Bekliyorum şüphen olmasınTabii ki gece 5'te yollarım sana.
Bu arada hayırlı olsun umarım başarıyla yürütürsün programı.
Bekliyorum şüphen olmasınTabii ki gece 5'te yollarım sana.
Bu arada hayırlı olsun umarım başarıyla yürütürsün programı.
Katılırım.Fav10 reyting tahmin yarışması 1 Ağustos Pazartesi itibariyle başlıyor. İlk sezon katılanları bir kez daha etiketleyip ekstra katılmak isteyenler de olabilir.
@Yiğitt @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @vadikızı @MasacRE- @Aserat @emree-29 @turkuazz @Çiğdem- @eskici @Billy Kane @papuleoo @Polat Şaşmaz @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @Felon @tolgab @Ahmad @EnveR ve diğer katılmak isteyenler. Talep sayısına göre başlatacağım. Katılmak isteyenler söylesinler. Yarışma 15 gün sürecek yine.
Katılacağım.Fav10 reyting tahmin yarışması 1 Ağustos Pazartesi itibariyle başlıyor. İlk sezon katılanları bir kez daha etiketleyip ekstra katılmak isteyenler de olabilir.
@Yiğitt @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @vadikızı @MasacRE- @Aserat @emree-29 @turkuazz @Çiğdem- @eskici @Billy Kane @papuleoo @Polat Şaşmaz @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @Felon @tolgab @Ahmad @EnveR ve diğer katılmak isteyenler. Talep sayısına göre başlatacağım. Katılmak isteyenler söylesinler. Yarışma 15 gün sürecek yine.
katılırım bende haftaya evde olacazFav10 reyting tahmin yarışması 1 Ağustos Pazartesi itibariyle başlıyor. İlk sezon katılanları bir kez daha etiketleyip ekstra katılmak isteyenler de olabilir.
Tamamkatılırım bende haftaya evde olacaz
Hele bi katılmaKatılacağım.
Katialcagim tabiki de reyting bizim isimizFav10 reyting tahmin yarışması 1 Ağustos Pazartesi itibariyle başlıyor. İlk sezon katılanları bir kez daha etiketleyip ekstra katılmak isteyenler de olabilir.
Pazartesi beklerimKatialcagim tabiki de reyting bizim isimiz
Pek beceremiyorum ben.Fav10 reyting tahmin yarışması 1 Ağustos Pazartesi itibariyle başlıyor. İlk sezon katılanları bir kez daha etiketleyip ekstra katılmak isteyenler de olabilir.
Yazdım seni de becerirsin geçen haftaki reytinglere bak tamamPek beceremiyorum ben.
Biraz yardım et o zaman özelden bana.Yazdım seni de becerirsin geçen haftaki reytinglere bak tamam
Bende katılırım. Ama bazı sorularım olacak [emoji2]Fav10 reyting tahmin yarışması 1 Ağustos Pazartesi itibariyle başlıyor. İlk sezon katılanları bir kez daha etiketleyip ekstra katılmak isteyenler de olabilir.
Yarışma 15 gün sürecek ve puanlar her gün açıklanacak. Ama erken ama geç o gün içinde puanları göreceksiniz.Bende katılırım. Ama bazı sorularım olacak [emoji2]
Birincisi puanlar kaç günde bir açıklanacak? Şahsi fikrim her gün açıklanması yönünde [emoji2]
ikincisi ve en önemlisi eleme olacak mı? Biliyorsun daha önce elendiğimi sanıp tahmin yapmamıştım [emoji2]
15 gün çok az. Bence her hafta biri veya iki kişi elenmeli. Hem bu sayede yarışmayı 15 gün gibi kısa bir sürede de bitirmemiş oluruz.Yarışma 15 gün sürecek ve puanlar her gün açıklanacak. Ama erken ama geç o gün içinde puanları göreceksiniz.
Eleme olmayacak hayır en başta da yoktu zaten. 15.günün sonunda puanlarınız hesaplanacak ve zirvedeki isim belli olacak.
Çabuk sıkılıyor tahmin yapanlar benim için fark etmez 20 de olur 25'de15 gün çok az. Bence her hafta biri veya iki kişi elenmeli. Hem bu sayede yarışmayı 15 gün gibi kısa bir sürede de bitirmemiş oluruz.
Moderatör sensin artık kuralları da ayarla ki nasıl yarıştığımızı bilelim [emoji2] ona göre katılıp katılmayacağımıza karar verelim [emoji2]Çabuk sıkılıyor tahmin yapanlar benim için fark etmez 20 de olur 25'de