağlam dizi eleştirmenlerine ihtiyaç var![]()
Zaten burada eleştiri yapmana gerek yok öylesine tavlamak için söyledim katılırsan mutlu olurum katılmazsan çokta umrumdaBenim kalemim serttir, ağır eleştiririm. Zaten hep dislike atıyorlar@-KADİR-
Aldım listeye yarın başlıyoruz heyecan var mı heyecan![]()
Konunun hit almasını istiyorsan bu adami ikna et tam bir mikser karıştıramayacağı ortam yokZaten burada eleştiri yapmana gerek yok öylesine tavlamak için söyledim katılırsan mutlu olurum katılmazsan çokta umrumda![]()