Fav10 Reyting Tahmin Yarışması Geri Dönüyor!

Forumda şu an. :D

@vadikızı @EFE UYSAL @-KADİR- @MasacRE katılacak mısınız? Ona göre isimlerinizi kaydedicem etiket için. :D

Katılırım. Yalnız nickimin sonuna tire koymadığın için etiket gelmedi haberin olsun :D Bir de bir sorum olacak. Her tutturduğunuz tahminde 5 puan kazanacaksınız demişsin de hangi aralıkta tahmin yapıcaz ki ? Mesela program 5.32 reyting aldı biz 5 dersek bilmiş mi oluyoruz yoksa virgülüne kadar mı bilmemiz lazım :D

Katılırım. Yalnız nickimin sonuna tire koymadığın için etiket gelmedi haberin olsun :D Bir de bir sorum olacak. Her tutturduğunuz tahminde 5 puan kazanacaksınız demişsin de hangi aralıkta tahmin yapıcaz ki ? Mesela program 5.32 reyting aldı biz 5 dersek bilmiş mi oluyoruz yoksa virgülüne kadar mı bilmemiz lazım :D
Etikette evet tireyi unutmuşum kusura bakma. :D Doğru orayı açıklamadım ama pek çok kişi bildiğinden açıklamadım. 0,50 aralığına kadar tutturduğun tahminler geçerli olacaktır. Misal sen 5,20 dedim dizi 5,70 aldı tutturdun. Ama 5,71 alırsa yandı gülüm keten helva :F

Katılırım, ama senin sağın solun da belli olmaz ki şimdi. Yani bilsek bile gıcıklığından puan vermeyebilirsin. :A @denizz19
Virgülüne kadar bilmeye gerek yok, sadece yakın olsa yeter. :X

Katılırım, ama senin sağın solun da belli olmaz ki şimdi. Yani bilsek bile gıcıklığından puan vermeyebilirsin. :A @denizz19

Virgülüne kadar bilmeye gerek yok, sadece yakın olsa yeter. :X
Tamam ekliyorum ikinizi de katılım sayımız artıyor sevindirici. :A Ben katılmayacağım zaten adaletsizlik olmasın diye :A

@GunesinOglu @Maskeli Fedai @Doğu katılıyor musunuz yoksa sadece ziyaret miydi :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil